- 10 Ekim 2010
- 1.565
- 3
anemm kim gelmiş baskacım gelmiş hosgeldin kuzucum bende yatıcam galiba eşim ayaklandı
sağol fıstıkııım valla benmde karnım bir aç bir accc birazcık tıkınıp yatıcam bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anemm kim gelmiş baskacım gelmiş hosgeldin kuzucum bende yatıcam galiba eşim ayaklandı
kendi istemiş kadın olmak ama böle olmak istemmişdr tabiii..
kücüklükden beri kendimi hiç erkek hsstmedimki dior oda Allah ın yargısı cnm önceden cok yadrgardım böle insanları ama ema farklı yaaa..
bugun fala bakdı bana benm morlm bozuk ya nezmndr bi aprlık cökdü görmen lazm korkttm bayılcak dieee demek okdr problemymişim
sağol fıstıkııım valla benmde karnım bir aç bir accc birazcık tıkınıp yatıcam bende
yatıcaktım bi bakiim dedim napıyo hatunlar
hu huuuuuuuuuuu
hoşgeldin canım
ne bileyim geri oturdu bende ne güzel burda takılıyorum ii bugün bişey demiyo izin verdi onu ihmal etmedim ya
hoşbuldummmmmm
seherrcimmm sen bayaaa üzülmüşsün ama çokta takma kafana cnm herşey olacağına varır o hayatıda o seçmiş belkide böyle yazılmış onun tercihi allahında taktiri belkide şimdi yazdığını okuyunca bende üzüldüm hiç kıyamam mutsuz olan insanlaraa ama birazda kendimiz için çokta takmamamız gerekiyooo sanırımm
kızzz belkide suc işlemişdr ondn böle duryodr genelde öle yaprlar daa
sor baklm naptn yine die ben öle yapıormmnerden anladın dior
lacivert ordamısn cnm konussanna hosgeldn beybiyyy diorm sanaaa
slm kızlar başlamış sohbet
ALLAH seni yahiç aklıma gelmemşti çok hoşsun vallaha
gördüm cnm yazdıklarını okudum hatta yazdım sana ama sende beni görmedin cicimmmmmm :44:
hoşgeldin adaşım nasılsın
tabiii bebeğimmm paylasdm içmde kalmasın diee.
smdi eşime desem ne işin var dönmyle der hadi burdan yak yaniii
size sölüorm bende
kız benm işim gucum yok garii ne suc işledi die düşnüorm artık napam parannoya oldumm
mesela bugun evdeydi o ben calsıyodm gtmiş yemek sparişi vermiş eve geldm ne ycez acım ben dur mantar kavuram dedim yokyok ben ymcem sen kendne hazla dedi hayırdır dedim ben evd eyedim bişler yumurta kırdım dedi hımm iii dedim nete grdim mailni gördüm sipariş onaylandı murat bey dior menu alms kocaman cakaaal yaaaa
bu en ufak ornek ondan kurt oldum ben gariii