• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleselim mi

Neden hayatınızda tutmaya devam ediyorsunuz?
Beyefendi oyle bi sey olmadigini etraflica genis vakitte konusmamiz gerektigini belirtti yarin calistigi icin konusamiycaz pazar gunu bakalim nereye varacak, ben soyle dusunuyorum benim de hayatimda ne istersem yapan hatta bazen soylemeden yapan birisi olsa sevmesem de sessizce devam ederdim. Kendisi durumun zannetigim gibi olmadigini ifade etti ama ben yanimda varligini hissetmiyorum bakalim konusucaz nereye varacaksa

Beyefendi oyle bi sey olmadigini etraflica genis vakitte konusmamiz gerektigini belirtti yarin calistigi icin konusamiycaz pazar gunu bakalim nereye varacak, ben soyle dusunuyorum benim de hayatimda ne istersem yapan hatta bazen soylemeden yapan birisi olsa sevmesem de sessizce devam ederdim. Kendisi durumun zannetigim gibi olmadigini ifade etti ama ben yanimda varligini hissetmiyorum bakalim konusucaz nereye varacaksa
Önce kendinize değer vereceksiniz ki değer göresiniz, ben olsam görüşmeye bile gitmem. Ne hali varsa görsün, afedersiniz ama bir cacık olmaz bu adamdan.

Buraları guncelleyeyimm Bugun eski arkadaşlarımdan biriyle konuştumm kendime enn sevdiğim tatlılardan birini ısmarladıım fav kahvemden aldıımm şimdi oturup çalışacağım şükürler olsun hayatıma 🌸
Aynen öyle. Sağlıklı olduğun zamanların kıymetini bil, kendini iyi hissettiğin şeyleri yapmaya çalış 💖

Back
X