Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bu siteyi önceden takip ediyordumve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Benim 3 yıllık bir ilişkim var iyisi kötüsü devam ettik kavgalarımızda oldu cok mutlu anlarımızda.Benim sorunum şu ki;son zamanlarda bende güvensizlik başladı neden bende bilmiyorum dün ben bundan msn adresinin şifresini istedim bu bana hemen verdi fakat şifre yanloş dedi bende şifreni yanlış verdin dedim oda birde şunu dene dedi o da olmadı sonra kendi baktı alla alla olmuyor bi bakayım dedi sonra beni aradi 5 kere falan yanlış girildiğinde bloke olmuş şimdi düzelttim alternatif mail adresini senin ki yaptım dedi ben kızdım biraz ne oluyor gıbısınden ya guven bana dedı kuran ı kerım uzerıne yemın ettı kı ben böyle buyuk bı yemıne ınanrım sonra bu uyudu sabah işe gidiyor ben face de takılıyorum bunun face adresıne gıreyım dedım şifre yanlış dedı msn aynı şekilde alternatıf maılden değiştirdim şifreleri baktım bişey yok ama yıne de sınırlendım ya belkı çocukca ya bılmıyorum kavga ettım telefonda az önce bana ıyı o zaman tum şifreleri aynı yapalım bende bıleyım sende bıl dedı tabı ben sınırlıyım ya yeter ıstemıyorum senı dedım kavga ettım acaba ben mı abarttım
(
44: