Dert yok, Sohbet var.... :)

düğünden sonra aştık bu mevzuları çok şükür..

beni sevdiklerini hissediyorum artık..
bir de eşimin abisiyle eltim arasında aşk var tutku var ama pek anlaşamazlar mutsuz da olurlar yani.. bana karşı da mesleğimden dolayı önyargıları vardı. bir de memleketten dolayı:)) bu arada kaynım lafını hiç sevmiyorum yaaaa ondan hep eşimin abisi diyorum..

bizim daha naif bir ilişkimiz var.. aşk tutku bizde de var ama ben eşimi kimsenin önünde küçük düşürmem, hep onu baştacı ediyor izlenimi veriririm.. eşimin mutlu olduğunu görünce rahatladılar sanırım..

@ asude pysco su

alıntı yapmadım. yer kaplamamak babında.
ama tahmin ettim ve inan ben de burda gülümsedim.

bakışlar, yüz nuru, iyi niyet, anti dedikodu, anti fesatlık, anti iftirada gel yarıştıralım.
acep kim gelecek 1.???

14 senenin 10,5 senesinde resmi kayınvalide sıfatını taşıyan mübarek kayınvalideceğimin açık ara farkla birinci olacağına eminim.

Ömrümü yedi, ömrünüzü yemesin diye resmini eklemiyorum....

Not: buna yakın bir anı da benim var.
Nikahtayız. Kuzenim geliyor nefes nefese yanımıza. (şimdi burda sosyo ekonomi yapı vs olaylarına girmicem ayrımcılık olmasın diye). Benim ağır abiye diyor ki "Ayy, bir teyze var. hiç susmuyor. bilmiyorum csi'yı nerden tanıyor ama yengem (annem) için **** alladı pulladı kızını yamadı oğlana" diyor. "Kim o yahu??? misafirleri zaptırapta aldı, hiç susmuyor " Bizim ağır abi "annem" diyemiyor. Ben de "kayınvalidem" diyemiyorum doğal olarak. Gözümle eşimi işaret edip karnımı büyütüyorum (hani eşimi doğurdu babında)... Ranoş koşa koşa kaçıyor... Uzun süre benim adamla göz temasından kaçıyor:KK17:

Ayyy bu süperdiiii :KK53::KK53::KK53:

bizim aile komple geyiktir..

benim annem çok neşeli, esprili, zeki bir kadın.. heralde ona çekmişiz övünmek gibi olmasın :KK1:

eşim kendi ailesine düşkün olduğu için, ailesiyle ilgili dalga geçemiyorum ona karşı.. ne yapıyorum? mesela şimdi bayramda gideceğiz orda 3-5 gün neyse kalacağız ya, ben malzemeleri biriktireceğim, sonra ilerleyen hafta bir gece annemde kalacağım, kardeşlerimle vs bir geyiğini döndüreceğim kopacağız :KK1: (bir de kaynanam çok şahsına münhasır, sözlü anlatırken, karşıdaki kişi hem onu tanır, hem de ben anlatırken taklit ederek anlattım mı çok güzel oloor)

Benimki de bizimkine yengesi onca kız gösterdi beğenmedi seni nasıl beğendi anlayamadım demişti...
ben de ben de aynı şeyi babam (kayınpederim) için düşünüyorum...hadi ben aynaya bakınca cevabı rahatça veriyorum da sen ne yapıyosun bilmem dedim...
o gündür bu gündür güzel geliniyim kendisinin...

