Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tencerelere acımadan o kadar para verebilmem için sanırım köşede bir 500.000 TL.'min olması gerek
Aslında çok mantıklı, hem zamandan hem emekten tasarruf, hem gazdan tasarruf. Güle güle kullan canım...
tencereye hadi belki bir derece çok büyük paralar verebilirim
ama geçen gün bir yemek takımı gördüm 6500 tl idi
6500 defa düşünsem vermem o parayı
kırılsa gitttii güzelim takım
ay yok gerilirim ben
hiç benim gibi sakarlara göre değil:26:
Estetik herşeye o parayı gözüm kapalı veririm.
Bayılıyorum şu modern yemek takımlarına. Bayılıyorum!
Ona acımam işte. 10.000 TL.'m olsun gözüm kapalı alırım.
Estetik manyağıyım ben yaa
aslıında düşündüm de
ay hala 10 sene önce evlenirken aldığım porselenleri kullanıyorum
kıramadım da bir türlü
ama gider onu alır kırarım ben
yok yok ben bugün çok kararsızım
An itibariyle
BB'nin verdiği hava ölçümü
İstanbul Anadolu Yakası'nın en uç noktası için (gebze bile diyebiliriz neredeyse o derece)
Ölçülen : -2
Hissedilen : -11
ANTALYA’da 6 yıl önce 12 yaşında olan E.Y. adlı kızı babası Osman Y.’den 5 bin liraya aldıktan sonra satış sözleşmesi imzalatan inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A., tutuklandı.
Bugün 18 yaşında olan E.Y., iddiaya göre 2006 yılında, henüz 12 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, oğlunun çalıştığı inşaat malzemeleri dükkanının sahibi Yusuf A.’ya 5 bin lira karşılığında satıldı. Küçük kızın babası ile işadamı arasında yapılan satış, sözleşmeyle de imza altına alındı. E.Y.’nin vesikalık fotoğrafının da yapıştırıldığı sözleşmeye, "Kızımı 5 milyon ’5 bin TL’ liraya sattım. 12 Şubat 2006 tarihi itibariyle kızım E.Y.’yi Yusuf A.’ya teslim ediyorum. Parayı peşin aldım. Yukarıdaki tarihten itibaren Yusuf A.’nın kontrolünde olacaktır. Baba olarak rıza gösteriyorum’ dedi. İmzalandı" diye yazıldı. Sözleşmenin en altına küçük kızın ismi açılarak "E.Y.’ye soruldu. ’Babamın rızasını ben de kabul ediyorum’ dedi. İmzaladı" diye yazılarak, küçük kızın imzası alındı.
Allah topunuzun......
Bu tarz haberleri gördükçe,duydukça aşırı sinirim bozuluyor.Etkileniyorum.Üzülüyorum...
Her geçen gün bu tarz ve daha iğrençleşen haberler resmen sayıları çoğalarak artıyor.
Ne oluyor,nereye gidiyoruz benim artık aklım bunu almıyor.
Hayvandan bir farkımız vardı düşünme yetisi olarak;ben bu farkın kalmadığını hatta hayvandan da daha aşağılık birer yaratık bunlar.
Tutuklansa ne olacak;bunlara uygun ceza verilmedikçe ne değişecek...Ne caydırıcı olacak bu tür sümük beyinli insanlar için...
O tencerelere acımadan o kadar para verebilmem için sanırım köşede bir 500.000 TL.'min olması gerek
Aslında çok mantıklı, hem zamandan hem emekten tasarruf, hem gazdan tasarruf. Güle güle kullan canım...
Güle güle kullanın tencerenizi...
Değişik...Bu tür özellikleri olan tencerelerden haberim yoktu...
ANTALYA’da 6 yıl önce 12 yaşında olan E.Y. adlı kızı babası Osman Y.’den 5 bin liraya aldıktan sonra satış sözleşmesi imzalatan inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A., tutuklandı.
Bugün 18 yaşında olan E.Y., iddiaya göre 2006 yılında, henüz 12 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, oğlunun çalıştığı inşaat malzemeleri dükkanının sahibi Yusuf A.’ya 5 bin lira karşılığında satıldı. Küçük kızın babası ile işadamı arasında yapılan satış, sözleşmeyle de imza altına alındı. E.Y.’nin vesikalık fotoğrafının da yapıştırıldığı sözleşmeye, "Kızımı 5 milyon ’5 bin TL’ liraya sattım. 12 Şubat 2006 tarihi itibariyle kızım E.Y.’yi Yusuf A.’ya teslim ediyorum. Parayı peşin aldım. Yukarıdaki tarihten itibaren Yusuf A.’nın kontrolünde olacaktır. Baba olarak rıza gösteriyorum’ dedi. İmzalandı" diye yazıldı. Sözleşmenin en altına küçük kızın ismi açılarak "E.Y.’ye soruldu. ’Babamın rızasını ben de kabul ediyorum’ dedi. İmzaladı" diye yazılarak, küçük kızın imzası alındı.
Allah topunuzun......
elektrikden tasaruf ediyorsun,saglikli yemek yapabiliyorsun
örnegin sebzeyi susuz 5 dk da hasladi kadin o gün, makarna 3 dk da pisti suyunu cekti vs vs.
takimin icinde kendi ocagi, cay seti, semaveri caydanligi felanda var
cok tsk ederim türkiyede yok bu tencerelerden baktim
artık gitgite bu olayları maalesef kanıksamaya başlıyoruz
geçen hafta evdeydim 2-3 gün
Müge Anlı ve Yalçın bilmemneyi çok duyuyordum bakayım dedim nedir? ne değildir?
Aman Allah'ım!
15 yaşında evden kaçanlar mı istersin?
25 yaşında 5 çocukla ortada kalanlar mı istersin?
Bu ne dedim ? bu ne???
Burası Türkiye ise, biz nerede yaşıyoruz, bunlar kim?
Lalcim, yeni fonksiyonel takım tencerelerini sağlıklı leziz günlerde kullan. Mutfak ürünlerine yatırım yapmaya çok hevesliyim ben de. Şu an ismini hatırlayamadığım yabancı bir firma vardı,
caddede kocamaan bir mağazası var. Beşbin tl onbin tl fiyat etiketleri,, belki fahiş fiyattır, değerinin çok çok üzerindedir istenilen ücretler ama
o kırma porselenler, altın sarısı şıkırtılı renkleri, kombinasyonları, zarif incelikleri, incecik desenleri,,, harikulade ışıltılı sofra sunumları,,, ufff kaybediyorum kendimi hepsi benim olsun istiyorum. İhtiyaçlarım bir yana, şıkırtılı mutfak malzemelerine öncelik tanımayı seviyorum.
Sefa'n olsun güle güle kullan.
Süpermiş valla sevdim. Yeni yardımcın hayırlı olsun
Gnoti yavaştan gider. Görüşmek üzere...
Hepinizi tanıdığıma memnun oldum...