Dert yok, Sohbet var.... :)

bildiğim kadarı ile banka üzerinden transfer yaptığı için
ileride paranızı geri alamadığınız ya da elden aldığınız takdirde icra bile gönderebiliyorsunuz.

çünkü se ona para gönderdiğini ispatlayabiliyorsun, ama o sana geri gönderdiğini ispatlaamıyor.

yok mu bir avukat???

canım inşallah internet kayıtlarını kabul ediyorlardır,
hayır o adam da güneydoğuda, adama bişe olsa ne olacak?
bana sormadan danışmadan nasıl verir tüm birikimimizi?
bi daha beş kuruş yollayamıcak mıyım ben kocama güvenip?
altında duruyordu para, uzun vadeli düşünüyorduk zaten.
aç gözlülüğün ne anlamı var?
insanlar kardeşleri tarafından bile kazıklanabiliyor, benim kocam adını bile bilmediğim bi adama veriyor herşeyini...

sweetim cancağızım,

eşin çocuk değil ki.. arkadaşına güvendiğine göre vardır bir bildiği.. ben arkadaşlarıma ne paralar (borç vs hem de) verdim bilsen.. bekarken annem nasıl kızardı.. ne oldu? hepsi de döndü geldi, bişe olmadı..

ben de borsada işlem yapıyorum, seviyorum, küçük meblağlar oynayıp riske girmiyorum doğru.. ama parayı komple kaybetmek falan çok marjinal işler, zor, herkes başaramaz maksimumu kar etmez, ya da bilemedin az bir zarar eder. hiç canını sıkacak birşey yok..

sen de bundan sonra maaşını ortak hesabınıza yatırma. git bankada kendine hesap aç, oraya yatır.. zor bişe değil.. hesap işletim ücreti almayan altın hesabı olan bankalar var..

Son düzenleme:

öyle yapıcam canım, bi daha zor görür.
ödesin evin borçlarını arabasının düğününün borçlarını.
ihtiyacı olan birine çıkarsa verse anlarım,
bana sorsa danışsa ortak karar versek yine anlarım.
ya da bi senet bi sözleşme olsa tamam davamı açarım paramı alırım.
ama bu resmen salaklık. kocama salak dediğim için de kendime kızıyorum kusura bakmayın.

canım bence kocan sana sorsaydı (gelir ikinizin geliri olduğuna göre) çok daha güzel olurdu, doğru. para üzerinde ikinizin de tasarruf hakkı var..

isterse çekebilir parayı geri eşin, satış yapar vs. şu an yitirilmiş bir para yok ortada..

bir de o kadar felaket senaryosuna gerek yok canım ya, hani diyorsun ya adam doğuda, ölse ne yaparız vs.. dünya hali, biz de yarın ölebiliriz.. Allah sağlık sıhhat versin, en kötü ihtimalle kaybedeceğin 4 maaş olur, o da atla deve değil yani.. 4 ay..

benim bildiğim kabul ediyorlar canım.
şöyle anlatayım.
ben bir arkadaşıma(!) 3000 tl borç vermiştim 2 sene evvel. Çok acil ihtiyacı vardı vs
Sonra bana söz verdiği halde uzun süreler ödemedi parayı. Parça parça bile ödemedi.
Hemen şirket avukatımızla konuştum. Noterden dekontu da gösteren bir ihtarname çekildi ve avukat vs ücretleri de üstüne eklenerek para tahsil edildi.
Haa uğraştık mı ? evet... Aldık mı? ona da evet.
Bir daha borç verirmiyim birine? Çok zor ihtimal....

sweetin kocasıyla arkadaşı parayı borsaya yatıracak, karı bölüşecek..

yok yok onu anladım da.
sweet hani paranoya yapıp en son ihtimali düşündü ya, ben de onun içini rahatlatmak babında yazdım....

aaa tmm matematikten çaktım da şükür türkçe'm iyi

yok yok onu anladım da.
sweet hani paranoya yapıp en son ihtimali düşündü ya, ben de onun içini rahatlatmak babında yazdım....

