asbelove 1 tane okurum (ama yarın)inşallah dileğin olur
kün feyekün duasında eksiği olan arkadaşlar
1-bahar85--------teşekkürler
2-skylıne--------
3-azelya-----(nekadarzor,aşkbebek,mrvb,nur.sen,mi rror1981,esma,umut99,capri,ecrin23,esenmia,rainsun ,tülay20,gegonya,sevgilim,duygyl,teacherof)
4-vck---------(rainsun,tülay2 0,gegonya,sevgilim,duygyl,teacherof)
5-mavimenekşe(esma,umut99,capri,ecrin23,esenmia,rain sun,tü lay20,gegonya,sevgilim,duygyl,teacherof)
6-nisanbu(nisanbu,doğa8,nekadarzor,aşkbe bek,mrvb,nur.sen,mirror1981,esma,umut99,capri,ecri n23,esenmia,rainsun,tülay20,gegonya,sevgilim,duygy l,teacherof)
7-doğa3------------teşekkürler
8-nekadarzor-------(ecrin23,esenmia,teacherof)
9-askbebek---------(nur.sen,mirror1981,esma,umut99,capri,ecrin23,esen mia,rainsun,tülay20,gegonya,sevgilim, duygy)
10-mrvb----------(teacherof)
11-nur.sen----------(ecrin23,esenmia,rain sun,gegonya,sevgilim,duygyl,teacherof)
12-mirror1981--------
13-esma----------teşekkürler
14-umut99-----------
15-capri------------
16-ecrin23-----(gegonya,sevgilim,duygyl,teacherof)
17-esenmia---------
18-rainsun--------(umut99,esenmia,rain sun,sevgilim,duygyl,teacherof)
19-tülay20--------teşekkürler
20-gegonya------(nur.sen,mirror1981,esma,umut99,capri,ecrin23,esen mia,rainsun,tülay20,gegonya,sevgilim,duygyl,teache rof)
21-sevgilim--------teşekkürler
22-duyguyld--------
23-teacherof---------( umut99,capri, ecrin23,esenmia,rainsun,tülay20,gegonya,sevgilim,d uygyl,teacherof)
kesinlikle bilgi amaçlıdır acele etmenize gerek yok ne zaman isterseniz o zaman okuyabilirsiniz.önemli olan canı gönülden okunup dua edilmesidir.
arkadaşlar biliyorsunuzki listede şimdiye kadar okumayan arkadaşlar oldu onlara okumak zorunda değilsiniz ama ben yinede isimlerini silmiyorum az çok durumun farkında olsunlar ve yaptıkları hatanın farkına varsınlar istiyorum tabiki görürlerse.çünkü ben özel mesaj gönderdiğim halde okuyacaklarını söyleyipte okumayan arkadaşlar var.olabilir belki pcleri bozulmuştur yada başka sıkıntıları olmuştur bu sebepten dolayı listeden çıkarmadım
canım ben daha önce yazmıştım,herkese okudum bitti,eksiğim yok benim..Allah kabul etsin inşallahhh....
aaaaaaaaaaa vck slmmmmmmmmmm nASILSIN
sa evet şaşırdım bide kaybettim bulamadım benide alırmısınz aranıza ama etraflıca bi anlatın olur mu şimdi çıkıyorum akşam hazırlığı malum gelince görüşürüz öptm...[/QUOTEtekrar hşgeldin canımcım.anlatayım duamız ilk sayfada var kün feyekün(Rabbim ol der ve oluverir)hertürlü hacet için okuyoruz kimin ne dileği varsa belirtilen yerde 3,5yada 7 defa dua okuduğumuz arkadaşımızın hacetini söylüyoruz.şu anda eski listemiz bitmek üzere ve yeni liste düzenliycem tamam canım senide listeye eklerim sıraya göre arkadaşlarımıza okunacak düzenli bir şekilde sende dualarımıza katılırsın ve seninde muradın gerçekleşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?