Amin canım teşekkür ederim,Allah hayırlı yazılar yazsın evlatlarınıza inşallah...
Zikirmatik benim için çok kolay parmağıma takıyorum yolda yürürken,dolmuşta,seyahatte heryerde rahatlıkla kullanıyor ve sayıları şaşırmıyorum:)
o zaman hoşgeldim aranıza,belki vesile olur birinizin duası inşallah
Allahın izniyle yaralarımızı saracagız inş.
inşallah canım
sen listeyi hazırlamaya başla istersen:)
zikirmatik mi
nerden aldınız kızlar onları
tamam canım
zikirmatiği hac umre malzemeleri satan bir mağazadan 5 tl ye aldım ben
Arkadaslar Yüce Mevlamızın güzel isimleriyle iyileşmek istiyoruz.bilinçli bir sekilde 1 haftada bir isimlerini zikredecegiz.bu hafta pazartesiden itibaren baslayacagız ve günde 1000 kere cekecegiz. bu hafta cekilecek zikir "ya-rahman" ve "ya-rahim" birlikte cekilecek.
Er-rahman bu dünyada herkese maddi ve manevi rızk veren sonsuz sıfat sahibi,yani dev bir potansiyel,tarif edilemeyecek ölçüde büyük bir verme potansiyeli olan ve bunda cimri davranmadan veren. Fakat Er-rahim sadece ahiret yasamında müminlere veren.
Eger merhamet duygularınızın gelişmesini,gaflet ve unutkanlıktan kurtulmayı istiyorsanız "ya-rahman"esmasını zikredecegiz."Ya-rahim" esmasınında her türlü dünyevi tehlikelerden korunmak için faydası olacagı söylenmiştir.
Evet bu hafta bu iki esmayı zikredeceğiz.yarına kadar cekmek isteyenler yazsınlar ve hergün 1000 tane cekenler bildirim yapacaklar buraya.
evet orda hemen bulursunuz. artık 1 milyoncu gibi küçük avmlerdede bulunuyo. oralarda daha uygun.
Canım bende çekmek istiyorum Allah'ın izniyle
Topiğin hayırlı olsun canım,benim tek duam hayırlısı ile evlat sahibi olmak,umarım benim gibi isteyen bekleyen herkesi Rabbim evlat nimetiyle rızıklandırır...
Bende katılmak istiyorum,parmak zikirmatiğim var onunla çeksem olurmu peki...
Ve 1000 adet aldım önümüzdeki cumaya kadar bitiricem evvelAllah...
Elossam Mevlam en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sana da tüm isteyenlere de AMİN
Elossam Mevlam en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sana da tüm isteyenlere de AMİN
Arkadaslar Yüce Mevlamızın güzel isimleriyle iyileşmek istiyoruz.bilinçli bir sekilde 1 haftada bir isimlerini zikredecegiz.bu hafta pazartesiden itibaren baslayacagız ve günde 1000 kere cekecegiz. bu hafta cekilecek zikir "ya-rahman" ve "ya-rahim" birlikte cekilecek.
Er-rahman bu dünyada herkese maddi ve manevi rızk veren sonsuz sıfat sahibi,yani dev bir potansiyel,tarif edilemeyecek ölçüde büyük bir verme potansiyeli olan ve bunda cimri davranmadan veren. Fakat Er-rahim sadece ahiret yasamında müminlere veren.
Eger merhamet duygularınızın gelişmesini,gaflet ve unutkanlıktan kurtulmayı istiyorsanız "ya-rahman"esmasını zikredecegiz."Ya-rahim" esmasınında her türlü dünyevi tehlikelerden korunmak için faydası olacagı söylenmiştir.
Evet bu hafta bu iki esmayı zikredeceğiz.yarına kadar cekmek isteyenler yazsınlar ve hergün 1000 tane cekenler bildirim yapacaklar buraya.
hmm tamam cnm o zaman alıp alıp hediye ederim etrafımdakilere sağolasın
hoşgeldin canımm
bende cekmek isterim insallah..Allah razi olsun ne guzel dusunmussun ve uygulamissin
hosgeldin cnm Mevlam seninde gönlündekini hayırlı eyleyip sana versin inş.:
Böyle bi topik açmanıza ve buna denk gelmeme çok sevindim, 5 aylık bir oğlum var onunla ilgilenirken takıcam parmağıma zikirmatiğimi bende çekicem. Pazartesi başlıycam bende Allah izin verirse bitirince yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?