• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleselimi siz olsaniz ne yaparsiniz

Allah rahmet eylesin kocanız imamlığın yanında iyi bir izleyici olduğunu düşünüyorum. Doğru bir yaklaşımda bulunmuş. Açıkcası bence ilişkinizi sadece uzaktan bir tanıdıkmış seviyesine indirin. Birkaç özelgünde konusun gerisini boşverin. Size utanılacak birşeyler hissettiriyor belli ki. Asla tepki vermeyin iyi ve kötü haline. Kızma demek istiyorum yani. Birde şunu düşün baban zaten annenden sonra evlenmek isterdi ve bu kez sen evlensin isterdin çünkü sende bakamazdın

babamla konuşmamak günah diyorum bi babalık hakkı var haram eder diye korkuyorum
Siz biraz mantığınızla inançlarınızı dengeleyin. Sizi dünyaya getirip bu sorumluluğu taşımayan adamın üzerinizde hiçbir hakkı yoktur. O sizden helallik derdine düşsün.
Günah mı ? Ne yapsaydı sana bir de kardeş mi yapsaydı ? Evlada zulüm etmek günah değil mi ? Allah görüyor kalbini biliyor , vicdanın nasıl rahat olacaksa öyle devam et hayatına
Ebeveynlik sorumluluğunu yerine getirmemek cidden büyük günah olmalı diye düşünüyorum.

Ona sözüm yok evlendin bisey
Allah rahmet eylesin kocanız imamlığın yanında iyi bir izleyici olduğunu düşünüyorum. Doğru bir yaklaşımda bulunmuş. Açıkcası bence ilişkinizi sadece uzaktan bir tanıdıkmış seviyesine indirin. Birkaç özelgünde konusun gerisini boşverin. Size utanılacak birşeyler hissettiriyor belli ki. Asla tepki vermeyin iyi ve kötü haline. Kızma demek istiyorum yani. Birde şunu düşün baban zaten annenden sonra evlenmek isterdi ve bu kez sen evlensin isterdin çünkü sende bakamazdın

Evlenmesine sözüm yok ama annem daha komadayken kadınla gezmek onu alıp hastaneye getirmek ben annemin yaninda kaldım hastanede 6 aylik çocuğunu bırakıp gittim biz ole acı çekecekken o kadınla geziyodu

Siz biraz mantığınızla inançlarınızı dengeleyin. Sizi dünyaya getirip bu sorumluluğu taşımayan adamın üzerinizde hiçbir hakkı yoktur. O sizden helallik derdine düşsün.

Ebeveynlik sorumluluğunu yerine getirmemek cidden büyük günah olmalı diye düşünüyorum.
Onu kimseye anlatamiyorumki önüne geçen babana iyi davran diyo davranilacak bi insan degilki bir dakkada iyiysen 2 dakka aşırı kotuyuz

Benim engeli kardeşim var ona bir kere bile sahip cikmadi simdide götürdü bakim evine atti çocuğu anneme sadece para verdi bunlara bak dedi işte

Görüşmemeyi tercih edin mesafe olsun. Bu Arada sizin ciddi şekilde sorunlardan arınmanız lazım çünkü evladınız ve evinize bu durum yansır

Çok yanlış bir düşünce çözüm değil çünkü evladınıza odaklanın varsayın ki babanızda annenizle öldü
Tek bir cümle beni bitiriyo işte anne babaya kötü davrannan cennetin kokusunu dahi alamaz diyor musrikte olsa iyi davranın diyolar hanibnapim simdi

Sen kötü davranma yeter iyi ol aileni çocuğunu 1. Sıraya koymalısın

Back