vck canım mirror okumuştu..diğer arkadaşlar(hiç okumayanlar)keşke haber verselerdi listeye giremiycem diye ben umut ve esenmiaya özel mesaj attım kaile alıp cevap vermediler bu okumalar bizler için çok önemli hiç tanımayan insanlar birbirine dua ediyor ne kadar güzel rabbim kabul etsin inşallah
ecrin23 için okudum canım
Allah hayırlı evlatlar versin arkadaşımıza.
selamün aleyküm nur.sen, negatif sonuç almışsın, Allah güç versin, sen, ben, bebek isteyen bütün arkadaşlar inşallah bu günleri unutacak kadar mutlu oluruz, tabi Allah her şeyin hayırlısını versin,
ben bu duada geçen ayetleri Kur'andan buldum, sırasına göre yazdım arapçasını, meali de bu şekilde oluştu. Ama meal farkından olsa gerek biraz farklılıklar var gibi. Sonuçta harfleri mahreçleri tam çıkarmak lazım, aksi taktirde anlam değişebiliyor. Bir de duanın başında esmaül hüsnadan bir kısım var. Acaba benim yaptığım doğru mu? ben de okumaya başlamak istiyorum biran önce. Listeye göre sıra kimde, bu arada listenin sonunda olacağım galiba, hayırlı olur inşallah hepimiz için
s.a arkadaşlar bi süredir bu sayfaya giremiyordum hakkınızı helal edin okumam gereken bütün duaları okudum arkadaşların. ve yine bi süre bu sayfaya giremeyeceğim sanırım öğretmenim iş yoğunluğum artacak bu dönem o yüzden geçici bir süre beni çıkarabiliirsiniz. ihmal ettiğim için vicdanım rahat olmuyor. ya da kabul ederseniz hergün 1 tane okurum eklersiniz niyete. saygılar sevgiler....tekrar ilgili arkadaşlardan çok çok özürler
aleyküm selam canım.helal olsun canım.Allah kabul etsin.herkesin kendine göre işleri var canım daha öncede yazdığım gibi kimseyi listeden çıkarmak istemiyorum inşallah fırsat bulduğunca sıradaki arkadaşlara okursun.Allah seninde gönlünün hayırlı muradını versin en yakın zamanda inşallah
vck canım mirror okumuştu..diğer arkadaşlar(hiç okumayanlar)keşke haber verselerdi listeye giremiycem diye ben umut ve esenmiaya özel mesaj attım kaile alıp cevap vermediler bu okumalar bizler için çok önemli hiç tanımayan insanlar birbirine dua ediyor ne kadar güzel rabbim kabul etsin inşallah
arkadaşlar birde sizlerede haber vermek istedim biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyoruz eşimde hiç sperm yok eşime şifa olması mahiyetinde hergün bir bardak süt 2 bıldırcın yumurtası 1kaşık bal,1kaşık polen,1kaşık arısütünü karıştırıyorum ve üzerine en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okuyorum.maddi ve manevi bütün hastalıkların şifası için eğer böyle bir sıkıntınız varsa hastalık gibi sizlerde uygulayınız.duayı büyük cevşende bulabilirsiniz yada netten açıp dinliyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?