- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Bu sabah ayni sekilde bende açtım biraktim,kendi yatagimdaydi ve saniyesinde heryer çiş olduBenimkide durmuyor, açtım altını gülücükler saçarak yatıyor koltukta her an etrafa çiş saçabilir ama olsun yeter ki ağlamasın.
Anayim ben ana
Haha ya ,bizde de her an olabilir kaza,alt açma serdim ama kesmez eminim. böyle rahat ediyor.Bu sabah ayni sekilde bende açtım biraktim,kendi yatagimdaydi ve saniyesinde heryer çiş oldu
Çiş olmasa yatak örtüsünü yıkayacagım yoktu,iyi oldu
Evladımı dert olarak görsem doğurmazdım merak etme.evladını dert olarak göruyorsun ne kadar güzel.
Ay maşaALLAH. Benimki altını açar açmaz gaz çıkartıyor gazıyla birlikte küçük kakacıklar bana uçuyorHaha ya ,bizde de her an olabilir kaza,alt açma serdim ama kesmez eminim. böyle rahat ediyor.
Ağlayan çocuk gitti,gülücük saçıyor agular eşliğinde. Canı sağolsun işerse de.
Kuzum nerelerdesin ya hem de nasıl bunaldım sorma ama bu derde de şükür tabi ki :-*oyyyy çen bunaldınnnn mı kuzum
Yatak örtüsünü ve alezi yıkadım sabah. Alt açma örtüsü ile yatakta altını alırken yatağımı batırdıBu sabah ayni sekilde bende açtım biraktim,kendi yatagimdaydi ve saniyesinde heryer çiş oldu
Çiş olmasa yatak örtüsünü yıkayacagım yoktu,iyi oldu
Konu sahibi sensin benim yerime sen ye banıyedirmeyiz seni
Konu sahibi sensin benim yerime sen ye banı
47 gün oldu canım erken doğum yaptım ALLAH razı olsun :-*Doğumla ilgili başlıklardan hatırlıyorum seni :) Hayırlı olsun, yapmışsın doğum. Ne kadarlık oldu bebeğin?
Kac aylik?Ay maşaALLAH. Benimki altını açar açmaz gaz çıkartıyor gazıyla birlikte küçük kakacıklar bana uçuyoraşırı gazlı. Kaç kere doktora gittim ama çekeceksin diyorlar 10 saat hiç uyumadan ağladığı oluyor.
Ay ben de yaşadım o dönemleri ALLAH yardımcın olsun. Hamileliğim çok zor geçti. 14 kilo şişlik varmış vücudumda ne zordu bir de yaza denk gelmişti :-(Evet anne olmak çok zormuş .
Daha 6+3 haftalık hamıleyım .
O kadar zorlanıyorum kı.
Kusmaktan , midemın bulantısından allak bullak olduım
Aa nereye ya konu sahibi gitmeoldu o zaman ben kaçar
Benim oglanin pipisi sol yukariya cekiyor.hic nevresim alt acma bezi vs islanmadi.odanin en uzak kosesine gidiyor cisi:))((Haha ya ,bizde de her an olabilir kaza,alt açma serdim ama kesmez eminim. böyle rahat ediyor.
Ağlayan çocuk gitti,gülücük saçıyor agular eşliğinde. Canı sağolsun işerse de.
Allah tamamina erdirsinEvet anne olmak çok zormuş .
Daha 6+3 haftalık hamıleyım .
O kadar zorlanıyorum kı.
Kusmaktan , midemın bulantısından allak bullak olduım
Annesi o daha çok minik ama :) 3 aylık olduktan sonra gaz işleri biraz daha kolay olur. Sen bol bol kucağına al onu. Gaz masajları dene. Karnına kiraz çekirdeği koyabilirsin ısıtıp. Rahatlatır.47 gün oldu canım erken doğum yaptım ALLAH razı olsun :-*
Canım ilk zinco verdiler işe yaramadı, sonra metsil verdiler işe yaramadı.Kac aylik?
Ben bir damla kullanıyorum şimdi,15 gündür rahatladı gazını rahat çıkarıyor.
Ilk doğdugunda da aldım aynı damlayi ama düzenli kullanmadım işe yaramadı.
Biz 3 aylık olduk,belki onun etkisi oldu bilemedim ama tabi aksatmadan kullanmaya devam biraz daha büyüyene kadar.
Gazliysa beyaz gürültü açabilirsiniz çok ağladığında, baya sakinleşiyorlar. Program indirmiştim telefona ayarlıyordum 1 saate öyle uyuyordu,1 aydır gerek duymadım. Büyüdükçe azalıp biter gazda,sıkmayin canınızi
Haha en son suratima suratima işedi.Benim oglanin pipisi sol yukariya cekiyor.hic nevresim alt acma bezi vs islanmadi.odanin en uzak kosesine gidiyor cisi:))((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?