- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
hytdnzeserap_serap için okuyanlar
suzan6638
iremneva
serap_serap
burcu_81
nurgu66
ell82
Esilayagmur
buujuu
medusa554
aybirgen
Başkaları da varsa kendini eklesin lütfen, bu kişilere hergün tek tek dua edelim olur mu, başkalarına edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş:) Bi de birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim:)
furkan suresi 74. ayet
rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yun.
Rabbimiz , eşlerimizden, soylarımızdan, gözlerimizi aydınlatacak kişiler ihsân et bize .
amin
burada dua isteyen tüm bekarlara ihsan etsin rabbim.
bu ayeti okuyalım arkadaşlar
Bir kadına kıyafetten çok hanımefendilik YAKIŞIR.
Bir erkeğe elinin sertliğinden çok gönlünün ''mertliği'' YAKIŞIR İNŞALLAH ALLAH HERKESE HAYIRLI EŞ NASİP EDER:123:
arkadaşlar bende seve seve size katılmak isterim nasıl belirleniyor gruplar yada dua bekleyen hangi arkadaşımız varsa nasıl yapıyorsanız kısaca bilgilendirirseniz çok sevinirim çok vaktim yok o yüzden topiği baştan sona okuyamadım da ama elimden birşey gelirse bende seve seve yaparım
1-rukiye +
2-özge
3-bilge1991
4-eylul +
5-sevilay+
6-cigdem+
7-beyhan+
8-fatma +
9-Aysegul(tweety) +
10-umut27
11-aysenur +
12-aysegul +
okuyanlari isaretledim okumayanlar biraz acele etsek olur mu?
suzan için okuyanların listesi(kpssden iyi not birde bebiş istiyor..:)))
nurgu66
canım biz listeyi oluşturduk ve bitmek üzere 3-4 gün sonra yeni liste olacak o zaman seni de katarız katılmak istersen..
10 kişilik liste oluşturduk ve hergün kişi başı 1000 olmak üzere toplamda 10.000 besmele okunuyor ...böylelikle hergün bir kişiye 10.000 besmele çekiliyor
evet canım mantıklı. Şuan özgedemiyiz hala??Acaba listeyi çoğaltsak kisi basına fatiha sayısı azalsa bı ilerleme kaydeder miyiz? Cok yavaş gidiyor demi?
1-rukiye +
2-özge
3-bilge1991
4-eylul +
5-sevilay+
6-cigdem+
7-beyhan+
8-fatma +
9-Aysegul(tweety) +
10-umut27
11-aysenur +
12-aysegul +
okuyanlari isaretledim okumayanlar biraz acele etsek olur mu?
Ok Allah kabul etsin İnşallahBugün Özge nin bitti fatihası aksama duasını yaparım insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?