Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzuuun zamandır konuya bakmıyordum şimdi denk geldim hayırlı eş için dualara başlanmış konu uzamışta uzamış :)) rabbim herkesin gönlüne göre versin, kalbinde olanı en kısa zaman içinde hayırlısıyla nasip etsin. Hepiniz çok çok mutlu olun inşallah :)
Evet arkadaşlar,bugün sevgilim06 için okuyanlar buradan dönebilir mi?gerçi elanur okuyamıycak,daha sonra okuyacak,sanırım bir esilayağmur kaldı,o da dönerse şimdilik tamam sayılır,aramıza sonraan katılan buujuu arkadaşımız da vazgeçti sanırım,ondan da ses yok hiç
Tarih ----------------------okunan ----------------okuyan
10.02.2013 -----------------maslow --------------- esilayagmur, azrazehra, melancol,elanur84,sevgilim06 / tamamlandı.
11.02.2013 -----------------azrazehra -------------- maaslow, elanur, esilayagmur, melancol,sevgilim06 / tamamlandı.
12.02.2013 ---------------- melancol --------------- azrazehra,maslow, esilayagmur, sevgilim06[/B /henüz tamamlanmadı.
13.02.2013 -----------------esilayagmur ------------- melancol,maslow,azrazehra,sevgilim06 / henüz tamamlanmadı.
14.02.2013 -----------------elanur84 ------------------ MASLOW, melancol,azrazehra,sevgilim06,esilayağmur / TAMAMLANDI.
15.02.2013 -----------------sevgilim06 -----------------MASLOW,azrazehra, melancol
16.02.2013 -----------------buujuu ----------------- melancol
MASLOW arkadaşıma bende katılıyorum aramıza sonradan katılan buujuu'dan hiç ses yok. Ama bugün ben onun için okudum.
Allah'ım dualarımızı kabul etsin. (Amin)
canımmmmmmmmmmm hayırlı olsun topiğin umut olsun bizlere insallahhh
ben hemen baslıyorum
canım peki şöyle mi yapıyoruz
ya Rahman Ya Rahim
burayı 1000 defa sölicez dimi
cevap evet se
1000 defa Ya Rahman desem sonra Ya Rahim desem 1000 defa olurmu
aynı andan söyleyince dilim dolastı da sorayım dedim
inş katılım cok olurda hep birlikte huzur buluruz bitanem.pazartesiden itibaren zikirleri cekmeye baslayalım. hatta sunuda yapacagım.katılımcıların hepsine bagıslayacagız. kaç kişi katılırsa vede zikirler tamamlanırsa o hafta o esma Mevlamızın güsel isminin faziletini hepimize bagıslayacagım ve bölece huzuru saadete erişecegimize ve işlerimizin yoluna girecegine tüm samimiyetimle yürekten inanırum.![]()
pazartesi mi baslıcaz tamam canım
normal abdest yeter dimi gusül yani
Topiğin hayırlı olsun canım,benim tek duam hayırlısı ile evlat sahibi olmak,umarım benim gibi isteyen bekleyen herkesi Rabbim evlat nimetiyle rızıklandırır...
Bende katılmak istiyorum,parmak zikirmatiğim var onunla çeksem olurmu peki...
Ve 1000 adet aldım önümüzdeki cumaya kadar bitiricem evvelAllah...![]()
cnm öncelikle hosgeldin ve yüce Mevlam gönlüne göre hayırlısını versin. bende evlat sahibi olmayı cok istiyorum.cünkü 5 ay önce bi melek annesi oldum. burda diger bi arkadasım olan melekyavrum adlı arkadasımızda 3 melek annesi.zaten benimde bu topiği acma sebebim ruhumuza en büyük gıdayı verip Allaha teslimiyet içerisinde iileşmek ve gönlümüzdeki duaları hayırlısıyla Mevlamdan istemek. zikrin cekilmesi önemli olan ne sekilde cekilirse cekilsin. benimde parmak zikirmatiğim var zaten onunla daha kolay oluyo saymak.![]()