Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede sorun var bence de.. ekliyorum eklemiyor bir türlü
kızlar benimki oldu işin sırrı tek tek sürüklemekmiş ay heyecan bastı
Canım çok güzelsin![]()
ben de ekledim 2 foto..
en tonton hallerimin fotoları![]()
![]()
aman aman benim canlarım hepsi fotolar eklemişşşş
@dranas
sarı kuzuuuu, sen hiç türke benzemiyosun, göçmenlik var mı, gündelik halin buysa bakımlı halin ne olur :))
ayrıca yaşın çok küçük duruyor.. evli olmadığını bilmeyen asla evli çocuklu diyemez.. Allah kuzunu da seni de nazarlardan korusun
@saray kedisi
o ne güzellik kız, su gibisin sen de.. kızkardeşin de çok güzel.. maşallah tütütütütütü
@csi
senin havanı yerim bebeem sosyal hayatta senin gibi hatun görsem yaklaşamam, çekinirim havandan asaletinden, iyi ki seninle sanal ortamda buluştuk![]()
başka bişey istesem olacakmış demek ki...
lösev ürünleri için teşekkür ederim marjinal faydalı...
aman aman benim canlarım hepsi fotolar eklemişşşş
@csi
senin havanı yerim bebeem sosyal hayatta senin gibi hatun görsem yaklaşamam, çekinirim havandan asaletinden, iyi ki seninle sanal ortamda buluştuk![]()
@brck
sen de çok güzelsin cano, yaşın kaç bilmiyorum ama 17 gösteriyosun valla![]()
dranas sen de kızın da çok güzelsiniz...
bilkentliye hak verdim vallahi hemde balık etli falan da değilsin![]()
ben de 1 tanecik ekleyebildim sonunda... digerlerini büyük diye kabul etmedi
ben de ekledim 2 foto..
en tonton hallerimin fotoları![]()
![]()
sağol canım ama bir dört beş kilo fazlam var
Sevgi saykosuyla ben yokken herkes attı birbirini fotoğrafik hafızaya yani heHepiniz birbirinizle hemen arkadaş mı oldunuz da görebildiniz birbirinizi yahu ? Ben kimseyi görmedim, görünmedim de
Betty, lösevin ürünlerini mi arıyordun da ben denk geldim acep ? Ben sürekli gidip birşeyler yapmak istiyorum orada, form doldurdum sitesinden, bakalım isteyecekler mi beni .