DertSizsiniz

Benimkide durmuyor, açtım altını gülücükler saçarak yatıyor koltukta her an etrafa çiş saçabilir ama olsun yeter ki ağlamasın.
Anayim ben ana:anne:
Bu sabah ayni sekilde bende açtım biraktim,kendi yatagimdaydi ve saniyesinde heryer çiş oldu
Çiş olmasa yatak örtüsünü yıkayacagım yoktu,iyi oldu :deli:

Bu sabah ayni sekilde bende açtım biraktim,kendi yatagimdaydi ve saniyesinde heryer çiş oldu
Haha ya ,bizde de her an olabilir kaza,alt açma serdim ama kesmez eminim. böyle rahat ediyor.
Ağlayan çocuk gitti,gülücük saçıyor agular eşliğinde. Canı sağolsun işerse de.

Haha ya ,bizde de her an olabilir kaza,alt açma serdim ama kesmez eminim. böyle rahat ediyor.
Ay maşaALLAH. Benimki altını açar açmaz gaz çıkartıyor gazıyla birlikte küçük kakacıklar bana uçuyor :-) aşırı gazlı. Kaç kere doktora gittim ama çekeceksin diyorlar 10 saat hiç uyumadan ağladığı oluyor.

Yatak örtüsünü ve alezi yıkadım sabah. Alt açma örtüsü ile yatakta altını alırken yatağımı batırdı :-)

Ay maşaALLAH. Benimki altını açar açmaz gaz çıkartıyor gazıyla birlikte küçük kakacıklar bana uçuyor :-) aşırı gazlı. Kaç kere doktora gittim ama çekeceksin diyorlar 10 saat hiç uyumadan ağladığı oluyor.
Kac aylik?
Ben bir damla kullanıyorum şimdi,15 gündür rahatladı gazını rahat çıkarıyor.
Ilk doğdugunda da aldım aynı damlayi ama düzenli kullanmadım işe yaramadı.
Biz 3 aylık olduk,belki onun etkisi oldu bilemedim ama tabi aksatmadan kullanmaya devam biraz daha büyüyene kadar.
Gazliysa beyaz gürültü açabilirsiniz çok ağladığında, baya sakinleşiyorlar. Program indirmiştim telefona ayarlıyordum 1 saate öyle uyuyordu,hatta hala uyurlen supürge açıp evi süpüruyorum o sesi seviyor,tabi kapatınca uyaniyor. Büyüdükçe azalıp biter gazda,sıkmayin canınızi.

Evet anne olmak çok zormuş .
Daha 6+3 haftalık hamıleyım .
O kadar zorlanıyorum kı.
Kusmaktan , midemın bulantısından allak bullak olduım :kızgın::kızgın::kızgın:
Ay ben de yaşadım o dönemleri ALLAH yardımcın olsun. Hamileliğim çok zor geçti. 14 kilo şişlik varmış vücudumda ne zordu bir de yaza denk gelmişti :-(

• Beğen
Reactions: H E
Benim kız da feci gazlıydı, bir de kaka yapmak için bezini açmamı beklerdi. Yatağın üstünden tutun, halıya oradan karşıdaki gardırop aynasına kadar püskürtmeli yaptığını bilirim. :olamaz:

Yıllar geçiyor ama sıkıntıları bitmiyor, şimdi yine hasta, burnu foşur foşur, boğaz hırıl hırıl. Kış sezonunu açtık herhalde. Sabah sabah peşinden okyanus suyuyla depar attım ama karnım burnumda artık zor oluyor o işler. Ben nefes nefese, o feryat figan... Ev tımarhane gibi. :KK53:
O yüzden bazen konu açsam ama ne hakkında açsam diye karmaşa yaşayan zavallı annelere hoşgörü gösterilmeli, banlanmamalı onlar.

Benim oglanin pipisi sol yukariya cekiyor.hic nevresim alt acma bezi vs islanmadi.odanin en uzak kosesine gidiyor cisi:))((

47 gün oldu canım erken doğum yaptım ALLAH razı olsun :-*
Annesi o daha çok minik ama :) 3 aylık olduktan sonra gaz işleri biraz daha kolay olur. Sen bol bol kucağına al onu. Gaz masajları dene. Karnına kiraz çekirdeği koyabilirsin ısıtıp. Rahatlatır.

Allah yardımcın olsun :) Benim kız 6 ay 10 günlük oldu. Oğlan 28 aylık.. Ev ev değil, tımarhane :)

Kac aylik?
Ben bir damla kullanıyorum şimdi,15 gündür rahatladı gazını rahat çıkarıyor.
Ilk doğdugunda da aldım aynı damlayi ama düzenli kullanmadım işe yaramadı.
Biz 3 aylık olduk,belki onun etkisi oldu bilemedim ama tabi aksatmadan kullanmaya devam biraz daha büyüyene kadar.
Gazliysa beyaz gürültü açabilirsiniz çok ağladığında, baya sakinleşiyorlar. Program indirmiştim telefona ayarlıyordum 1 saate öyle uyuyordu,1 aydır gerek duymadım. Büyüdükçe azalıp biter gazda,sıkmayin canınızi
Canım ilk zinco verdiler işe yaramadı, sonra metsil verdiler işe yaramadı.

En son BioBiga diye bir damla verdi 50 tl ye aldık. Birazcık bir nebze rahatlattı. Saf zeytinyağ ver bir kaşık çay kaşığı dedi doktor. En son yine hastaneye koştuk böyle pancar gibi kızarıp uğunuyordu. Kaç saat uyumuyor bir de akşam başlıyor gece 3 e kadar. Başka bir damla verdiler onu almadım. Biobigaya devam ediyorum. Piş piş ve elektrik süpürgesi diye bir ses var youtubede onla biraz rahatlıyor. Şükür son günlerde biraz daha iyi. Kültür kan, idrar tahlili aldılar, röntgen falan hepsi iyi çıktı. Aşırı emiyor sürekli hızlı kilo alıyor az emzir diyorlar ama emmeyince yırtınıyor saatlerce memeyi alır almaz susuyor. Anında yapışıyor. Doymuyor desek diyor baya kilo almış diyor doktor anlamadım gitti. Ne gecem ne gündüzüm kaldı. RABBİM sabrını versin valla.

Benim oglanin pipisi sol yukariya cekiyor.hic nevresim alt acma bezi vs islanmadi.odanin en uzak kosesine gidiyor cisi:))((
Haha en son suratima suratima işedi.
Kizimda hep altını değiştirirken elime kaka yapardı.
Zaten kusmuk kokuyorum mütemadiyen,çişteki amonyakta eşlik edince tadından yenmiyor

Back
X