sweet belki bir yerden bir tüyo gelmiştir (borsa ile uğraşanlara oluyor bu şaşırma) "sağlam kağıt" diye.
onlar da parayı yatırmışlar 2-3 ay bekleme kararı almışlardır.
olamazmı?
zaten al-sat ile çok kazanılmıyormuş.
alıcan yatırıcan....
ayrıca eşin şu anda görev başında ya. çok da gitme adamcağızın üstüne. Allah kourusun sana takar kafayı falan....
yapma, yapma güzle arkadaşım.
olan olmuş. bekleyelim bakalım. en kötü ihtimakl paranızı alabileceğinizi biliyoruz. ya hepsini (icra ile) ya da biraz daha fazlasını (borsadan yapılan kar ile).
sen de bundan sonra kendin biriktir parayı burada...
iş yerinde de ağlattı beni rezil oldum,
karısının biriktirdiği parayı elin adamına borsa oynasın diye nası verebilir ya?
Bu arada ben bir foto ekledim çok rezil çıkmışım eşimle boşanma kararı aldığım gün çekilmiş olduğum bir fotoğraf surat beş karış boynu bükük küheylan gibi çıkmışım
iş yerinde de ağlattı beni rezil oldum,
karısının biriktirdiği parayı elin adamına borsa oynasın diye nası verebilir ya?
Bu arada ben bir foto ekledim çok rezil çıkmışım eşimle boşanma kararı aldığım gün çekilmiş olduğum bir fotoğraf surat beş karış boynu bükük küheylan gibi çıkmışım
Evet olabilir benim kocam kaç lirayı 24000 tl çıkardı bilmiyorum ama borsada çok fena batacak bir durum olmaz ama işte kötü olan arkadaşına göndermiş olması belki çok güvendiği bir arkadaşıdır benim eşimin iki arkadaşı var onlara her şeyini emanet edebilir
ya yerim seni yavrum ya, ne kadan tatlısın sen öyle
aştın kendinni!!! yemin ediyorum aştın kendini!!!tamam canım,zaten bu konuyu eve gidene kadar kapatmam lazım. babam ve annem halimden anlarsa diye korkuyorum. ailelere sorunları anlatmam ben. işler büyür.
ancak o 3. ihtimal, yani adamın parayı vermemesi ihtimali, benim kocam bunu nasıl düşünemez?
genlerinde bu kadar salaklık olamaz ya, benim çocuklarım da mı salak olacak?
dranascım çok güzel ama üzgün çıkmışsın, değmez bu adamlar için valla, boşwer
24000 mi göndermiş canım, anlayamadım orayı.
lütfen ağlama. toparlan....
en kötü senaryo dahil olmak üzere herşeyi unut.
eşin sizin tüm birikiminizi yok edecek kadar cahil bir insan değil.
yapma bunu...
ne eşine, ne kendine!!
ya tatlılığa bak csi dediği gibi küçük emrah
aştın kendinni!!! yemin ediyorum aştın kendini!!!
biliyormusun benim telik pek meşhurdun, attım mı tuttururuum!!!
Canım sen kendi kocan için bunu söylememelisin adama haksızlık ediyorsun
csi çay içiyodum, püskürdüm ya
sweetin kocası 4 maaş kadar yatırmış borsaya
dranasın exkocası, 24.000 tl yapmış borsada (ama ilk başta ne kadar yatırmış bilinmiyor)
ya tatlılığa bak csi dediği gibi küçük emrah
nerdeee, yıllık gelirim o benim ayol, beni de güldürdünüz
nerdeee, yıllık gelirim o benim ayol, beni de güldürdünüz