ruveyda için okumasını bitirenler
ell82
serap_serap
nurgu66(rabbim istediğinin hayırlısını nasip etsin inşallah
allah kabul etsin
ruveyda için okumasını bitirenler
ell82
serap_serap
suzan6638
burcu_81
ayse035
iremneva
nurgu66
allah kabul etsin
Arkadaşlar inşallah sizler ve eşleriniz hayırlı bir iş sahibi olursunuz.
Ben 10 taneyle başladım, benden sonra okuyan üste 10 yazaıp altına okuduğu sayıyı yazarsa güzel olur, bu şekilde kopyala yapıştır yaparak devam edebiliriz, hepinize hayırlı geceler, Allah hepinize birbirinden iyi eşler nasip etsin:)
Allah razı olsun. Rabbim benden önceki ve sonraki arkadaşlara iki dünyada da esenlik versin. Benden sonraki arkadaşa dualarımızın kabulü için 2 fatiha bırakıyorum. [/QUO
Allah razı olsun
benden sonra gelen arkadaşa 7 felak 7 nas 7 ayet el kürsi 7 fatiha bırakıyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin
yarın benim sıram galiba
şimdiden ağzına yüreğinize sağlık
kızlar selam yenı lısteyemı basladık? ben bugun okudum sımdı allah kabuletsınnnnnnn ..benım ıcın okuyanlar ıcın de ayrıca tşk ederım allah hepımızın dıleklerını kabuletsın
Ben 10 taneyle başladım, benden sonra okuyan üste 10 yazaıp altına okuduğu sayıyı yazarsa güzel olur, bu şekilde kopyala yapıştır yaparak devam edebiliriz, hepinize hayırlı geceler, Allah hepinize birbirinden iyi eşler nasip etsin:)
Arkadaşlar bugünkü besmeleyi okudum ama ancak yazabildim. Allah hepinizden ebeden razı olsun. kabul etsin
kızlar selam yenı lısteyemı basladık? ben bugun okudum sımdı allah kabuletsınnnnnnn ..benım ıcın okuyanlar ıcın de ayrıca tşk ederım allah hepımızın dıleklerını kabuletsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?