- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi marilyn monroe
Hakikaten ya hu baştan çıkmaları için sebebe gerek yok ki :)Konuya açıklama yazalım...
Şimdi bazı arkadaşlar k.ş.r kelimesini yazdı diye bildirilmişler. Evet argo kelimeler adlı adınca yazılmamalı fakat konu sahibesinin yazdığı içeriği okumadınız sanırım, otobüste tartışma yaşadığı kişi söylemiş o lafı, marilyn monroe'yle samimi olan ya da espriyi kaldıracağını düşünen üyelerde espri yapmış, ciddi yazıyla espri farklıdır.
Ve lütfen konuda hakaret ve polemik olmasın.
marilyn monroe,
yaşadığınız olay karşısında sanırım size de geçmiş olsun demek gerekir, bir genç nezaket gösterip size yol vermiş, sizse nezakete gülümseyip teşekkür etmişsiniz. ki yani bu hepimizin gösterdiği bir tepki, yanındaki hanımefendinin tutumu hatalı, ne yapalım eşlerimizin gözlerini bantlayıp sokağa bizsiz çıkmalarını yasaklayalım o zaman, mazallah bir kadın görür, yol verir, kadında ona teşekkür eder gülümser neme lazım
Kadın dediğin kendine güvenmeli, herkesi potansiyel erkek avcısı görmemeli, ki sanırsın erkeklerde masum melaike onların baştan çıkaran olmasa uslu uslu oturacaklar
Market lafları arasında peşimde dolaşan manyaklar oldu. Sırf sepeti almak için eğildiğimde gözetleyen bir manyak denk gelmişti.
Tramvayda falan kocaman takım elbiseli, konumu falan da yüksek belli, saçlarına ak düşmüş beyfendi gözünü üzerime dikip 20 dakika çekmemişliği olmuştu. Ve ben bu melaikelere ne gülümsedim ne de teşekkür ettim. Bilmem anlatabildim mi