- 1 Ekim 2010
- 4.834
- 11
allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek verir inşallah
aminnnnnn,sağol canım inşallah bana ve isteyen herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek verir inşallah
aminnnnnn,sağol canım inşallah bana ve isteyen herkese
beterin beteri var desem çok mu acımasız olurum acaba :44:
ayrı yaşarken döneceğin yerin annenin dizinin dibi olduğunu biliyordun canım benim o yüzden o kadar dokunmamıştır
ben artık iyi olsunlar,sağlıklı olsunlar da uzak olsunlar diyorum,ne yapayım...
slmar.2yıllık evliyim.4saat yol var aramızda annemlerle.2ayda bir gitmeye çalışıyorum.nedense benmki yol,gurbet olmuyor,görümcemin 30dakikalık yere gelin olması bitirdi kaynanamı.çok üzülüyorm onu öyle görünce,sinirleniyorum....
benım annem de coooookkk uzaklardaaaa........gokyuzunden benı ızlıyordur herhhalde....
haklısın derim... 3-4 saat olsa her hafta sonu giderim. Ben Tokat'tayım, onlar İstanbul'da...
ailen burada herhalde dimi lal??
valla ben anneme 3 saatlik mesafede oturuyorum ama bu yurtdışı işi ı ıhhh çok zor yaaa,allah yardımcın olsun
haklısın arkadaşım iyi olsunlar yeter bize.çünkü gördüm ki uzaklık ilişkilerde mesafe açmıo aksine ilişkileri bazen derinleştirebilio. gözden ırak olan gönülden kırak olmuyormuş aslında. atalar da yanılabiliyormuş bazen. rabbim senin de gönlüne göre versin dua edecem inş.
yok ailemde almanyada ayni sehirdeyiz Allahtan....
geri dönme ihtimalim cok düsük evliyim esimin isi burada....
evet orda olmaları güzel...sevmiyorsun herhalde oraları
ben onları çok özledim.. 3 ay önce evime geldim, gitmeme daha 3 ay var. onlar da gelemiyor ((((
arkadaşlar ben çıkıyotum. kendinize iyi bakın.. görüşmek üzere...
burada kendi tarafimdan hic akrabamiz yok...cok zor geliyor...
benim de hiç akrabam yok burada,her tarafımı eşimin akrabaları sarmış durumda :44:
okuyor musun? neden tek odada kalıyorsun merak ettım.....
neredesin sen istanbulda mi?aslen nerelisin? anlasiyormusun bari akrabalariyla?