Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydııınnn...
acil yazılarım var, büyük ihtimalle uçacağım bir müdürüm...
halledeyim döneceğim...
lütfen uçmayın olur mu...lütfen lütfen lütfeeeennnn
Günaydııınnn...
acil yazılarım var, büyük ihtimalle uçacağım bir müdürüm...
halledeyim döneceğim...
lütfen uçmayın olur mu...lütfen lütfen lütfeeeennnn
Bugün benimleeen hiiiç ilgilenmediniz Küstüm size, kafam ambale oldu..
Yarın sabah doktora gidicem kaçta gelirim Allah bilir, öpüyorum sizi cooook
kuzum günaydın benim hassas kantarın resmni yükledim canım bakmak istersen duyurulur
kknın en güzel bağyanları hepinize günaydın
dün alışveriş yapmaktan öldüm. gece de hak ettiğim kadar (evet hak etmek kelimesi yanlış olmalı, kafam hiç yerinde değil, vücudumun gereksinimi kadar diyelim) uyuyamadım.. hatt-ı zatında regl dönemim.. anlayacağınız mağdurum. mağdurum da mağduruuumm
eveet hassas kantarla paşa hzlerinin benzerlikleri devam ediyor.. her ikisi de yaşını göstermeyen tipler.. hatta ikisi de esmer kara yağız uzun boylu.. Allahımız tiplerini bilem aynı yaratmış
Günaydınnnn hanımlarrr keyifli sabahlarrrr hepiinize
dranas canım eşin kaç yaşındaydı senin,daha çok genç görünüyor senin kantar?
sana da günaydın sarı bombaaaa.
valla hiç keyifli bir sabah değil.
ben poğaçamı istiyorummmmmmmmmmm.
ne iğrenç bişey bu müsli ya????
üstüne de yağsız sütle..
böğğğ, ıyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar günaydın..
akşam çıkarken bizim kurumda internet başını alıp gidiyor.. bir türlü girip veda edemedim size.. kusura bakmayın..
nasılsınız bakalım?
ben dün akşam itibariyle grip olmuş durumdayım.. yarın da bütün gün adliyedeyim.. duruşmalarım yapmama gereken işlerim var. hasta hasta nasıl koşturucam ühüüüü(
dranas eşin çok genç görünüyor.. bir erkek avukat için dezavantaj aslında müvekkile güven telkin etmek açısından... ben daha olgun bir tip bekliyordum gerçi davranışlarını gözönünde bulundurursak neden olgun olmasını bekliyorsak???
günaydın kızlarrrrrrr handancım sanada günaydın
üstüne de yağsız sütle..
kknın en güzel bağyanları hepinize günaydın
dün alışveriş yapmaktan öldüm. gece de hak ettiğim kadar (evet hak etmek kelimesi yanlış olmalı, kafam hiç yerinde değil, vücudumun gereksinimi kadar diyelim) uyuyamadım.. hatt-ı zatında regl dönemim.. anlayacağınız mağdurum. mağdurum da mağduruuumm
bebek, sen yazışmaları afedersin nerenle okudun? biz o kadan dedik nerde bu "sevgi pıtırcığı" kendimizi yırttık, o mesajlardaki sevgi ile başlayan her sıfat sana aitti
doktora pko için mi gidiyosun datlum? Allah kolaylıklar versin. birşey çıkmaz inşallah..
eveet hassas kantarla paşa hzlerinin benzerlikleri devam ediyor.. her ikisi de yaşını göstermeyen tipler.. hatta ikisi de esmer kara yağız uzun boylu.. Allahımız tiplerini bilem aynı yaratmış
günaydın kızlarrrrrrr....
@elmayra
geçmiş olsun, iyi haberlerle gel bakalım. bu arada eniştenin iş nasıl gidiyor?
@dranas
hassas kantar seni kaldırabilecek bir tip değil. gördükten sonra buna kara verdim. daha çocuksu, daha yaramaz bir tipi var. sen daha olgun daha oturaklısın. olmuş olmuş, iyi olmuş :)))
topik hatunlarına selamlar eder, kahvaltı olan müsli yediğimden bugün benden çok performans beklenmemesini önemle rica ederim.
csi yavrum çok afedersin ben bir çıtır simit indirdim mideye, yanında krem peynir eşliği ile.. bir kupa çayı da bitirdim.. ohh miss...
ne diyolardı, kahvaltıyı kral gibi, akşam yemeğini fakir gibi falanlar felonlaar
Günaydınnnn hanımlarrr keyifli sabahlarrrr hepiinize
üstüne de yağsız sütle..
Eşim şu an 32 yaşında canım bu foroğrafta 30 yaşındaydı pek yaşını göstermiyor dimi