Mesajını okurken ağladım inanın....ben 26 o 27Niye kavgalarınıza bu kadar aileler dahil? Doğru soru eşiniz neden ailenizi arıyor? Biz eşimle tartışsak kavgalı olsak aileden biri gelse hemen hiç bişi olmamış gibiye döneriz mesela. Kaç yaşındasınız eşinizin yaşı küçük sanırım?
Annenize çok üzüldüm, kadıncağızın ne çilesi varmış
Hiç ya hiç kalmadı....ve biz severek evlendik hani...bazen ben konuşmuyordum uzatıyordum anneme arar derdi bana bir çare bul diye ama bu öyle böyle değilEvliliğinizin özeli kalmamış, mahremiyeti kalmamış. Çok zor bir durum, erkeğe bak olanı biteni hemen dışarıya yetiştiriyor.
Körüklemek değil aslında evet inat biriyim ama hep olaylar üst üste geldi yani bilerek isteyerek bir şey yapmadımAileleri bu kadar karıştırmak neden?
Evlilik olgunluk ister, çocuk musunuz şikayet eder gibi.....
Eşiniz haklıymış tartışmalarda, o halde sizin tavrınız neydi? Körükle mi gittiniz? Ne yaşadınız bu kadar yaa hamile halinizle ne gerek var ki yazık..
Anneniz kv’yi aradığında o ne dedi? Annesi uyarsa bari oğlunu. Hamile halinle bunlara üzülmemen gerekir prenses gibi takılacağın zaman yaniMesajını okurken ağladım inanın....ben 26 o 27
O kadar yoruldum ki dayanamıyorum ben kendi aileme anlatmam niye eşimi yanlış tanısınlar derim çünkü kavga olur normal ama niye bilsinler eşim bu sefer diyo sen bizim mutluluğumuzu istemiyorsun aileni düşünüyorsun diyor.... artık canım acıyor
Anneme götür diye tabiki ağlamadım... ayrıca öyle cahil biri değilim kavganın üstüne demedim ertesi gün dedim ama 1 haftadır diyordum gidecem diye o gün de ne zaman bırakabilirsin beni dedimBüyümeden evlenince böyle oluyor. Biri anneye şikayet eder, diğeri yol iz bilmez gibi beni anneme götür diye ağlar. Tabi olmazsa olmaz bebek de var, sanki evlilik oturmuş gibi.
Niye kendiniz gitmiyorsunuz?Anneme götür diye tabiki ağlamadım... ayrıca öyle cahil biri değilim kavganın üstüne demedim ertesi gün dedim ama 1 haftadır diyordum gidecem diye o gün de ne zaman bırakabilirsin beni dedim
Oğlun hep beni arıyor her kavgalarını anlatıyor ben sana yansıtmak istemedim bana nasıl bağırıyor vs..... işte annemde patladı ağladı anlattı ama kaynanamda iş yok yok...eşim babamla dışarıda konuştu geldi kavga için kaynanam sormadı ya ne yaptınız oğlum yapmayın etmeyin bana kızsın oğluna kızsın yok... oturduk ev işini hallettik yemin ederimAnneniz kv’yi aradığında o ne dedi? Annesi uyarsa bari oğlunu. Hamile halinle bunlara üzülmemen gerekir prenses gibi takılacağın zaman yani
Evler aşırı uzak ve ulaşım aracı kullanamıyorum mecbur biri bırakıp alacak yoksa kimseye minnet etmem şimdiye kadar eşim mı vardıNiye kendiniz gitmiyorsunuz?
sizin de eşiniz 17 yaşında galiba, her kavgada koşarak anne baba arandığı için. böyle erkeklere anlam veremiyorum gerçekten, bir kaşık suda boğasım geliyor. madem herhangi bir kavgayı bile karşındaki kişiyle iletişim kurarak çözemeyeceksin ne diye evlendin yani. zaten daha en başta siz konuşmadığınızda bile annenizi arayıp bana bir çare bul diyormuş, anneniz sizin kullanma kılavuzunuz mu? bir de baba olacak yakında.. ne diyeyim.
Ulaşım aracı yok ona veya başka birine tabiki ben yalvarmaam arabamızla mecbur gidecem...zaten bu sondu benim için bitti yani şimdi daha iyiyim kimse ailemi bu kadar üzemez kavga bizimdir haklı haksız bizde kalmalıEşinize ne diye beni götür diyorsunuz ? Yahu biz 1950 de falan değiliz! Gidiyorum byyy diyip gideceksiniz.
Her olayda ailemi arayan adamı ben bırakırım. Bir sefer eşim annemle dertleşmek için aramış, kapıyı kilitledim ve 3 gün eve almadım. Bir daha böyle bir şey yaparsan eşyalarını da koyacağım dedim.
Bu kişi şimdi böyle olmadı değil mi? Böyle heriflerle oturmak istiyorsanız oturun ama ne olur çocuk yapmayın !
Zabanan yine sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?