- 5 Mart 2024
- 518
- 519
- 23
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
Çocuklar olmasa gidin diyeceğim ama çocukların nerden ne getireceği belli olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidebilirsiniz tabi. Bebeğe yaklaştırmazsınız kimseyi pek. Evde bunalıyor insankizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum
1 aylik bile olmamisken ben geziyordum. Restoranta falan da gitmistik hatta. Gezin tabiki ama 20 kisinin oldugu bir ev ortamına ustelik coluk cocugun oldugu yere sokmayin bence. Ortalikta hastalik salgin cok malesef. Biz 2 aylikken evde durdugumuz halde eşimden RSV kaptık. Malesef 2 gun hastanede yatırdılar. Orda da kan almak icin cocugumu delik desik ettiler. Kan da cikmiyodu yavrumdan. Cok kucuk oldugundan ilk ateslenmesinde doktora goturmek gerek. Hastaneye gitmek durumunda kalirsan başina bunlar gelebilir.kizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum
Bence gidilir. Zaten şuan süt ve uyumak dışında yapabildikleri bir şey yok.Gittiğin yere bebek telsizin varsa götür zaten kalabalıkmış bebek daha o uyuyarak vakit geçirecek. Sesiz bir oda gerekecek , siz salonda otururken o evin başka bir odasında güzelce uyur telsizini yanına alırsın takip edersin arada gider bakarsın . Emzirirsin .O kalabalıkta gürültüde tutmadığın sürece sakınca olmaz diye düşünüyorum.kizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum
Bence götürmeyin. Çocuklar da varmış hasta olur bebiş. Güzelce giydirip bebek arabasıyla veya slingle açık havada gezin gidin kahve vs için daha iyi.20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.
Merhaba. Aylarca çok dikkat ettim ve çok bunaldım diye seyahat ettim. Bebeğim rsv kaptı, zatürre riski var yoğun bakım felan Allah korusun durum çok ciddileşebilir. Yapmayın gitmeyin salgın var, yaz gelsin açık havada buluşur oturursunuzkizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum
Ya çok kalabalık kapalı ortam bi de. Yapmayın etmeyin. 3 aydan önce bebek hastalanırsa evde tedavi vermiyorlar direkt hastaneye yatışı yapılıyor20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.
Bence kalabalık ortama sokmak için çok küçük 4/5 aylık olana kadar en azından hastalanmasına dikkat edin. Maalesef bebekler bir ortama girdiğinde herkes bir şekilde temas ediyor hatta öpmeyin dediğim halde inadına öpen bile vardı neyin kafası anlamış değilimkizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum