dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

yok canım çağanla gidiyoruz ama geceleri gidemiyoruz mesela şimdi araba var canımda istedi ama gidemiyorum çünkü sıpacık uyuyooooo

hmm fazlaymıs yaaa 2 yasnda kocaman beee
neyse bebek olsnda düşnürz sennki neden emmedi?

sütüm olmadı canım stresten çocuk emdi emdi gelmeyince ağlamaya baslıyodu iyice zayıflamıştı doktorda devam maması verin yoksa çok zayıflıycak dedi 1 ay öncesine kadar devam maması içiyodu şimdi herşeyden yiyo süt içiyo

kızlar bişi anlatcam size ya
bizim kozmetikde ema die bi kadın var rusyadan gelme ama aslnda kadın değil dönmee..
böle cok saf masum bişi işe filan cıkmıyor dil kursları verior öle kaznıor paarsını surekli bizim oaraya takılır gelir makyaj yapar muhabbet filan..
kadınlık uygularını bastırmadığı için kadın olmus biri..
işe cıkmadığı için fakirde kimse işe almmıyor dönme diye onlarda haklı oda haklı..
cok hisli cok ii fal bakıyor böle olcak syleri ruyasnda görüor cıkıyor..
ustnde hep aynı kıyafet yıkıo yıkıo gyyio kadınlardan daha fazla sey bilio..
evden atmslar ev kirasını odeyemedği için smdi pansiyonda bizim butun kızlar ona yardım edior gercekden insanlara önem veren ii birisi dönme oldğu aklmza bile gelmior.
bende bugun fal baktrdıım her söledği cıkar bi kac sey söledi bugun morlm bozldu ama hayra yoruyorm işde..yardm olsn die para verdim kahvenn karsılığı..
szinle paylasmak istedim üzlülüorm onun için işe cıksın diormus esbaflar dlga geciorlarmıs ağlıyor hep..
paylasmak istedim..

hsgeldn cnm naslsn iyimisn?

ayy maslalah smdi yiyio ii iştahı yernde sevndim

kızlarrr canlarım ben çıkıyorum erken kalkma serüvenime devam etmek istiyorum hepinizi öpüyorum

iyi uykular herkese

üzülüyorum bunları duydukça ne diyeli hayırlısı olsun oda istemezdi bence böyle olmayı nasıl sürüklendi kim bilir

üzülüyorum bunları duydukça ne diyeli hayırlısı olsun oda istemezdi bence böyle olmayı nasıl sürüklendi kim bilir

kendi istemiş kadın olmak ama böle olmak istemmişdr tabiii..
kücüklükden beri kendimi hiç erkek hsstmedimki dior oda Allah ın yargısı cnm önceden cok yadrgardım böle insanları ama ema farklı yaaa..
bugun fala bakdı bana benm morlm bozuk ya nezmndr bi aprlık cökdü görmen lazm korkttm bayılcak dieee demek okdr problemymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…