dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

aldırma sen işini yap boşver canım sana trip mi atıyolar sen daha çok attt salla gitsin

öylede bebeğim smdi afra tafra havalı olur onlar kozmetikde calsanlar..
beni iş bulmadıda hafta sonları calsıo dicekler oysaki ben kendm geri cevrdm teklifleri hafta içleri kursum var die aksamları..
bazılarıda böle yalaklık vıcık vıcık kuzum cnm die ama arkandan konsrlar hep..
bide full calsanlarda part calsnlar arasnda fark var ben full calsmıs biri olark smdi ordaki uzmann ynna sats desteğe gtcem oda zoruma gdior keske tanmdğm byer olsaydı..

mecbur deilsen gitme canımmkursun bitince istediğin gb bi işe bakarsın güzellik uzmanı hee arada yardım isteruk:KK53::KK53:

işleri vardır belki
çitliğe haciz gelmiştir bugün buna sardım :KK8::KK8:

hee izlemiorm ben artık onu yaa cıvkı cıktı gibe gelior tabi benm fikrm:KK60:

git git boşver kim ne düşünürse düşünsün eşinin gıcık arkisini gördün mü bugün

ya bak smdde bnmle yasıt bi kız vardı flormarda calısyodu maxfactore gecmiş gıcık
nasıl olduysa kesin bi torpil ver snrm bozuldu yine..bide ucuk kacık bişdi..
görmedm bugun bakl pazr gunu benmki iznli ben caslıyorm buluscakmı görcezz:21:

bende bakmıyom cılkı zaten reklamda gördüm çok dadlı demiş ondan
bi soru flormarın eyelıner ini alcam kalem gb olandan nasıl sence :KK69::KK69:

saol canım baslangıç için zaten eyelıner daha yeni başlıcam da işte çok da pahalı bişey almak istemiyorum beceremezsem içim yanmaz hiç deilse:KK54:

saol canım baslangıç için zaten eyelıner daha yeni başlıcam da işte çok da pahalı bişey almak istemiyorum beceremezsem içim yanmaz hiç deilse:KK54:

ben eylenrsız yapamam illaki surcem onu bende ilk baslngcda 1milyoncudan aldım btane orenen kadr bi kutu btti yaptm yaptm sildm:KK60::KK60:

pistachio-wallpaper.jpg
bolbol
gulun*kızlar

ehuheee gercekden cok komil önce bu ne dedim ama evet super birsey:KK60::KK60::KK60:
hosgeldn cnm bu arada böle bi giriş yapman süper:KK60:

X