Dertleşmeye geldim

merhaba24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
274
74
18
yalnız hissediyorum kendimi, sadece bunu söylemek istedim .Mutsuzum Dost bildiğim kişiden bir çocuk yüzünden ayrıldık. Benim ona hala sevgim var ama yıllardır süren dostluğu yeni tanıdığı bir çocuk için bırakması yaraladı beni. Üzgünüm ailemde mutlu değilim. Şaşkınım herşey güzel giderken iş yerinde birinin yüzünden kendimi kötü hissediyorum. Yalnızım çünkü beni seven biri çıkmadı karşıma. Şuan kendi kendime şarkı dinlerken buranın bana iyi geleceğini düşündüm öylesine yazdım yani başlığa aldanmayabilrisniz. Öylesine yazdım işte

Bir çocuk derken erkek arkadaş paylaşımı olmadıgı için mi dostunuz bıraktı sizi
Demek ki dost degilmil

Dost bildiğiniz kişi tek kalınca geri gelir. Hemen herkes biraz yanlız zaten.

Bana mutlu musun diye sorarsanız bende değilim derim. Hem aileden dolayı hem özel yaşamdan dolayı. Hayata bir şekilde iyi kötü güle ağlaya devam ediyoruz.

Bir çocuk derken erkek arkadaş paylaşımı olmadıgı için mi dostunuz bıraktı sizi
Demek ki dost degilmil
Çocuğun bana karşı hareketlerinden rahatsız oldum ve arkadaşıma söyledim. Sonra benim dediğim oldu ve acısını benden çıkarttı

Kim ne derse desin dostlukmuş,aşkmış bir gün bitebiliyor.Hatta canını da en cok onlar acıtıyor.Size tavsiyem kendi kendinizin yarasını sarmayı,güçlü durmayı öğrenmek zorundasınız.Yarın bir gün biri gelir mutlu eder ama mutluluğu ona bağlarsanız sonra yine üzülürsünüz.Mutluluk için kendi kendinize yetebilmeyi öğrenmelisiniz.Kolay değil ancak yasayarak öğreneceksiniz.Allah karsısınıza gerçekten sevdiginiz dostlar çıkarsın.Üzülmeyin,kim gerçekten seven insanlara sahip ki? Sizin de mutlaka olacaktır.Aileniz varsa onlara sahip cıkın,tek gerçek sevgi

Kimseye gereğinden fazla değer vermemek gerektiğini, gerçek dostluğun öyle kolay bulunamayacağını ve sürdürülemeyeceğini, hayat zamanla öğretiyor hepimize. Kaç yaşındasınız bilmiyorum. Ama, benden gençsinizdir muhtemelen.Bu hayatta herkesin, buna anne, baba, kardeş ve akrabalar dahil, birbirinden bir şekilde fayda sağladığını ve bu sağladığı faydaya ihtiyacı kalmayınca veya beklentisini karşılamayınca, kimse kimse için çok değerli olmuyor.Çok vefalı insanlarda var tabiki. Ama, genel olarak insanlar çok vefasız ve nankör bence. Onun için çok canınızı sıkmayın.Kalbi güzel insanlarla karşılaşmanızı temenni ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…