Dert yok, Sohbet var.... :)

boşver gül tabi burası adı üstünde dert etme topiği

dranas yeminle hayalet gibisin.
Offlıne modda durmadan yzıyorsun.
Hiç bir yerlerde gözükmüyorsun.
Korkuyorum senden:119::119::119:

Ağız tadıyla deikodunu bile yapamiciiz.
Burdamısın değilmisin belli deil ki?

Son düzenleme:
Ben şimdi çıkacağım ankarada mine mağazasına gideceğim sweet sen bilirsin o mağazayı 140 tl kumaş pantolan aldım aslında o kadar para vermezdim ama biraz aceleye geldi iki gündü dikişleri söküldü değiştirmeye gideceğim
Bizim buradaki çocuklara zargana balığı aldırmıştım akşam onu pişireceğim
acaba akşam bilkentliyi görebilir miyim ki :KK17:

dranas yeminle hayalet gibisin.
Offlıne modda durmadan yzıyorsun.
Hiç bir yerlerde gözükmüyorsun.
Korkuyorum senden:119::119::119:

Ağız tadıyla deikodunu bile yapamiciiz.
Burdamısın değilmisin belli deil ki?

evet ben pasif moddayım aşkitom ama istediğin kadar dedikodumu yapabilirsin ben hiç alınmam bebeğim:KK19:

kızlar benim mesai bitti...

asude ve elmayra sizden yarın fotoları bekliyoruz...

sweet sıkma canını tatlım,asma güzel suratını olur mu??

herkese iyi akşamlaaaaaaaaaaarrrrrrrr :KK54:

sana da iyi akşamlar canım....

yeter ki sen gül canım.
Ben rezil olayım hiç sorun değil....!!!!!

Ulen asude, ulen asude, vurmasan yüzüme olmaz dimi?????
Açık bulucu musun sen???? 2 etti bugün, saydım...

Ammmmaaa dua et yüce yaradan'a sakın benim elime düşürmesin seni!!!!!!!!!!!

yirim seniii asil kadıııınnnn :KK8:

Ben şimdi çıkacağım ankarada mine mağazasına gideceğim sweet sen bilirsin o mağazayı 140 tl kumaş pantolan aldım aslında o kadar para vermezdim ama biraz aceleye geldi iki gündü dikişleri söküldü değiştirmeye gideceğim

aslında iyi mağazadır canım ama hayret yani, demek ki bozmuş ürünlerini artık. hava da karardı dikkatli ol oralarda, belki görürsün bilkentliyi ama mesafeli ol aman:KK34:

ohhh öncelikle iyi gezmeler canım.
bence de hemen ver, değiştirsinler.

zargana balığı hiç yemedim, nasıldır bilmiyorum gene de afiyetler olsun. yanına da aç bir şarap. missss

hala bilkentli diyor... duymamış olayım bunu

hadi iyi akşamlar...

git kafalarına çal onu tatlım ya o kadar para alıyolar, iki günde dikiş mi sökülüyo...

ben de alışverişe gideceğim eve gitmeden önce.. bayram için bişeler bakacağım..

akşama da mantar yapmaya karar verdim.. eve gidene kadar fikrimden vazgeçmezsem :KK1:

ohhh öncelikle iyi gezmeler canım.
bence de hemen ver, değiştirsinler.

zargana balığı hiç yemedim, nasıldır bilmiyorum gene de afiyetler olsun. yanına da aç bir şarap. missss

hala bilkentli diyor... duymamış olayım bunu

hadi iyi akşamlar...

Çocuğun var tavsiye ederim fosforu en yüksek balık zeki bir çocuk için bol zargana:KK31:
Hafif yılana benziyor tavada kızartacaksın hem çok lezzetli hem de kokusuz bir balık

Çocuğun var tavsiye ederim fosforu en yüksek balık zeki bir çocuk için bol zargana:KK31:
Hafif yılana benziyor tavada kızartacaksın hem çok lezzetli hem de kokusuz bir balık

anladım canım.
valla ben denizden babam çıksa affetmem, yirim.
benim adam anca büyük balık yer.

balık tutmayı da çok severiz karı-koca.
şu zargana olayına bir bakayım ama hiç rastlamadım ben buralarda ya:26:

ben de yavaştan çıkıyorum kızlar.
çok öptüm hepinizi..
cici bakın, dikkat edin kendinize...

yimesler.
rezil ettin rüsva ettin beni
asalet mi kaldı
bak mönitöründe hala çay var

:84::83::78:

ya valla püskürdüm

ben bir de sakarlara ve pot kıranlara bayılırım ama seninle sanal üzerinden bunu başaramayacağız.. yani gülünecek birşey değildir sakarlık, patavatsızlık, hani insanlık halidir, ama ben dayanamam.. bir de en yakın arkadaşlarımın hepsi sakar ve patavatsızdır.. çekiyorum galiba.. hep gülerim deli deli..

mesela az önce iş arkadaşım özgüveni hepimizinkinden 3 beden büyük çaycımıza "sen mesaj okumayı biliyo musun? bayramda sana mesaj atsam okuyabilir misin?" diye sordu.. çaycı abi gözlerini belertir belertmez (ayar öncesi şaşkın bakış) ben kopmaya başladım.. devamında çaycının ayarı, benim daha fazla kopmam, arkadaşımın biraz daha sıvaması, benden gaz alan çaycının biraz daha sert ayar vermesi vs..

kızlar tükanı kapatıyorum, akşam gelip burda yazışmayın bensiz, zabaanan açacağım 9:00 gibi kepenkleri..

hepinizi sevgiyle öpüyorum :KK54:

kızlar eşim aradı, parayı geri alacakmış adamdan ama iki gün sonra çekilebiliyormuş borsadan para,
öyle mi gerçekten? borsadan hiç anlamam da.

Bugün benimleeen hiiiç ilgilenmediniz :KK1: Küstüm size, kafam ambale oldu..

Yarın sabah doktora gidicem kaçta gelirim Allah bilir, öpüyorum sizi cooook

X