canım ama sweetin korkusu adamın borsada batması olmalı bence.. (ki ona da fazla korkmasına gerek yok, baktılar işler kötü gidiyo, satış yaparlar)

parayı geri vermez diye korkması çok anlamlı gelemedi bana :S

sweet takma kafana bişey olmaz bence...kötüsünü düşünme...eşin hata yapmış ama olsun...sen yine de iyiyi düşün...bişey olmaz...şu an derin yorum yapamıyorum zira küçücük beyinli insanlar kafamı resmen kazan ettiler...
elalemin kaprisini çekmekten var yaaa...ben bu kadar kapris yapmıyorum kimseye valla yaaa...

yok yok onu anladım da.

bu arada şu güzel türkçemdeki şapkalar kalktı kalkalı, komik anlamlar çıkıyor.

karı bölüşecek
1- yağan bir kar var ortada, o bölüşülecek
2- karı (kadın babında) bölüşülecek.

not : iş bu entry sadece sweetçiğimin yüzünü güldürebilmek için yazılmış olup herhangi bir edebi veyahut ilmi değeri yoktur.

Son düzenleme:
ya kızlar ben borsada parayı çarçur edeceklerinden eminim, adamlar görev gereği uğraşacak durumda dahi değilller. piyasayı nası takip edecekler?
eşime parayı vereceğini söylediği tarihte vereceğini de sanmıyorum, söylediği tarih maaş günü, o kadar maaş alması mümkün değil...
bana sormadan nası yapar, ben 3 kuruşun hesabını yapıp ona gönderiyorum biriktirsin diye...

matematikten çaktın ama sana şimdi edebiyattan yıldızlı beş pekiyi vereceğim cancağızım

çocuk eski sevgilisine "hala seni seviyorum" der, kız bunu tersler ya da umut vermez. erkek "kusura bakma o mesajı ben halama attım" der ve kabuğuna çekilir. elastik dil türkçemizin güzelliği..

sweet paranoyaya bağladığından, adamı direk dolandırıcı yaptı.
o yüzden korkuyor şu anda.
sen borsayla uğraştığından sana çok ütopik gelmiyor bu konular ama ben de çok sevmem borsayı.
biraz hırs vardır bende (para hırsı değil kazanma hırsı) durmam gerektiği yerde duramam diye hiç bulaşmıyorum.

tatlım o zaman adam satış yapsın, geri versin paranızı, olmaz mı?

yessss. aynen böyle işteeee

sweet belki bir yerden bir tüyo gelmiştir (borsa ile uğraşanlara oluyor bu şaşırma) "sağlam kağıt" diye.
onlar da parayı yatırmışlar 2-3 ay bekleme kararı almışlardır.
olamazmı?

zaten al-sat ile çok kazanılmıyormuş.
alıcan yatırıcan....

ayrıca eşin şu anda görev başında ya. çok da gitme adamcağızın üstüne. Allah kourusun sana takar kafayı falan....
yapma, yapma güzle arkadaşım.

olan olmuş. bekleyelim bakalım. en kötü ihtimakl paranızı alabileceğinizi biliyoruz. ya hepsini (icra ile) ya da biraz daha fazlasını (borsadan yapılan kar ile).
sen de bundan sonra kendin biriktir parayı burada...

iş yerinde de ağlattı beni rezil oldum,
karısının biriktirdiği parayı elin adamına borsa oynasın diye nası verebilir ya?

iş yerinde de ağlattı beni rezil oldum,
karısının biriktirdiği parayı elin adamına borsa oynasın diye nası verebilir ya?

Canım sana bir danışması gerekiyordu ama artık olan olmuş bence fazla kırma eşini sonuçta görev icabı kafası yerinde olmayabilir bir sonucunu bekle bakalım

Bu arada ben bir foto ekledim çok rezil çıkmışım eşimle boşanma kararı aldığım gün çekilmiş olduğum bir fotoğraf surat beş karış boynu bükük küheylan gibi çıkmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…