Dertler derya olmuş

Şaka gibisiniz! Ne yapmalıyım diye soruyorsunuz bir de!! Kendinize biraz değer verin ve bunu yapmayın lütfen.
Memlekette başka adam mı yok? Neden illa evli adamlarla olma ısrarı? Seviyorum, kopamıyorum geç bunları...

Evli olduğu halde eşini aldatıp sizinle sevgili olmuş. Siz de bir şekilde evli olduğunu öğrenmişsiniz. Pardon da ayrılmak için daha neyi bekliyorsunuz? Hadi eşini boşadı sizinle evlendi diyelim. Sizi de başka biriyle aldatmayacağı ne malum

Bu tur bi olay benimde basima gelmisdi.Adam kendini bana bekar tanitmisdi ama cok guzel artistlik yapmsdi aklimin ucundan bile gecmedi evli ola bilecegi gec saatlara kadar ariyordu beni.hic subhe etmemsdim.ve bi gun ne oldu biliyormusun?karisi beni aradi kufurler etdi halbuki ben adamin evli oldugunu bile bilmiyordum.ogrendim yikildim resmen ama ne aptim askindan olsemde ayrildim.cok sukurki ayrilmisim.

Karısını sizinle altadan zihniyet,sizi kimle aldatır Allah bilir.Kendinize değer verin öncelikle, bunun alışkanlık gibi bir bahanesi olamaz.Sonra giden aylarınıza,günlerinize üzülürsünüz.

Aklınıza başınıza alın varsa vıcdanınızı dinleyin kendinizi karısının yerine bı koyun bu yaptığınız ne orfe ne dine ne insanlığa yakışmaz o karaktersız sızıde aldatır zaten aldatıyor bosanacakmiş hikâye hepsi aynı hikâyeyle kandırır sız onun için bir macera gönül eglencesısınız zaten bırakın adam bosanmasın cok şükür kı yuva yıkanın yuvası olmuyor olmasında:63:

Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?

Üye gerçek üyedir konusuna sahte veya profiline sahte diye bildirimde bulunmamanızı rica ediyoruz.

Kendinizi o adamın karısının yerine koyun siz evli olsaydınız ve eşiniz başka bir kadınla konuşsaydı hoşunuza gider miydi bunu düşünün o zaman istesenizde konuşamazsın bence yaptığınız hiç hoş birşey değil

Ne yapmalıyım demişsin, cevap basit: Empati yapmalısın. Sen evli olsaydın ve eşin bir başkasıyla mesajlaşıyor olsaydı nasıl hissederdin? Bunu burada sorman bile ilginç, başkasının kocasıyla hiçbir şey yapmamalısın.

Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?

Tabi tabi emin ol aile baskısı ile evlenmiştir, aslında sevmiyordur, anlaşamıyordur, yanlışlıkla çocuk da yapmışlardır.
Boşanmak istiyordur ama çocuk için biraz beklemesi gerekiyordur.
Offf yıl olmuş 2018, hala bu hovarda erkeklerin klişeleşmiş yalanlarına inanıyorsunuz kızlar:işsiz:
Adam sizi 2.kadın (tdk da karşılığı malum) yapmış, hala kopamıyorum diyorsunuz.
Lütfen aklınızı başınıza alın.

Karısını aldatan yarın öbür gün evlenince seni de aldatır net ayrıca evli olan adamlara ne bu rağbet anlamış değilim :kahve:
Hazır kurulu düzen anam.şimdiki gençlerin çoğu herşeyin iyisini istiyor yok en iyi telefon marka kıyafet iyi marka sigara için kancayı birine takma çabası içindeler.yazık yemin ederim acıyorum hallerine.bizde genç olduk.eski de giydim açta gidip geldim okula çok şükür başımı hala yastığa vicdanım rahat koyuyorum.bu arada konu sahibinden 2 yaş büyüğüm sadece.

Eşinden hepsi de ayrılır niyeyse.
Bir arkadaşım var, 17 yıldır adam ayrılacak eşinden.
Kadın artık orta yaşı geçti, hala ümitli :KK70:
Ne yapmalıyım sorusunun cevabı basit, çek bu eziyeti adamdan tekmeyi yiyene kadar,
Hakkınızda bir şekilde rezil haberler çıkana, kendi gençliğinizi soldurana kadar devam edin.
Karşınıza çıkacak iyi insanların sizin evli birisiyle olduğunu duyup da sizden tiksinene kadar.
Kolay gelsin.
Polis eş adayının haberi var mı bu işten hem?

Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Polis eş adayima gelince tabiki haberi yok kendisinin bende ona karsi zaten bi his yok sadece ideal es adayi olabilir düşüncesiyle görüşeceğim onunla

Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Polis eş adayima gelince tabiki haberi yok kendisinin bende ona karsi zaten bi his yok sadece ideal es adayi olabilir düşüncesiyle görüşeceğim onunla

Eşinden hepsi de ayrılır niyeyse.
Bir arkadaşım var, 17 yıldır adam ayrılacak eşinden.
Kadın artık orta yaşı geçti, hala ümitli :KK70:
Ne yapmalıyım sorusunun cevabı basit, çek bu eziyeti adamdan tekmeyi yiyene kadar,
Hakkınızda bir şekilde rezil haberler çıkana, kendi gençliğinizi soldurana kadar devam edin.
Karşınıza çıkacak iyi insanların sizin evli birisiyle olduğunu duyup da sizden tiksinene kadar.
Kolay gelsin.
Polis eş adayının haberi var mı bu işten hem?

X