offfffffffffffffffffffffff
rot balans yapmışın
iyi yapmışın, hoş yapmışın, süppppperrr yapmışın:KK54:

not: bayılıyorum böyle anlayışlı kayınvalidelere. ben benimkine böyle bir cümle kursam, bırak kurmayı kafamda tasarlasam. amanın amanınn diyorumm

saraykedisi, kaynanan seni mi yakıştıramıyormuş oğluna, aa ben kaçırmışım, halt etmiş resmen:KK4:
siz yakışıyorsunuz, mutlusunuz ya önemli olan o, oğullarını prens williams zannediyor bunlar zaten:KK34:

biz evlenmeden önce eşimle bi resim çekilmiştik stüdyoda, daha aileler bile tanışmamıştı. bundan 5 yıl öncesi falan..
eşim askeri öğrencilik döneminde, resmi kıyafetle çıkmıştı okuldan, ben de özendim süslendim falan, gittik nostaljik siyah-beyaz fotoğraf çektirdik.
kayınvalidem de görmüş bunu, onun bi arkadaşı da "aa ne güzel gelinin olcak bak yakışmışlar, çok güzel çıkmış " demiş bizimkine.
" o da benim oğlum güzel çıkmış hıh:63:" demiş.

Kıskançlık tavan yapmış kayganada :KK53::KK53::KK53:

Benimki de bizimkine yengesi onca kız gösterdi beğenmedi seni nasıl beğendi anlayamadım demişti...
ben de ben de aynı şeyi babam (kayınpederim) için düşünüyorum...hadi ben aynaya bakınca cevabı rahatça veriyorum da sen ne yapıyosun bilmem dedim...
o gündür bu gündür güzel geliniyim kendisinin...

Ağzına sağlık iyi demişsin :KK1:

sevgi dolu melenk bir gelin diyosun...olursun canım olursuuunnn...

bence de başarabilirsin, dün benimki de aramış "seni özledim bayramda gelmiyormusun" dedi,:KK53:
doğumgünümde de hediye göndermişti. oğluna bile yollamaz.
işte böyle iyi gelinleri bulunca onlar da yola geliyor napsınlar:KK1:

düğünden sonra aştık bu mevzuları çok şükür..

beni sevdiklerini hissediyorum artık..
bir de eşimin abisiyle eltim arasında aşk var tutku var ama pek anlaşamazlar mutsuz da olurlar yani.. bana karşı da mesleğimden dolayı önyargıları vardı. bir de memleketten dolayı:)) bu arada kaynım lafını hiç sevmiyorum yaaaa ondan hep eşimin abisi diyorum..

bizim daha naif bir ilişkimiz var.. aşk tutku bizde de var ama ben eşimi kimsenin önünde küçük düşürmem, hep onu baştacı ediyor izlenimi veriririm.. eşimin mutlu olduğunu görünce rahatladılar sanırım..

bence ailede 2 gelin olması iyi birşey..

şimdi bizimkilerin ilk ve tek gelini ben olduğum için mukayese şansları olmuyor. ben ne yaparsam yapayım, eleştirilecek birşey buluyorlar.. tek dileğim erkek kardeşinin evlenmesi. 2. bir gelin aldılar mı hem hedef bölünecek, kişi başına düşen ilgi azalacak, hem de gelen kız acemi olduğu için başlarda bocalayacak, bunlar da beni dünyanın en iyi gelini sanacak..

çok istiyorum evlensin kardeşi diye de çocuk daha 25 yaşında.. askere gitmemiş, okuyor vs.. neyse kısmet.. nişanlansın, o da yeter :KK1:

Ayyy bu süperdiiii :KK53::KK53::KK53:

bu arada o anektoddaki en ince noktayı atlamışım.
hani şu "***** alladı pulladı kızını yamadı oğlana" durumu var ya...
Olayın aslı şu aslında

4 sene boyunca evde süren deli gibi kavgalar.
"Vermiyoruz, istemiyoruz, yapamazsın o aile ile, yakacaksın kendini " diye kan kusturan bir anne ve baba.

Bunun karşısında
"ben ***la evleniyorum ailesiyle değil bana ne yaaaaaa! O onlar gibi değil ki!!!!!!!!" diye tepinip duran şımarık bir kız.

Çakıverememişler ki iki tane ağzımın orta yerine.
Kırmamışlar ki ayacıklarımı.
Ahhhh AHHHHHHH
Demokrasi, fikir hürriyeti, düşünce ve duygulara saygı da bir yere kadar canım.
Bu kadar sosyal ve rahat olmak da iyi değilmiş....

