O kadar Dr gittim biri de demedi şu değere özellikle bakalım. Şimdi sırada o değerine bakmak var.Bu arada bende pkoluyum sadece kortizon değil senin insülin direncin de vardır şimdi pkonun en popüler verdiği rahatsızlık kilodur
Mesaj olarak bana atar misin rica etsem. Ben de kullanamam hemen muhakkak araştıririm. Korkarım zaten dengem bozulacak diye böyle şeyleri denemeye. Şu an bozulmuş bozulacağı kadar en azından zararı yoksa kullanırım. Belki fayda görürüm. 1 ayda 7 kilo müthiş bir şey ya.Bende kilo vermekte zorluk ceken su içsem yarayan biri olarak cok sukur1ayda 7kg vermıstım 24günde dıyım 1ay dolmadı sonra hamıle kaldım devamda edemıyoruz belki sende o sekılde verebılırsin ödem cayları tavsıye ederım ama ıyıce arajtır bak öyle al ben kendıme sectıgım ürünü 3ay arajtırdım oyle aldım cok sukur memnun da kaldım
Seni çok iyi anlıyorum doktora insulin direncine baktır glifor iste biyerde bişeyler ters gidiyo ama düzelecek kendine inanBu 6 kilo varya 60 kg bedel. Son kilo olduğu için çok zor gidiyor. Hayatım boyunca yeme içme konusunda hep kontrollü oldum. Örneğin bugün hamburger yediysem yarın sebze çorba yer dengelerim. Şimdi öyle bir hal aldım ki sebze çorba yağsız et yağsız salata da yesem tartida hep artiyim. Bu motivasyonunu çok düşürdü. İnancimi yitirdi. Kortizol kullanırken o kadar dikkat ettim ki kilo almadım. Tedavi sonrası da dikkat ettim ama dediğiniz gibi bidon gibi sistim. Ne şişiriyor beni anlamıyorum. Su içerim. Gece yemem. Şaştım kaldım.
Merhaba hangi çayı kullandınız acabaBende kilo vermekte zorluk ceken su içsem yarayan biri olarak cok sukur1ayda 7kg vermıstım 24günde dıyım 1ay dolmadı sonra hamıle kaldım devamda edemıyoruz belki sende o sekılde verebılırsin ödem cayları tavsıye ederım ama ıyıce arajtır bak öyle al ben kendıme sectıgım ürünü 3ay arajtırdım oyle aldım cok sukur memnun da kaldım
Ben suan kendı evimde degılım yoksa atardım resmı bugun evimde olurum akşam tekrar hatırlatırmısın unutabılırım resmını atarımMerhaba hangi çayı kullandınız acaba
Tamam teşekkür ederimBen suan kendı evimde degılım yoksa atardım resmı bugun evimde olurum akşam tekrar hatırlatırmısın unutabılırım resmını atarım
40 lara yaklaşırken 20 kılo vermıs bır insan olarak tavsiyem öncelikle yürüyüşü hayatınıza katın. Kılo veremiyorum dıyr bırsey yok bence sadece daha zor vermek var. Benım arkadaşım da da tıroıd sıkıntısı vardı 72 den 59 a düştü diyetisyenın dediklerine uyarak. Bende şu an 73 ken tekrar dıyete başladım ve tabı kı yuruyusu arttırdım. Çünkü spor yapmayı sevmiyorum ama yürüyüş güzel motive de edıyor insanı... Dıyetısyenın dedıgını harfı harfıne yapmıyorum , haftada bır kaçamak da yapıyorum hatta. Yoksa bırakırım bılıyorum. Lütfen sız de hareketlenın zor degıl ınanınHanımlar merhaba,
Kafanızı sisirmemek, sizi sıkmamak için hızlıca geçeceğim.
