Dert yok, Sohbet var.... :)

Evett sen kayboldun bir ara..

sorma canım.. benim taşınma işi vardı o girdi araya. Taşınma-yerleşme faslı sürdü zaten biraz sonra da tam yerleştim iş buldum bu kez de çalışmaya başladım. Ev yeni bina olduğu için telekomun kutu bağlamasını bekledik.İnternet ve telefon anca nakil oldu da nihayet kavuştum kk'ya :KK52: şuan evdeyim çalışmıyorum bayramdan sonra bakıcam başka biryer kısmetse :KK31:

sorma canım.. benim taşınma işi vardı o girdi araya. Taşınma-yerleşme faslı sürdü zaten biraz sonra da tam yerleştim iş buldum bu kez de çalışmaya başladım. Ev yeni bina olduğu için telekomun kutu bağlamasını bekledik.İnternet ve telefon anca nakil oldu da nihayet kavuştum kk'ya :KK52: şuan evdeyim çalışmıyorum bayramdan sonra bakıcam başka biryer kısmetse :KK31:

Güle güle otur canımın ici. İş meselesi kısmet tamemen. İnş dilediğin gibi bir yer bulursun...

Valla mc donald amcadan söylerim bigmc ıslatır yerim :KK70::KK70::KK70:

Güle güle otur canımın ici. İş meselesi kısmet tamemen. İnş dilediğin gibi bir yer bulursun...

sağol canım Allah razı olsun... öyle valla kısmetse olur artık :KK34:
Hay Allah İyiliğini Versin..:KK1::KK1:
Tereyağla Salçayı Kavur 2 Dk..
İçine Yatır :KK53:

ıslak hamburgere ben de bayılırım :KK52: 3.5 yıl Taksim'de bir firmada çalıştım. Her akşam meydandan metro'ya yürürken ıKayalar büfe' nin o önünde metrelerce kuyruk oluşmasına nede olan ıslak hamburgerin kokusuna dayanamayıp 1'er 2'şer artık Allah ne verdiyse götürmüşlüğüm vardır :KK60: :KK56: :KK56: :KK56:

bak yine anlaşamadık

burger king varken mc donaldsa gidilir mi hiç

söyleyeceksin whooper veya steakhouse menü tadını çıkaracaksın

Oranı ekmeğini sevmiyorum ben. Sert, o yüzden oyumu mc ten yana kullanıyorum :KK70:

mc donaldsın sadece patatesleri iyi

oradan yiyeceğine markette satılan 6 lı burger etlerinden al daha iyi

aralarında fark yok :KK70:

KAnka ezdin beni bu akşam ezdiiin :KK70:

Bimde satılanalrdan alıcam :KK70: ıslatıp yiycem seni mutlu etmek icin :KK70:

KAnka ezdin beni bu akşam ezdiiin :KK70:

Bimde satılanalrdan alıcam :KK70: ıslatıp yiycem seni mutlu etmek icin :KK70:

estağfurullah ezmek ne demek

ev sahibi olduğun için hep alttan alan taraf sen oluyorun

yoksa şimdiye kadar üstümden silindir geçmişe dönerdim :KK70:

X