duygularıma tercüman oldunuz aynen öyle 19 yaşında hayattan bezdim ;(Kendine o herifin yanında ne kadar yazık ediyorsun bir bilsen. Senin bütün kendine olan saygıni ,sevgini , özgüvenini yerle bir etmiş. Saçına kirpigine niye ağlıyorsun şu beş para etmezin . Kimse aşktan ölmemiş merak etme. Bi kendine gel ayrıl şu hasta ruhludan.
şaka olmasını dilerdim. o kadar haklısın ki. kendime kızma noktama değindin. bir insan her gün neden bile bile kendini yer bitirir ki....Sakami bu konu?
İnsan kendine ancak bu kadar işkence edebilir
ilişkiyi bence tek başıma yaşıyorum.Sevgili olduğunuza eminmisin?
güzel söz söylenecek bir yanıda yok ablacım zaten beSu genc yaşinda baba parasiyla jigolo mu tuttun sen canim benim. Parasini ödersen geliyor ödemezsen gelmiyor peki paranin hakkini veriyor mu? Yok hic guzel soz neyimde yok. Aklini basina devsir yolun cok basindasin yemisim bes senesini omur gecmez onla.
attığım en son postta bahsetmiştim. mimarlık okuyorum. ve gerçek yalan olmasını istediğim bir gerçek. emin'im inanmama sebebiniz aklınız almıyordur bu nasıl olabilir diye..Hic inanasim gelmedi guzel yazmissiniz bravo.
Diyelim ki %1 lik ihtimalle gercek bu yasadiklarin sana diyeceğim tek şey okulun yok mu senin? Su cag da su zamanda egitimini tamamlamak yerine erkege yalvaran gram onuru olmayan genc kizsin.
Evet aklim almadi. Guzel bir bolumde okuyorsunuz lutfen kendinize bi iyilik yapin ve kamburunuzdan kurtulun. Siz mutlu degilsiniz ve niye en guzel yaslarinizi bu hakaretlerle geciresiniz ki.attığım en son postta bahsetmiştim. mimarlık okuyorum. ve gerçek yalan olmasını istediğim bir gerçek. emin'im inanmama sebebiniz aklınız almıyordur bu nasıl olabilir diye..
izin vermiyorum elbette küfür ettiğin de ağzının payını verip haddini bildiriyorum. her gün ediyor da demiyorum. ben sizden bir şey yapmanızı istemedim lütfen düzgün konuşur musunuz. ben sevgilime büyü yapın bana döndürün veya bana dönmesi için ne yapabilirim akıl verin yazmadım ablacım. sadece derdimi kimseye anlatamadım. bunları yasıyorum akıl verin büyüğüm olarak diye buraya yazmak istedim. biraz sert tepki vermediniz mi sizce de ?19 yaşındasın 5 yıllık ilişkin var ve seni sevmediği halde onun için öleceğini söyleyip o densizin annene küfür etmesine izin veriyosun...
Allah hayırlı evlat versin ne diyeyim bunu buraya yazman bile komik ne yapalım sevgiline büyü yapıp sana mı bağlayalım azıcık gururlu ol ya memlekette erkek mi bitti
ablacım o kadar çaresizim ki. en güzel çağımı kendimi tüketerek geçirdim geçiriyorum.. yaşama sevincim kalmadıEvet aklim almadi. Guzel bir bolumde okuyorsunuz lutfen kendinize bi iyilik yapin ve kamburunuzdan kurtulun. Siz mutlu degilsiniz ve niye en guzel yaslarinizi bu hakaretlerle geciresiniz ki.
Tatlım erkeklerin yaptığı saçma sapan davranışlara çok kafa yormicaksın belki senleyken konuştuğu 5 kız daha vardir hatta belki değil kesin vardır benim cevremde de bol sevmedigi halde sevgilisinden ayrilmayan erkekler.. Bosver hic kafa yorma dengesizler neden yaptiklari bilinmez seni annen elin oglu gelsin agzina etsin diye mi dogurdu cok afedersin. Bu adamla tak diye iliskini kes bak nasıl pesinde dolaniyor. Ama pesinde dolansa da geri donme yani ruh ve beden sagligin icin derhal ayril yaptiklari yeter de artar bilesöylediklerinizde haklısınız söylediklerinizin hepsini bende düşünüyorum inan'ın sürekli hemde. bana 3 böyle davranıyorsa 1 ilgili davranıyor. eğer be sevmeseydi bensiz olabileceğini düşünseydi veya ne bileyim diğer sebepler işte neden ayrılmıyor sizce benden? acaba ben onda alışkanlığa mı döndüm hazır elinin altında mı tutuyor beni acaba?
sinirlendiğinizi buradan hissettim:) keşke benim de ağzımın üstüne vuran olsa bu çıkmazın içinden nasıl çıkılır öğreten biri olsa ablam. sizlerden fikir almayı birazda bundan dolayı istedimAkıl verilecek bi durum göremiyorum ben ortada bi ilişki de görmüyorum ablacım diyosun ne güzel ben de abla gibi sana kızıyorum kız kardeşim olsa ve bi erkek için bu kadar kendini küçültse ağzının üstüne vururdum inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?