Dert yok, Sohbet var.... :)

bizimkiler de eşimin ailesi ile taban tabana zıt bir aile...

ama rahmetli babamda bana karışmazdı,istedim diye olsun hadi dedi...

içinden geçeni tahmin edebiliyordum ama yine de böyle cahil olduklarını anlasam sevgimi de kenara koyardım sanırım

bakın kim inen krise hatun güzelliğiyle eziyo dev gibi adamı onlarda boşanıyomuş ya

Son düzenleme:
@csi canım ben hatırlıyorum konularını, alalh bir daha yaşatmasın inşallah...
ama küçük prensese de acıı, biz ona hikayelerimizi anlatarak gözünü bi korkuturuz, ayağını denk alır.

ben de yeni resim ekledim :))

aradaki boy farkiyla ben ancak omzunun altinda kalabiliyorum...

tatlım sen güzelsin, sevdiceğin güzel, ülke güzel (almanya sanıyorum)

Allah kavuştursun diyeyim..

boya hiç takılma.. kocam benden 20cm uzun, kocamdan önceki ex-sevgilim de 30cm uzundu.. çok da yakışıyoruz, ohh

Son düzenleme:

nur içinde yatsın babacığın..

ahh annelerimiz babalarımız öngördüler de, dinlemedik işte.. onlar da iyi niyetlerinden evlatlarına tamam dediler.. Allah bana, benim gibi bir kız çocuk vermesin, beni dinlemezse kırarım bacacıklarını :44:

Şu anda nasılsın peki evde durumla rnasıl dün resimleri görünce haturladım bende konunu dedim hiç yabancı gelmedi ama nikini hatırlayamadım ..

Burada o kadar çok sorunlu konuar okudum ki kızıma bile anlatıyorum bazen aman dikkat et sakın yanlış bir evlilşk yapma diye umarım bizi utandırmazda çok mutlu bir evliliği olur

görümcemle kaynanacığımın resmini ekledim.
toplu resimlerde benim solumda olan sarışın hatun benim annem.
erkeklerin olduğu resimlerde damadın yanında oturan gözlüklü de babam.

amin canım sağol...

eşimden yana öyle büyük büyük bir sıkıntım yok benim ama ailesi işte...

evlenince tek eşinle evlenmiyorsun maalesef

benim de eşimle epey boy farkım var canım,boşver yahu dert etme

cok tesekkürler... o avusturya da ben almanya da...

ben cok takmiyorum... da iste ailesinden tirsiyorum... özellikle de sizlerin baslarindan gecenleri okudukca, benzerlerini yasayacagimi düsünmeden edemiyorum...

ailelerin siyasi görüsleri zit, ailesi bana hiiic sicak bakmiyor, babasi memleketimizi problem ediyor.... bir sürü sey iste...

benim ailem ise tamamen yok sayiyor... annem hic kimseye vermicekmis benle kardesimi.... onlari tanisalar, babam kesin karsi cikar... annem de pek istemez... bizimkiler de sanirim egitim farkini problem eder...

Eşim bana demiştiki ailen vermesse kaçarmıın bana diye hayır demiştim gerçi öyle bir şey yaşamadık ama kabul etmediğim bir şeydi kaçmak

kızlar biz nişanlandıktan 20 gün sonra bir soğuduk bir soğuduk ben de takmam bu yüzüğü bu şartlarda sen beni sevmiyorsun dedim çıkardım şifonyerinin üstüne bıraktım çektim kapıyı çıktım.. o kadar kafası karışıktı ki arkamdan gelmedi..

3 hafta hiç görüşmedik. ve beni kimse aramadı ne oluyor kızım diye.. annem o kadar üzülmüştü ki.. nişan bozulduğu için değil, benim geçirdiğim sinir krizlerinden.. seninle barışmak isteyecek asla barışmayacaksın dedi annem.. tabi dinlemedim annemi bazen korkuyorum mutsuz mu olucam diye.. ama annem ailesinden ziyade damadını çok sevemedi( yavaş yavaş alışıyor bir şey demiyor şimdi.. ama görüşmediğimiz 3 hafta zarfında annemin söyledikleri hala aklımda.. evlilikten korkuyor senin nişanlın kararsız, yarın öbür gün basit bir nedenden ben mutsuzum boşanmak istiyorum derse ne olacak çocuk oyuncağı mı bu demişti annem..

annemin düğündeki fotoğraflarını görseniz hiç mi gülmez bi anne..

İyiyiz çok şükür.
Kirasını ödüyoruz, evinin tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz.
Küçük kaynımın çeyizini bile yaptık hesap edin.

Durmuyor durduğu yerde, arada sokuyor iğnelerini, ben duymamazlığa geliyorum, eşim veriyor cevabını.
Zaten rahatsızlığım var.
Üstüne bir de çok ağır antidepresanlar kullanıyorum.
Dr "seni üzecek en ufak bir olayda terket orayı" diyor, ben de öyle yapıyorum...

imza atasım geldi yeter mi ki????

Eşim bana demiştiki ailen vermesse kaçarmıın bana diye hayır demiştim gerçi öyle bir şey yaşamadık ama kabul etmediğim bir şeydi kaçmak

benim eşimde kürt...rahmetli babam da kürtlere biraz soğuk bakardı (aslında bölücülere bende soğuk bakıyorum tabi)

eşim çok korktu babam engel olacak diye bana kaçarız dedi,bende babam vermezse kaçmam kusura bakma dedim

kaçmaya ben de çok karşıyım abla

erkeklerin ailelrinin neden böyle çok beklentileri oluyor bilmem ama biz kız ailelerinin tek dertleri kızlarmız mutlu olsun damatları nasıl mutlu edeceğiz die düşünürüz yinede yaranamayız biz kaynana olamıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…