Benim kaynanatörde yemek konusu oldumu eğer o anda bizdeyse tabi biz ne olursa yeriz sen kocana göre yemek hazırla dedi hayatının hatasını yaptı :KK53::KK53: mok yesin oğlun dedim gitti ağladı tabi hak etti ama sanki biz ağaç kovuğundan çıktık :KK53::KK53:

benim kaygana beni çok över,güzel gelinim şöyle gelinim böyle gelinim vs..

ama onun samimiyetine inanmıyorum tabisi :KK19:

benimki de benim yanımda beni fena över.
hatta döner bana dersiniz ki "ne şeref yoksunu yalancı bir insansın ki sen, bize bu kadını böyle cadı anlattın".

sonra ben odadan çıkarım.
veeeeeee maske düşerrrr:KK16:

bizim aile komple geyiktir..

benim annem çok neşeli, esprili, zeki bir kadın.. heralde ona çekmişiz övünmek gibi olmasın :KK1:

eşim kendi ailesine düşkün olduğu için, ailesiyle ilgili dalga geçemiyorum ona karşı.. ne yapıyorum? mesela şimdi bayramda gideceğiz orda 3-5 gün neyse kalacağız ya, ben malzemeleri biriktireceğim, sonra ilerleyen hafta bir gece annemde kalacağım, kardeşlerimle vs bir geyiğini döndüreceğim kopacağız :KK1: (bir de kaynanam çok şahsına münhasır, sözlü anlatırken, karşıdaki kişi hem onu tanır, hem de ben anlatırken taklit ederek anlattım mı çok güzel oloor)

annem kızar böyle geyiklere dedikodu da yaptırmaz hiç sinir olurum..

ama kuzenler ve teyzemlerle süper oluyor ben de acaip taklitçiyimdir..

hatta benimki bazen yaşlanacaksın çok kullanma kıs biraz şu mimiklerini diyor.. normal konuşurken bile çok mimikli konuşuyorum çünkü..

Olayın aslı şu aslında

"Vermiyoruz, istemiyoruz, yapamazsın o aile ile, yakacaksın kendini " diye kan kusturan bir anne ve baba.

Bunun karşısında
"ben ***la evleniyorum ailesiyle değil bana ne yaaaaaa! O onlar gibi değil ki!!!!!!!!" diye tepinip duran şımarık bir kız.

Ahhhh AHHHHHHH

Bak demekki ana baba sözü dinlenecekmiş yabana atılmayacakmış ..

Vardır bir bildikleir demekki ahhh ahhhhhh :KK53::KK53:

Olayın aslı şu aslında

Bunun karşısında

Ahhhh AHHHHHHH

kızını dövmeyen dizini dövermiş canım:KK31:

Olayın aslı şu aslında

Bunun karşısında

Ahhhh AHHHHHHH

demek ki neymis....
anne sözü her zaman dinlenmeliymis...

benim kayınvalidem beni çok seviyor ama hala resmiyiz ya, hala siz diyorum, dilimi eşşek arısı soksun, yapamıyorum ben bu işi :KK19:

Olayın aslı şu aslında

Bunun karşısında

Ahhhh AHHHHHHH

ahh

bu hikaye bana çoooookkkkk tanıdık geliyor

Bak demekki ana baba sözü dinlenecekmiş yabana atılmayacakmış ..

Vardır bir bildikleir demekki ahhh ahhhhhh :KK53::KK53:

kızını dövmeyen dizini dövermiş canım:KK31:

demek ki neymis....
anne sözü her zaman dinlenmeliymis...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
aynen.
şimdi bile, hala "istediğin an çık gel " diyorlar.
benim eski nikimi ve eski konumu bilenler daha iyi anlayacaktır beni eminim.
ama gerçekten eşime aptal derecesinde aşığım 14 sene sonra bile (hatta ocak ayında 15 bitecek)
tabii bir de artık o gerçekleri görüyor, biliyor.
o günleri düşündükçe inanın titremeye başlıyorum.

ben kızımı öyle bir dövecem ki benim diyen sadistler halt etmiş olacak!!!!

X