• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleselim mi

Cok daraldim cok bunaldim askimdan da isimden de sogudum mutsuzum dertlesmeye ihtiyacim var konusalim mii
Bence bu ara gezegenler yine bir yerlerimize giriyor. Kendimi yarıp içimden yeni bir ben çıkarasım var. Canım ev değiştirmek istiyor öyle bir tedbili mekan değişikliği istiyorum 😃

Ben de çok daraldım şu an. Buradaki konular sinir katsayımı yükseltiyor. Milleti etkilememek için yorum yapmayayım diyorum. Şuraya yazam da rahatlayım. Allah’ınızdan bulunnn. Çok sinirlendim ya sanki bana yapılmış gibi.

Dertleşelim ben de çok daraldım, hayat bidaha eskisi gibi neşeli ve heyecanlı hissettirmeyecek diye korkuyorum
Hissettiklerimiz tamamen olaylara bakış açımızla ilgili bence
Bence bu ara gezegenler yine bir yerlerimize giriyor. Kendimi yarıp içimden yeni bir ben çıkarasım var. Canım ev değiştirmek istiyor öyle bir tedbili mekan değişikliği istiyorum 😃
Ayy evet katılıyorum retro falan var kesin sskdjdj kafamı alıp gidesim var gidemiyorumm
Konuştunuz mu adamla ne dedi
Yoo konuşur muyuz keyfini bekliyoruz öyle bakalım

Back
X