Ben son bir yıldır 6 kg aldım. Bu kiloyu çeşitli sağlık problemleri (Kortizol ilaçları) nedeniyle aldım. Diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum. Aksine alıyorum sürekli. Diyetisyen de denedim liste verdi uydum yok yine 1 Gr oynamadı hatta kilo aldım. Çok hareketsizlestim. Giydiğim hiç bir şey bana olmuyor. Özgüvenim düştü. Moralim çok bozuk. Sağlığım gitti, sismanladim, pcosum çıktı, tiroid problemim var. Çok üzgünüm. Kimseye de içimi dokemiyorim. Ben nasıl kilo vereceğim. Hiç bir şeyden keyif almıyorum. Bana bir akıl verin nolur.
Hareket edemiyorum en büyük problemim bu40 lara yaklaşırken 20 kılo vermıs bır insan olarak tavsiyem öncelikle yürüyüşü hayatınıza katın. Kılo veremiyorum dıyr bırsey yok bence sadece daha zor vermek var. Benım arkadaşım da da tıroıd sıkıntısı vardı 72 den 59 a düştü diyetisyenın dediklerine uyarak. Bende şu an 73 ken tekrar dıyete başladım ve tabı kı yuruyusu arttırdım. Çünkü spor yapmayı sevmiyorum ama yürüyüş güzel motive de edıyor insanı... Dıyetısyenın dedıgını harfı harfıne yapmıyorum , haftada bır kaçamak da yapıyorum hatta. Yoksa bırakırım bılıyorum. Lütfen sız de hareketlenın zor degıl ınanın
Sokaklar bızım alanımız. Ben sokakta yürüyorum ılçeyı dolaşıyorum desem yeridir. Nasıl hareket edemiyorsunuz engelı d egılsenız bır bahanesı olamaz bu işin. Ya ömür boyu bu kılolarla kalacaksınız ya bıraz yedıklerınıze dıkkat edıp yürüyüş yapacaksınıZ. Eve alet almayın kullnaılmıyor onlar boşa para. Çıkın yürüyün.Hareket edemiyorum en büyük problemim buyaşadığım yerde gidebileceğim spor salonu yok. Hava cok soguk oturduğum sitenin yürüyüş alanı çok küçük yok gibi bir şey. Eve alet alayım diyorum çok yer kaplıyorlar yorumunuz için tşk ederim.
Bir de diyetisyen ile nasıl ilerledi arkadaşınız? Ben yeni bir diyetisyen ile başladım hiç memnun kalmadım. Bıraktım.
Tebrik ediyorum siziSokaklar bızım alanımız. Ben sokakta yürüyorum ılçeyı dolaşıyorum desem yeridir. Nasıl hareket edemiyorsunuz engelı d egılsenız bır bahanesı olamaz bu işin. Ya ömür boyu bu kılolarla kalacaksınız ya bıraz yedıklerınıze dıkkat edıp yürüyüş yapacaksınıZ. Eve alet almayın kullnaılmıyor onlar boşa para. Çıkın yürüyün.
Arkadasıma dıyetısyen gluten ve süt urunlerını yasakladı valla azmıne hayran kaldım acayıp zayıfladı.
Ama siz kendınıze uygun diyetisyeni bulun begenmıyorsanız degıstirin. Mesela 90 kılodayken gıttıgım diyetisyen 3 ana öğün 3 ara öğün vermişti. Hatta arada kacamaklarımda olmuyor degıldı. Ama o dönem güzel uyguladım. 74 e düştüm.Sonra doğumlu hamılelıktı derken 85 le tekrar diyetısyenın yolunu tuttum. Benım diyetisyenım sehır degıstırmıstı baskasına gıttım. Memnun kalmadım acayıp katıydı evet ilk ayda çok güzel verdım ama bıraktım çünkü bu katılıkla devam edemezdım. Başka diyetisyene gıttım aralıklı oruç tarzı ıkı ogun yazın bana ama asırı katıya gelemem dedım. Ve şu an ucundan da olsa 72 yı gördümsız de çok katı olmayan bır diyetle devam edın ama lütfen yürüyün yürüyün yürüyün
Öğlen aranız yok mu ben işyerinde yemek yıyıp öğlen arasında yürüyorumTebrik ediyorum siziHafta içi çalışıyorum eve geldiğimde hava kararmış oluyor. Dışarıda yürüyüş yapma ihtimalim yok çünkü korkuyorum. Haftasonu da genelde dışarıya çıkıyoruz yürüyüş yapıyorum ama tempolu değil. Biraz bu işi kafamda net oturtmam lazım. Soylediklerinizde çok haklısınız. Hepsi bahane motivasyonum baya düşük. Süt ürünleri ve gluteni kesti dediniz bu ürünlere intoleransimi vardı arkadaşınız.
