Dert yok, Sohbet var.... :)

ANTALYA’da 6 yıl önce 12 yaşında olan E.Y. adlı kızı babası Osman Y.’den 5 bin liraya aldıktan sonra satış sözleşmesi imzalatan inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A., tutuklandı.
Bugün 18 yaşında olan E.Y., iddiaya göre 2006 yılında, henüz 12 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, oğlunun çalıştığı inşaat malzemeleri dükkanının sahibi Yusuf A.’ya 5 bin lira karşılığında satıldı. Küçük kızın babası ile işadamı arasında yapılan satış, sözleşmeyle de imza altına alındı. E.Y.’nin vesikalık fotoğrafının da yapıştırıldığı sözleşmeye, "Kızımı 5 milyon ’5 bin TL’ liraya sattım. 12 Şubat 2006 tarihi itibariyle kızım E.Y.’yi Yusuf A.’ya teslim ediyorum. Parayı peşin aldım. Yukarıdaki tarihten itibaren Yusuf A.’nın kontrolünde olacaktır. Baba olarak rıza gösteriyorum’ dedi. İmzalandı" diye yazıldı. Sözleşmenin en altına küçük kızın ismi açılarak "E.Y.’ye soruldu. ’Babamın rızasını ben de kabul ediyorum’ dedi. İmzaladı" diye yazılarak, küçük kızın imzası alındı.

Allah topunuzun......
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK22:

Şaşırdığımıza şaşırır noktaya geldik bu ve benzeri haberler duymaya. Suç cezası kalınca olacağı bu. ve fazlası.

cok tsk ederim

yemek takimlarina fazla ilgim yoktur benim ama bu tenecereler isime cok yarayacak cünkü yeri geliyor 6 da ancak evde olabiliyorum dolayisyla yemek yapip yemek biraz zaman aliyor...

tsk ederim

tencereler henüz gelmedi ama yemege davet ederim sizi

Ben pahalı şeylerde yemeyi severim. Artık tencereyi önüme koyarsın öyle yerim :KK53:

yok canim sana bos tenecereyi yedirecek halim yok

menüde ne istersin?

Yok bi de boş yedirseydin :26:

Sütlü mercimek çorbası
Portakallı kereviz (Zeytinyağlı)
Beşamel soslu herhangi bir yemek
Somon fümeli salata

Nasıl menü? Bayılırım :KK56:

Yok bi de boş yedirseydin :26:

Sütlü mercimek çorbası
Portakallı kereviz (Zeytinyağlı)
Beşamel soslu herhangi bir yemek
Somon fümeli salata

Nasıl menü? Bayılırım :KK56:

sütlü mercimegi hic duymadim tarifini verirsen yaparim

kerevizi hic yapmadim

besamle soslu cok güzel lazanya yaparim

somon fümeli degilde ton balikli salata olsa olmami?

sütlü mercimegi hic duymadim tarifini verirsen yaparim

kerevizi hic yapmadim

besamle soslu cok güzel lazanya yaparim

somon fümeli degilde ton balikli salata olsa olmami?
------
Malzemeler
1 su bardağı kırmızı mercimek
yarım su bardağı pirinç
bir adet büyük soğan
bir adet patates
1 adet havuç
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı süt

SÜTLÜ MERCİMEK ÇORBASI
Kırmızı mercimeği ve pirinçleri yıkayıp büyük bir tencerenin içine alın. Soğanı, patatesi ve havucu soyup bütün şekilde içine ilave edin. Malzemelerin üzerine çıkacak kadar su ilave ederek kaynamaya bırakın. Tüm malzemeler iyice haşlandıktan sonra blendır yardımıyla ezin ve tekrar bir tencere alarak karışımın üzerine 1 çay bardağı sütü lave edin. Arzuya göre baharat ve tuz da ilave ederek bir miktar daha kaynatın ve altını kapatın. Bir tavada tereyağı ve 2 yemek kaşığı salçayı sos haline getirerek çorbanın üzerine ilave edin.

--------

Ben en az 1-1,5 su bardağı koyuyorum sütü çok daha güzel oluyor. Tabi o zaman suyu biraz daha az tutuyorum...

En iyisi sen bana yemeğe gel :KK53:

------
Malzemeler
1 su bardağı kırmızı mercimek
yarım su bardağı pirinç
bir adet büyük soğan
bir adet patates
1 adet havuç
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı süt

SÜTLÜ MERCİMEK ÇORBASI
Kırmızı mercimeği ve pirinçleri yıkayıp büyük bir tencerenin içine alın. Soğanı, patatesi ve havucu soyup bütün şekilde içine ilave edin. Malzemelerin üzerine çıkacak kadar su ilave ederek kaynamaya bırakın. Tüm malzemeler iyice haşlandıktan sonra blendır yardımıyla ezin ve tekrar bir tencere alarak karışımın üzerine 1 çay bardağı sütü lave edin. Arzuya göre baharat ve tuz da ilave ederek bir miktar daha kaynatın ve altını kapatın. Bir tavada tereyağı ve 2 yemek kaşığı salçayı sos haline getirerek çorbanın üzerine ilave edin.

--------

Ben en az 1-1,5 su bardağı koyuyorum sütü çok daha güzel oluyor. Tabi o zaman suyu biraz daha az tutuyorum...

En iyisi sen bana yemeğe gel :KK53:

not aldim

düdüklüye koymuyormusun bunu?

ask olsun bana güvenebilirsin cok da kötü yapmam aslinda

ama illa yapicam diyosan gelirim yani problem degil

Ben düdüklü hiç kullanmadım, kullanmam da.
Annemden kalan marazlardan biri de bu korku.

Gün sonu vakti :126:

Erken kalkmalı bugün..
Akşam erken başlamalı..

Yeniden konuşmak üzere, iyi akşamlar..

ben ne dedim?
çıkışa yakın başlar dimi?
durdu durdu iş çıkışı saati vurdu

tipi var burada tipiiii

Gün sonu vakti :126:

Erken kalkmalı bugün..
Akşam erken başlamalı..

Yeniden konuşmak üzere, iyi akşamlar..