Dert yok, Sohbet var.... :)

İzmir rahat şehir :KK8::KK8:
Denizini Kordonunu özledim yahu
Bir de İzmir dışındaki şehirler çiğdeme çekirdek diyor ben burda çiğdem diyince garip garip bakıyorlar yahu :KK1:

izmir güzel şehir

fakat şu sizin öve öve bitiremediğiniz boyozunuzdan yedim ama fazla beğenmedim

milföy hamuruna benzer bir hamurdan yapılan ancak simit, poğaça veya açmanın olmadığı yerde abdurrahman çelebi olabilecek bir yiyecek

Çekirdek - Çiğdem
Mısır - Darı
Gel Gari Git Gari :KK53:

Arabada 5 Evde 15 Namık Dimi ? :KK53:

ahahaha ivet; iğrenç o ayrı :KK70:

şimdi yeni bi şarkı daha vardı, düğünlerde çalıyolar aslında acıklı bişi ama bizimkiler göbek atıyolardı...

izmir güzel şehir

milföy hamuruna benzer bir hamurdan yapılan ancak simit, poğaça veya açmanın olmadığı yerde abdurrahman çelebi olabilecek bir yiyecek

Yaz sizin ıslak hamburgeriniz :)

Behzat Ç de bi sahne vardı :)
Harun; yaaaa ıslak omayan bişi getir kardeşim :KK70:

merhaba bayanlar çok bunaldım ben yaa biraz sohbete ihtiyacım var :KK16:

Hoşgeldin arkadaşım.

izmir güzel şehir

Bizim kahvaltıda vazgeçilmezimizdir:KK1:
Burada da arkadaşlar soruyor getireyim diyorum da hemen yenmesi lazım onun çabuk bozuluyor hamur gibi oluyor
Bir de kumrumuz var
Ama o İzmir kumrusu adı altında her şehirde var artık sanırım burda da otobüsle geçerken gördüm bir yerde gidip bakayım eleştireyim biraz :KK53:

Çamaşır suyu - klorak :KK17:

Sen nerde okumuştun makaram?

Evet Klorak'ı Unutmuşum.. :KK1:
Ben Markası Sanıyordum Onu, Sonradan Öğrendim.. :KK1:

ahahaha ivet; iğrenç o ayrı :KK70:

şimdi yeni bi şarkı daha vardı, düğünlerde çalıyolar aslında acıklı bişi ama bizimkiler göbek atıyolardı...

İstanbul Hovardası'nı da Bilirsin Sen Şimdi :KK1:

Bizim kahvaltıda vazgeçilmezimizdir:KK1:
Burada da arkadaşlar soruyor getireyim diyorum da hemen yenmesi lazım onun çabuk bozuluyor hamur gibi oluyor
Bir de kumrumuz var
Ama o İzmir kumrusu adı altında her şehirde var artık sanırım burda da otobüsle geçerken gördüm bir yerde gidip bakayım eleştireyim biraz :KK53:

İzmirdekiyle kıyas götürmez beee. Burdaki ayvalık tostuna benziyor :KK70: HAyal kırıklığına uğrarsın :KK70: İzmirdeki neydi yaa, ekmeği poaca gibi hımmm süperdi süper.

ooo ıslak hamburger güzel

tanesi 2 lira 2 tane ye doyarsın

yalnız et eşek eti :KK70:

Hahaha burdaki tavuk dönerler de martı eti :KK70:

Simit deyince angaradan uzakta bir angarali olarak nasil ozledim Ankaranin kara sokak simitini.buralarda yok kara simit pastane isi beyazli simitler var.k leri g yapan memleketimi ozledim.

Simit deyince angaradan uzakta bir angarali olarak nasil ozledim Ankaranin kara sokak simitini.buralarda yok kara simit pastane isi beyazli simitler var.k leri g yapan memleketimi ozledim.

:) yanında ücgen peynir :KK70:

X