Bu arada ben de katiya hiç gelemem
Var ama yemek sonrası yürüyecek zaman kalmiyor. Yemekten hemen sonra yürüyüş biliyorsunuz kalbi yoruyor ve zararli. O nedenle öğlen arasını kullanamıyorum. Yemek yemezsem de açlıktan yuruyemem.Öğlen aranız yok mu ben işyerinde yemek yıyıp öğlen arasında yürüyorumcıkısta da yürüyorum.
Tıroıd sıkıntısı vardı hasımoto galıba diyetisyen dırek kestı oda uyguladı
Seni o kadar iyi anliyorum ki hayatim boyunca 50 kilo uzerine cikmis biri degildim. Hipotiroidim ve insulin direncim var. 2022 yilinda 8 kilo aldim ve sonraki yil 10 kilo daha aldim. Duzgun bir diyetisyen ve spor işe yarıyor maalesef ben bunu o 8 kiloyu aldigimda cok takmayip frene basmadim ve sonrasinda18 kiloyu vermeye calistim psikolojim bitti. Neyse 10 kilo verdim hamile kalinca biraktim diyeti ama kassam kalani da verirdim. Inan ki 6 kilo verilmeyecek kilo degil daha fazla almadan duzgun bi diyetisyenle çalış spor yap motivasyon videolari izle youtubedan.Hanımlar merhaba,
Kafanızı sisirmemek, sizi sıkmamak için hızlıca geçeceğim.
Ben son bir yıldır 6 kg aldım. Bu kiloyu çeşitli sağlık problemleri (Kortizol ilaçları) nedeniyle aldım. Diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum. Aksine alıyorum sürekli. Diyetisyen de denedim liste verdi uydum yok yine 1 Gr oynamadı hatta kilo aldım. Çok hareketsizlestim. Giydiğim hiç bir şey bana olmuyor. Özgüvenim düştü. Moralim çok bozuk. Sağlığım gitti, sismanladim, pcosum çıktı, tiroid problemim var. Çok üzgünüm. Kimseye de içimi dokemiyorim. Ben nasıl kilo vereceğim. Hiç bir şeyden keyif almıyorum. Bana bir akıl verin nolur.
çok teşekkür ederim yorumunuz içinSeni o kadar iyi anliyorum ki hayatim boyunca 50 kilo uzerine cikmis biri degildim. Hipotiroidim ve insulin direncim var. 2022 yilinda 8 kilo aldim ve sonraki yil 10 kilo daha aldim. Duzgun bir diyetisyen ve spor işe yarıyor maalesef ben bunu o 8 kiloyu aldigimda cok takmayip frene basmadim ve sonrasinda18 kiloyu vermeye calistim psikolojim bitti. Neyse 10 kilo verdim hamile kalinca biraktim diyeti ama kassam kalani da verirdim. Inan ki 6 kilo verilmeyecek kilo degil daha fazla almadan duzgun bi diyetisyenle çalış spor yap motivasyon videolari izle youtubedan
Yemek sonrası yürüyorum ben. Hiç hareket etmemek daha zararlı vücuda. Sız bilirsiniz bana hep bahanenıZ var gbı geldi açıkçası. Amanüzgünüm sıhırlı değnek yok bızı zayıflatacak. Ben 7 d e ısbası yaparken 6 da sahada yürüdüğümü bılırım. Sızın çevrenizde böyle yerler yokmuş mecbur öğlen aranızı degerlendıreceksınız. Tabi eğer kılo vermek ıstıyorsanızVar ama yemek sonrası yürüyecek zaman kalmiyor. Yemekten hemen sonra yürüyüş biliyorsunuz kalbi yoruyor ve zararli. O nedenle öğlen arasını kullanamıyorum. Yemek yemezsem de açlıktan yuruyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?