dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

valla cnm ben okdr coook yorldm ki beyerlerim cıktı afedersinn:KK60::KK60:
calstm cok yoğndu smdi 1 hafta bosum allah dan..

yaptı yaptı valla masallah dahada iyi olcak umud ediorm vallahii insallahh..
sende bi gtmesen tam süepr olcak:KK62:

iyi oldu dimi şekerim bende bugün çok yoruldum ya benimde aynen bi yerlerim çıktı tatlım mm yaa söylemesi ayıp kek börek yaptım kocama sütlaç istedi onu yaptım.hep ayaktaydım

armut elma cilek muz kivi avokado filan ama böle mandalin portkala sevmiorm ben kokuları hosma gtmior nedense:KK60:
ama sen de ye kuzum olurmu iylescen sen

benim canım meyve değilde tantuni filan istiyo yada mangal keyfi ohhh.........

iyi oldu dimi şekerim bende bugün çok yoruldum ya benimde aynen bi yerlerim çıktı tatlım mm yaa söylemesi ayıp kek börek yaptım kocama sütlaç istedi onu yaptım.hep ayaktaydım

ohh snnki bu aralar aserio demek masallahh:)))
hepsini bi anda yapma kız sende hem adamda siser gun gun yap iki kişiszn ziyan olmuyormu?

sıpaaa cağaannnn sıpaaa yaaa tam sıpaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:

kız neler yapıyo bi görsen öldürüyo bizi kapyı açık bulsun hemen kaçıp gidiyo
su perim şimdili burdayım eşin yatalım diyene kadar o olmadan ben uyuyamam ben olmadanda o uyuyamaz

derfatcım nazar falan mı var çağan da ya hep huysuz hep hasta yavrum yaa.:KK14::KK14:

ne bileyim canım ya bünyesi zayıf ama emmedi sıpa anne sütü almadığı için hep hasta kızlar bebeğiniz olursa mutlaka bol bol emzirin..

benim canım meyve değilde tantuni filan istiyo yada mangal keyfi ohhh.........

ayyy kuzum cık ye tantuni ya yapıolar alısveriş emrkezlerinde hem uygun fyatalrı menu hailnde veriolar orda nasıl blmiorm tabi ama öledir:26:
benmde cnm nezmndr mangal sitiyor biz terasta yakıyoz en ust kat ya ama smdi useniorm nezmndr onn pisliğlyle urasmaya yakmıorm bende:nazar:

ohh snnki bu aralar aserio demek masallahh:)))
hepsini bi anda yapma kız sende hem adamda siser gun gun yap iki kişiszn ziyan olmuyormu?

kek i o istedi benimde canım börek istedi sütlaç dayanıyo 2-3 gün.kek börek zaten biter benimki işe giderken hergün alır yanına.kalmaz bile.tosuncuğum:KK56::KK56::KK56: :KK60::KK60::KK60:

ayyy kuzum cık ye tantuni ya yapıolar alısveriş emrkezlerinde hem uygun fyatalrı menu hailnde veriolar orda nasıl blmiorm tabi ama öledir:26:
benmde cnm nezmndr mangal sitiyor biz terasta yakıyoz en ust kat ya ama smdi useniorm nezmndr onn pisliğlyle urasmaya yakmıorm bende:nazar:

yazın tatile sizin oraya gelicem kocacığıma söyliıyeyim

kız neler yapıyo bi görsen öldürüyo bizi kapyı açık bulsun hemen kaçıp gidiyo

yaramazz yaaa nese buycek rahtlıcan sen az kaldı..

ne bileyim canım ya bünyesi zayıf ama emmedi sıpa anne sütü almadığı için hep hasta kızlar bebeğiniz olursa mutlaka bol bol emzirin..

ben 6 ay düşnüorm normal mi?

kek i o istedi benimde canım börek istedi sütlaç dayanıyo 2-3 gün.kek börek zaten biter benimki işe giderken hergün alır yanına.kalmaz bile.tosuncuğum:KK56::KK56::KK56: :KK60::KK60::KK60:

ayy ne guzel ben ne yapsam dökülür benmki ertesi gun yemez işe koyarm snn gibi arabada unutr gider yada evde bende annemlere götrrm orda yeriz hepbaber bz işde 1 parca 2 parca:KK60:

bende bayılırım ama çağan uyuyo ben hamileyken saat kaç olursa olsun canımız ne istiyısa çıkıp yiyoduk ama çocukla olmuyo

oda doğru ama bebek değilki artık onun önnede bişler koyun yer tabi göznle surkli takip etcen..
kız benm cok hosuma gdior anneler bebeklerni allıyor yemek yemeye gelior onn eylenceside baska beee:KK1:

yazın tatile sizin oraya gelicem kocacığıma söyliıyeyim

söle söle gell istersen otel ayarlarz benmki rehber yada ne gerk avr otele bize gelin yer var bol bol:KK60:

X