- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi marilyn monroe
Bizim ülkemiz kadar kocasever, "erkek hakları savunucusu" bir ülke daha var mı acaba?işte günlük hayatta bu tip insanları gördüğümüzde nasıl yok sayıyorsak burada da görmemezlikten gelmek gerek.. evet enteliz, evet eğitimliyiz, evet kendimizi beğeniyoruz.. Elimizi belimize koymadan da tartışabiliyoruz.. evet bize yer veren insanlara gülümsüyoruz.. ezik değiliz, kendimize güveniyoruz, ne dediği anlaşılmayan çapsız insanlara pirim de vermiyoruz..
Dünyaya ezik gelip ezik gidecek bir kesim var, ben artık onlara acımıyorum bile.. ilk mesajımda da dedim ya sorunlum, zar-zor elde ettikleri erkekleri ellerinden gider diye sonsuz bir çaba içindeler.. giderse geriye hiç bir şey kalmayacak çünkü..
Ya hu mesela sevgilimle otobüse bineceğim, adamın biri bana yol verdi diyelim, ama yalnız o "eşli" değil. Şimdi yanımda sevgilim var diye ben bu adama en azından başımı sallayıp teşekkür etmeyecek miyim? Niye çünkü ben ayartılmaya açık bir hale mi geliyorum nezaket kuralları çerçevesinde davrandığım zaman?
Bu arada bir adam bir teşekküre, bir tebessüme aldanıp da peşinden gidiyorsa zaten ondan bir b.k olmaz. Defolup gitmesi hayırlı bile sayılır. O yüzden biri kocamı ayartır mı diye paranoya yapıp da kıymetli kafacıklarımızı ağrıtmaya gerek yok. Su akar yolunu bulur, olacağı varsa olur, önlem mönlem de sökmez.