dertlsmeye ihtiyacim var

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
4 yillik iliskim var 5 aydir nisanliyiz. Nisandan sonra birbimizi anlamamaya bsladik a desem z anliyo. Her tartismada bagiriyo sinirli bi yapisi var bende dayanamadim artik. Bitti dedim. İleride de bu sekilde sinirli olup bana bagirmasina katlanamicakmisim gibi geldi. Seviyorum ama sevgi yetmiyo sanirim..

Nisanlilik keyifli oldugu kadar zor bi surec de keske fevri davranmasaniz. Insanlari donemlere gore ayirmak cok yanlis kiymetli kardesim. Sevdiginiz insan 4 yildir tanidiginiz insan da degil,nisanlandiginiz insanda... bundan iki yil evvelki halimle simdiki halim arasinda daglar kadar fark var. Eminim sizinde oyledir. O yuzden kimseyi belli bir zaman diliminin icine hapsedip tum hayatini ona gore sorgulamak tum hareketlerini o anlara gore kiyaslamak iliskinin cikmaz sokagi oluyor. Seviyorsaniz vazgecmeyin.

Fevriligi beni yipratti. Kotu niyetli dusundugumu savunuyo ne soylesem tersinden anliyor hic bir tartismamizda b sonuca varamiyoruz. 4 yilda ilk kez boyle bisey soyledim cunku kavgalardaki sestonuu kaldiramiyorum hakettigimi ise hic dusunmuyorum

Bi sikintisi olamaz mi? Yani biranda bu derece anlasamamanizin baska sebepleri olabilir mi?

Konu ne peki?
Düğün, kv, günlük meseleler, ev eşyaları?

Nişan ve nişanlılık süreci stresli geçiyorsa insan kendisini çok kontrol edemeyebiliyor, kavgalar artıyor.
Stres kalkınca da normale dönüşüyor.

Ama siz daha iyi bilirsiniz tabii durumun sürekli olup olmayacağını, sürekli bir değişimse de çekilmez.

Hayırlısı...

Nisanlilik dönemi zor bazilsri icin...tabii sevgili olunca baska nisanli ve evli olunca baska. Nisanlilik dönemi tanismak icindir. Artik hayat denilen sinava beraber giriyorsunuz. Ve zor dönemleri atlatmaya iki tarafta caba göstermeli ...

Nişanlı olduğum dönemde bizde eşimle inanılmaz gergindik neden bilmiyorum. Kaç kere suratına yüzüğü fırlattığımı bilirim.. Evlendikten sonra da bana bağıracak,hatta beni döver falan diye evliliğimize 3 gün kala evde kıyameti kopardım ayrılıcam diye. Ailem aldı karşısına babam bir güzel konuştu ama ne konuşmak evliliğimizin 2. senesindeyiz ve evin içinde tartışmalarımız olduğunda seslerimiz hiç yükselmez.
İlerde böyle olup olmayacağının garantisini tabi ki veremeyiz canım sana ama diyorum ya anlamsız bir gerginlik oluyor o dönemde.

kızlar bende 2 buçuk aydır nişanlıyım. İnanın 2 günde bir tartışma. Birde ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişandan bu yana 2 kere gördüm bazen diyorum kı atayım yüzüğü bitsin. Bazende sabret diyorum. Sabrın sonu selamettir. Bunalıyorum yeeter üstüme gelme gibi sözler duyuyorum ve artık aranmadıkça aramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…