ben 3 yıllık evliyim 8 aylık evliyken düşük yaptım ve o günden beride istiyorum
amin canım eşimde ben de çok istiyoruz yaş da gelip geçiyor.eşimle bizim 5-6 sene bir geçmişimiz var görüşme söz nişan deyince epey bir uzadı.
önemli değil canım[/COLOR][/FONT][/COLOR]
batı yakın olanlardan birisi müjdeyi patlatır inşallah[/COLOR][/FONT][/COLOR]
Allah kabul etsin canım ne diyelim
ben 3 yıllık evliyim 8 aylık evliyken düşük yaptım ve o günden beride istiyorum
amin canım eşimde ben de çok istiyoruz yaş da gelip geçiyor.eşimle bizim 5-6 sene bir geçmişimiz var görüşme söz nişan deyince epey bir uzadı.
dua topiği değil bebiş isteme topiği oldu
bide bişi sorcam ya besmeleyi uzun şekildemi (euzübillahimeşşeytanirracim bismillahirrahmannirrahim)
yoksam kısamı(bismillahirrahmanirrahim) şeklindemi çekiyosunuz:26::26:
dua topiği değil bebiş isteme topiği oldu
bide bişi sorcam ya besmeleyi uzun şekildemi (euzübillahimeşşeytanirracim bismillahirrahmannirrahim)
Arkadaşlar, ben ilk 8 kişinin fatihalarını okudum! Duada biraz aceleci olalım lütfen! Ikinci liste için bekleyenler var!
Fatiha suresi dua niyetine adetliykende okunabiliniyor! Bulaşık yıkarken, dışarda yürürken, reklam arası....zikirmatikle okursanız daha kolay olur!
nurgu66 için tamamlayanların listesi
suzan6638
hytdnze
ell82
burcu_81
serap_serap
nurgu66
allah kabul etsin dualrımızı
nur canım allah gönlüne göre versin inşallah, hakkında hayırlısı olsun, hayırlı zamanda aklen bedenen ruhen sağlıklı bebişler versin sana, ben okudum anlıycağınız üzerebende euzu besmele çekiyorum bu arada ....
Arkadaşlar, ben ilk 8 kişinin fatihalarını okudum! Duada biraz aceleci olalım lütfen! Ikinci liste için bekleyenler var!
Fatiha suresi dua niyetine adetliykende okunabiliniyor! Bulaşık yıkarken, dışarda yürürken, reklam arası....zikirmatikle okursanız daha kolay olur!
kolay gelsınn cnm benmmm anladımm kostur kostur gıtsın kg ler gelsın bebıs'lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsıkı temizlik yaptım bugun yoruldum beya kaç gündür
kayınannemin orda uğraşıyorum ev ile ilgilenmeye fırsatım olmadı
hmm bısde yaklasık 4 sendr ıstyr cnmkısmet artk ınsl....ben 3 yıllık evliyim 8 aylık evliyken düşük yaptım ve o günden beride istiyorum
hmmm boll calısmalı vebereketlı gunmlerr cnmo vakıtttttttttt
aynen de ben ılk baslarda uzun cektım sonra kısa olanıcekmey basladımcnm tetemmmmdua topiği değil bebiş isteme topiği oldu
bende okudum cnm rabbımkabuleylesın ınsll ell82ell82 için olan besmeleleri okudum kızlar bilginize...
Allah kabul etsin canım dileğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?