Dertleşmek istiyorum

Canım temizlik yapıcam diye kendini harap ediyosun anladığım. hem temizliiği yapim sürekli derli toplu temiz olsun. Hem çocuğumla sürekli ilgilenim derken kendini daha çok yoruyosun.

biraz rahat bırak kendini biz çalışan insanlarız bize habersiz kimse öyle çat kapı gelmez, gelse ailemizdir onlarda yabancı değil. Biz mükemmel anne mükemmel kadın olalım derken kendimiz yoruyoruz .

Bu devirde calisan bir bayan olmak hic kolay degil, bilyorum. Ama ne yapalim, mecburuz.
Cocugunuzun kendi kendine oynamasini da ögrenmesi lazim. Elektronik esya yerine, yogun oldugunuz zamanlarda mesela sulu boya yapmasina izin verin, kendi odasinda yapsin. Onlari daha sonra duvara asacaginizi söyleyin ki, cocuk birseyler ürettiginin ve ürettigi seylere deger verildigini bilsin. Böylelikle sizinde iciniz rahat olur, ilgilenemedim demezsiniz.

Şuan kendini sucluyosun ama sen farketmedn cocugunun gelisimine cok buyuk katkida bulunuyosun. Cocuk kendi ayaklari ustnde duran basarili bi anne goruyo bunu gercekten hissdiyo cocuklarin tum kisiligi 6 yasina kadar tamamlaniyormus. Bu arada cok misafirde kabul etmeyin sizinde nefes almaya ihtiycniz var

kızımın 1. dogum gununda KV gelmişti.elti doldurmuş geldi kustu.regl dönemindeydim.olayların üstüne migrenim tuttu.majezik almak zorunda kaldım.süt veriyordum.ilaç yüzünden vermedim 2-3 gun.sonra kızıma süt vermemeye başladım.neden bilmiyorum çok pişmanım.kızımın yuzune her bakışımda bunlar gelir gözlerim dolar.lanet ederim o kadına ve kendime.kaç yıl oldu geçmez bu pişmanlık.

bilmiyorum neden anlattım.pişmanlık deyinde aklıma geldi belki de.

Bende calisan bir anneyim sabah saat 8de kizimi okula birakip aksam 5de aliyorum bazen 5i geciyor. 7.bucukda yatiyor zaten. ustelik ben tek yasiyorum esimden ayrildim ama ben kendi duzenimi kendim kurdum. haftasonlari benimleyken onu eglendirecek seyler yapiyorum. kendi yasitlariyla biyerlere gidiyoruz.. vs benle olmadigi zamanlarsa babaisnda oluyo.
sana tavsiye edecegim sey madem kendi kotu hissediyorsun misafir kabul etme, arada sirada al misafir ve aldigin misafirinde kendi cocugunla yasit cocugu olmasina dikkat et. sen arkadasinla sohbet ederken oda onun cocuguyla oynar
Temizlik icinse al bir yardimci kendine haftada bir gelsin...

aradan gecmıs epey bı vakıt
maaslarımız yukseldı
ben hala temızlıkcı almadım
ellerım sureklı suda olmaktan artık herhalde 2.ele ayrılacak.
ben hala dusunuyorum

aradan gecmıs epey bı vakıt
maaslarımız yukseldı
ben hala temızlıkcı almadım
ellerım sureklı suda olmaktan artık herhalde 2.ele ayrılacak.
ben hala dusunuyorum
Benimde 2.5 yaşında bir kızım var, şu an çalışmıyorum ama eylülde başlayacağım, benimde en büyük korkum ona vaktimin kalmaması, şu anda gecirdiğimiz vakitin daha az ve daha kalitelisini gecirmem gerekecek açığı kapatabilmek için. Bazen iyi olmuyorum, kendimce yapmam gerekenler oluyor ve kızımla ilgilenemiyorum ve inanılmaz üzülüyorum böyle zamanlarda. Seni anlıyorum bu sebeple, bu günler geri gelmeyecek, hergününü en iyi şekilde gecirsin istiyorum ama şartlar her zaman müsait olmuyor. Üzülme, hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef, önemli olan farkındalık.
Temizlikçi almalısın artık, şartlarında düzelmiş eskiye nazaran. Haftasonun sana ve çocuğuna kalır ayda 1 günde olsa.

Cute mom, seni en iyi anlayanlardanım herhalde. Benim de oğlum 6 yaşında, tek başına. Annem rahatsız olduğu için ii evin arasında bölünüyorum. Nişanımız var, her şeyi ben yaptırıyorum ve çocuklu insan için o kadar zor ki. Yorgunluk değil, oğlumdan çaldığım zaman içimi yakıyor. Haftada en az üç gün annemdeyim. Geri kalan zamanda ancak işimi bitiriyorum ama ben bütün zamanı temizlikle harcamamak için iki haftada bir temizlikçi alıyorum. Ben dip köşe yapmıyorum en azından nişana kadar. Zaten iki günde bir evi süpürüyorum. Haftada bir süpürüp siliyorum koltukları çekmeden, banyo tuvalet, toz alma. İki haftada bir kadın gelip cam kapı çerçeve yapıyor. İdare ediyorum. İkinci çocuk şart bana göre. Eğer bir kardeşi olsaydı, anneye bu kadar ihtiyacı olmazdı oğlumun. Hem kavga eder, hem oynardı. Şimdilik oğlumun hem oyun arkadaşı, hem annesiyim. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

Yardımcı bayan alın kesinlikle...Misafir hazırlığını da abartmayın, bu kadar.
Para kolay kazanılmıyor tabii ama rahat edemeyeceksek de neden çalışıyoruz.
Ben de çalışıyorum henüz çocuğum yok ama olunca haftada bir gün alacağım. çünkü şimdi zor yetişiyorum ocuk olunca düşünemiyoum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…