- 30 Haziran 2024
- 67
- 35
- 3
- Konu Sahibi bilinmeyenekosankiz
Cok daraldim cok bunaldim askimdan da isimden de sogudum mutsuzum dertlesmeye ihtiyacim var konusalim mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun neyiniz vardiBen de iyi değilim hastanede kalıyorum İnşallah iyi oluruz
Cok senelik iliskimiz var ben hayatimda o yokmus gibi hissediyorum, ihtiyacim olan hicbir anda yok, bir defa sarilsa her sey bambaska olabilirdiAşk meşk geçici. Ama kendimizle geçirdiğimiz zamanlar önemli. Kaç yıllık ilişkiniz var ? Sorun ne?
İhtiyacınız olan zamanlarda yanınızda değilse ne anlamı var ki bu ilişkinin?Cok senelik iliskimiz var ben hayatimda o yokmus gibi hissediyorum, ihtiyacim olan hicbir anda yok, bir defa sarilsa her sey bambaska olabilirdi
Teşekkür ederim bacağımda tümör çıktı, şuan ameliyat hazırlıkları yapılıyor. Pet Taraması yapılacak ondan sonra da ameliyat planı yapacaklar.Cok gecmis olsun neyiniz vardi
Cok cok gecmis olsun insallah tertemiz gelir sonuclariniz konusmak isterseniz hep buradayimmTeşekkür ederim bacağımda tümör çıktı, şuan ameliyat hazırlıkları yapılıyor. Pet Taraması yapılacak ondan sonra da ameliyat planı yapacaklar.
Neden hayatınızda tutmaya devam ediyorsunuz?Cok senelik iliskimiz var ben hayatimda o yokmus gibi hissediyorum, ihtiyacim olan hicbir anda yok, bir defa sarilsa her sey bambaska olabilirdi
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerimTeşekkür ederim bacağımda tümör çıktı, şuan ameliyat hazırlıkları yapılıyor. Pet Taraması yapılacak ondan sonra da ameliyat planı yapacaklar.
Bazen hayat insanı ucuruma sürükler.Bende o durumu çok yaşadım.Suan rahatım.İnsallah eskisi gibi olmaz.Cok daraldim cok bunaldim askimdan da isimden de sogudum mutsuzum dertlesmeye ihtiyacim var konusalim mii
Bazen olduğu gibi bırakıp, yeni bir yerden başlamak gerekiyorCok daraldim cok bunaldim askimdan da isimden de sogudum mutsuzum dertlesmeye ihtiyacim var konusalim mii
Çok geçmiş olsun.Tertemiz çıksın sonuçlarınızTeşekkür ederim bacağımda tümör çıktı, şuan ameliyat hazırlıkları yapılıyor. Pet Taraması yapılacak ondan sonra da ameliyat planı yapacaklar.
Beyefendi oyle bi sey olmadigini etraflica genis vakitte konusmamiz gerektigini belirtti yarin calistigi icin konusamiycaz pazar gunu bakalim nereye varacak, ben soyle dusunuyorum benim de hayatimda ne istersem yapan hatta bazen soylemeden yapan birisi olsa sevmesem de sessizce devam ederdim. Kendisi durumun zannetigim gibi olmadigini ifade etti ama ben yanimda varligini hissetmiyorum bakalim konusucaz nereye varacaksaNeden hayatınızda tutmaya devam ediyorsunuz?
Çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum sizeTeşekkür ederim bacağımda tümör çıktı, şuan ameliyat hazırlıkları yapılıyor. Pet Taraması yapılacak ondan sonra da ameliyat planı yapacaklar.
Önce kendinize değer vereceksiniz ki değer göresiniz, ben olsam görüşmeye bile gitmem. Ne hali varsa görsün, afedersiniz ama bir cacık olmaz bu adamdan.Beyefendi oyle bi sey olmadigini etraflica genis vakitte konusmamiz gerektigini belirtti yarin calistigi icin konusamiycaz pazar gunu bakalim nereye varacak, ben soyle dusunuyorum benim de hayatimda ne istersem yapan hatta bazen soylemeden yapan birisi olsa sevmesem de sessizce devam ederdim. Kendisi durumun zannetigim gibi olmadigini ifade etti ama ben yanimda varligini hissetmiyorum bakalim konusucaz nereye varacaksa
Aynen öyle. Sağlıklı olduğun zamanların kıymetini bil, kendini iyi hissettiğin şeyleri yapmaya çalışBuraları guncelleyeyimm Bugun eski arkadaşlarımdan biriyle konuştumm kendime enn sevdiğim tatlılardan birini ısmarladıım fav kahvemden aldıımm şimdi oturup çalışacağım şükürler olsun hayatıma