dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

kendi istemiş kadın olmak ama böle olmak istemmişdr tabiii..
kücüklükden beri kendimi hiç erkek hsstmedimki dior oda Allah ın yargısı cnm önceden cok yadrgardım böle insanları ama ema farklı yaaa..
bugun fala bakdı bana benm morlm bozuk ya nezmndr bi aprlık cökdü görmen lazm korkttm bayılcak dieee demek okdr problemymişim:KK5:

diyecek bişey bulamıyorum canım ya

ne bileyim geri oturdu bende ne güzel burda takılıyorum ii bugün bişey demiyo izin verdi onu ihmal etmedim ya

hoşgeldin canım

hoşbuldummmmmm :KK1:

seherrcimmm sen bayaaa üzülmüşsün ama çokta takma kafana cnm herşey olacağına varır o hayatıda o seçmiş belkide böyle yazılmış onun tercihi allahında taktiri belkide şimdi yazdığını okuyunca bende üzüldüm hiç kıyamam mutsuz olan insanlaraa ama birazda kendimiz için çokta takmamamız gerekiyooo sanırımm :KK59:

ne bileyim geri oturdu bende ne güzel burda takılıyorum ii bugün bişey demiyo izin verdi onu ihmal etmedim ya

kızzz belkide suc işlemişdr ondn böle duryodr genelde öle yaprlar daa:KK60:
sor baklm naptn yine die ben öle yapıormm:KK60:nerden anladın dior:KK60:

hoşbuldummmmmm :KK1:

seherrcimmm sen bayaaa üzülmüşsün ama çokta takma kafana cnm herşey olacağına varır o hayatıda o seçmiş belkide böyle yazılmış onun tercihi allahında taktiri belkide şimdi yazdığını okuyunca bende üzüldüm hiç kıyamam mutsuz olan insanlaraa ama birazda kendimiz için çokta takmamamız gerekiyooo sanırımm :KK59:

tabiii bebeğimmm paylasdm içmde kalmasın diee.
smdi eşime desem ne işin var dönmyle der hadi burdan yak yaniii:KK60:
size sölüorm bende:KK60:

ALLAH seni yahiç aklıma gelmemşti çok hoşsun vallaha

kız benm işim gucum yok garii ne suc işledi die düşnüorm artık napam parannoya oldumm :KK70::KK70:
mesela bugun evdeydi o ben calsıyodm gtmiş yemek sparişi vermiş eve geldm ne ycez acım ben dur mantar kavuram dedim yokyok ben ymcem sen kendne hazla dedi hayırdır dedim ben evd eyedim bişler yumurta kırdım dedi hımm iii dedim nete grdim mailni gördüm sipariş onaylandı murat bey dior menu alms kocaman cakaaal yaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:
bu en ufak ornek ondan kurt oldum ben gariii:KK60:

kız benm işim gucum yok garii ne suc işledi die düşnüorm artık napam parannoya oldumm :KK70::KK70:
mesela bugun evdeydi o ben calsıyodm gtmiş yemek sparişi vermiş eve geldm ne ycez acım ben dur mantar kavuram dedim yokyok ben ymcem sen kendne hazla dedi hayırdır dedim ben evd eyedim bişler yumurta kırdım dedi hımm iii dedim nete grdim mailni gördüm sipariş onaylandı murat bey dior menu alms kocaman cakaaal yaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:
bu en ufak ornek ondan kurt oldum ben gariii:KK60:

aslında haklsın anlıyoruz ama aklıma gelmedi öyle bişey ama şimdi lavaboya gitti yatıcaz yani şimdi

X