- 14 Ağustos 2010
- 143
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef bişeyi aklına koyunca yapmazsa huzursuz oluyo almayı düşündüğü bişey mesela tamam bazen iyide oluyo ama bazı konularda çekilmez oluyo
bi yere mi gitmeyi düşündü illaki gitmeli bugün eve bi köpek yavrusu alıp gelmiş niye?çünkğ kafaya koydu
hoşbulduk cnm biz şimdiden senin dediğin gibi sorunlar yaşıoruz dmek ewlenince daha beter zorlaşıor durumlar
hoşbulduk cnm biz şimdiden senin dediğin gibi sorunlar yaşıoruz dmek ewlenince daha beter zorlaşıor durumlar
maalesef bişeyi aklına koyunca yapmazsa huzursuz oluyo almayı düşündüğü bişey mesela tamam bazen iyide oluyo ama bazı konularda çekilmez oluyo
bi yere mi gitmeyi düşündü illaki gitmeli bugün eve bi köpek yavrusu alıp gelmiş niye?çünkğ kafaya koydu
aklına koydu diye köpek yavrusu hee vay bee
hoşbuldum bu arada kızlar teşekkürler elinize sağlık
hayvanları seviyo tamam güzel ama yalnız değiliz annemlerde de var altlı üstlü oturuyoruz onlar istemiyo bende tabiki ama gelde anlat
ben flört dönemimde muhteşem bir ilişki yaşadım nişanlandık sorunlar başladı evliliğin ilk 2-3 ayındada bazı sorunlar yaşadım ama neyseki geçti.krallığımı ilan ettim artık evimde çok mutluyum.diyeceğim o ki eğer ciddi bir ilişki yaşıyorsanız zaman zaman problemler yaşanıyor.sen ne gibi şeyler yaşıyorsun
canım değişebilr tabii belki duzelir öle düşünme..senin derdin ne tam olrk mesela ben mutlu olmakla olmamak arsndayım srukli bi belirszlik heran hersey olbilr mmodunda sen?
benm de öle işte canım 3 gün iyiysek 4. gün tartışma sürtüşme çıkıor ben de artık ha bitti ha biticek modundayım :85::85::85::85::85:
ya ben artık bişeyler rayına oturssun istiyorum sonuçta 4 sene biticek ama çok sorunlar var daha aşılması gereken iş askerlik vs. ben bunnarın bir an önce olmasını şisterken erkek arkadaşım çok ağırdan alıyormuş gibi geliyor bana bide aramızda çekişmeler oluyor ben çok mantıklıyım tez canlıyım ve verilen sözler tutulsun istiyorum ama öle olmuyor ben de ağır tepkiler veriyorum sonucunda
deme kızzz ayy gülsemmi üzülsemmi bilemedim o kadar diyosun yani vayy beetutumlu da lafmı benle bile aklına koyduğu için evlendi adam benide kandırdı
ya ben artık bişeyler rayına oturssun istiyorum sonuçta 4 sene biticek ama çok sorunlar var daha aşılması gereken iş askerlik vs. ben bunnarın bir an önce olmasını şisterken erkek arkadaşım çok ağırdan alıyormuş gibi geliyor bana bide aramızda çekişmeler oluyor ben çok mantıklıyım tez canlıyım ve verilen sözler tutulsun istiyorum ama öle olmuyor ben de ağır tepkiler veriyorum sonucunda
deme kızzz ayy gülsemmi üzülsemmi bilemedim o kadar diyosun yani vayy bee
bu erkeklere evlililk lafı açmamak lazım anca o zaman kıymetli oluyorsunuz.benden sana tavsiye.agırdan alıyorsa sende daha agırdan alıyor gibi yap.bak nasıl yanaşacak kuzu kuzu
ayyy inat çok kötü bee.inatçı insanlarla anlaşmk gerçekten çok güc bacım allah kolaylık versin
[/B] :85::85::85::85::85:
tutumlu da lafmı benle bile aklına koyduğu için evlendi adam benide kandırdı
su perisi cnm ben dememki ona gidelm die o kendisi sana süprizm var dedi öyle madem böle bişi diyosun söznü tut..bazı sylere karsı hevesim var benim.
benmki turzmci evlendik balayına cıkmadık kendisi hergun otellrde yaz tatlleri geldi 20 gun izin yaptı byere gdemedik suraya gtcez die planlıyorz olmyor ne planladysam olmyor sıkldm artıkk..
parasızlıkdan deil sormszlukdan cok para alıyor eşim Allaha sükür ama icraat yok yyp içip gidyor benmle yyor tabi ama bazen dzgnlemeye calsıyorm olmyor..
bzmle evelnenler 2. tektas yuzklerni alıyor bana daha alamadı kesinlikle paraszlkdan değil hergun 5 lira atsa yine alırdı atmasna bile gerek yok maasının 3de biri tektas 1milyar olsn en fazla anlyomsun..alcağna dahada sattım herseyimi sattım elmde bişi kalmadı yani ne blym..
annemin aldğı kolye vardı pek takmıyorm beyenmiorm smdi onu verip tektas alcam en azndan parmğmda olur annemin htrası anneme de danscam tabii..