Dert sayılmaz aslında ama

Topuklu ayakkabı işte :)

Evet, oyleymis. :)

Stiletto kelimesini gorunce arama motorunda arattim hemen, ayakkabilari gorunce de "himm, su ciks ayakkabilarmis" dedim. :)

Kim nasıl bakarsa baksın mehh
Çok mühim değil de soğuk olursa sen üşürsün tek o sıkıntı

eskişehirin havası biraz daha serttir ama hava durumuna bakarsan canım ona göre anlayabilirsin,stilettoda dışarısı için gayette uygun bir ayakkabı bende giyiyorum çünkü

Havalar suan iyi. Iki gune kadar yine yagisli havalar geliyor. Hava hadi neyse de otobuste ayakta kalirsan stilettolarla zor olur.

Eskisehir ise, bir sey olmaz

Deri ceket bugün giydim ama toplu taşıma kullanmıyorum. Stiletto bugün giyilebilirdi İstanbul'da, hava gayet güzeldi. Ama toplu taşımada zor olur,ayakta kalırsınız,yorar. Yedek ayakkabı bulundurun cantanızda derim her ihtimale karşi.

Kar yoksa deri ceket olabilir, çok soğuk değilse hava son bi kaç gündür ara ara bahar havası yaşanıyor. O zamanda stiletto olabilir.Ama eskişehirin ayazındada gelirmi bahar havası oraya pek sanmıyorum. Duruma göre değişir yani havalar çok değişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…