Dert mi bilmiyorum...

bravo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
19
0
0
Hollanda
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bu siteyi önceden takip ediyordumve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Benim 3 yıllık bir ilişkim var iyisi kötüsü devam ettik kavgalarımızda oldu cok mutlu anlarımızda.Benim sorunum şu ki;son zamanlarda bende güvensizlik başladı neden bende bilmiyorum dün ben bundan msn adresinin şifresini istedim bu bana hemen verdi fakat şifre yanloş dedi bende şifreni yanlış verdin dedim oda birde şunu dene dedi o da olmadı sonra kendi baktı alla alla olmuyor bi bakayım dedi sonra beni aradi 5 kere falan yanlış girildiğinde bloke olmuş şimdi düzelttim alternatif mail adresini senin ki yaptım dedi ben kızdım biraz ne oluyor gıbısınden ya guven bana dedı kuran ı kerım uzerıne yemın ettı kı ben böyle buyuk bı yemıne ınanrım sonra bu uyudu sabah işe gidiyor ben face de takılıyorum bunun face adresıne gıreyım dedım şifre yanlış dedı msn aynı şekilde alternatıf maılden değiştirdim şifreleri baktım bişey yok ama yıne de sınırlendım ya belkı çocukca ya bılmıyorum kavga ettım telefonda az önce bana ıyı o zaman tum şifreleri aynı yapalım bende bıleyım sende bıl dedı tabı ben sınırlıyım ya yeter ıstemıyorum senı dedım kavga ettım acaba ben mı abarttım (44:

bence dert etme kendine şifreyi yanlış girmiş olabilirsin ya da sana yanlış yazmıştır şifesini verirken bişey saklayacağını sanmıorum şifresini veren adamın

canım çok teşekkür ederim biz bayanlarda mı var bi gariplik bilmiyorum ama işte bazı dönemlerde hiç güven olmuyor neden bilmiyorum ki her akşam iş çıkışı gelir yanıam hafta sonları hep benimledir ama sanki ne bileyim bazen benim damarıma basıyor işte o zaman yeter artık istemiyorum seni diyorum o kendi akrep burcu ben boğa burcuyum gerçi pek anlamam bu burclardan ama sanki anlaşamıyoruz bana bazen cok sıkıyorsun dıyor ınsanı ben o zaman cok kırılıyorum uzuluyorum ıyı o zaman gıt baskasını bul dıyorum ya bazen cocukca kavgalar oluyor yanı ben sıkıyorsam nıye benımle kı

canım çok teşekkür ederim biz bayanlarda mı var bi gariplik bilmiyorum ama işte bazı dönemlerde hiç güven olmuyor neden bilmiyorum ki her akşam iş çıkışı gelir yanıam hafta sonları hep benimledir ama sanki ne bileyim bazen benim damarıma basıyor işte o zaman yeter artık istemiyorum seni diyorum o kendi akrep burcu ben boğa burcuyum gerçi pek anlamam bu burclardan ama sanki anlaşamıyoruz bana bazen cok sıkıyorsun dıyor ınsanı ben o zaman cok kırılıyorum uzuluyorum ıyı o zaman gıt baskasını bul dıyorum ya bazen cocukca kavgalar oluyor yanı ben sıkıyorsam nıye benımle kı

senle kişisel bilgilerini paylaşmak zorunda değil ki canım, ayrıca kişisel bilgilerini vermemeside seni aldattığı anlamına gelmez

senle kişisel bilgilerini paylaşmak zorunda değil ki canım, ayrıca kişisel bilgilerini vermemeside seni aldattığı anlamına gelmez

Haklısında canım ama 3 yıl sonucta kı ondan önce de bı arkadaslık geçmişi ben ondan bıseyımı saklamam herseyımı anlatırım ne yaptım ne ettım mecburuyetten degıl ıcımden gelır ondan da aynısını beklıyorum belki bencılım yanı bana deger vedıgını göstermesını ıstıyorum dun söyledım ona sana guvenmıyorum dıye napayım ben dedı bana guvenmıyorsun agzımda kus tutsam guvenmıyceksın dedı bende o guvenı sagla bana ben nasıl sana sagladıysam dedım ıyı pekı dıyor yanı hep pekı dıyor bu adam ya

bana bazen dıyor yeter artık ınsanı cok sıkıyorsun dıyor ıyı de ınsan sıkıldıgı kişi ile beraber olur mu anlamaıyorum kı bırde benım ılk erkek arkadasım bu konularıda hıc bılmıyorum ya benı sevıyor mu yoksa sevmıyor mu hıc anlamıyorum

ben olsam bende şüphelenirdim şifreyi bilerek yanlış werdi diye düşünürdüm

ben olsam bende şüphelenirdim şifreyi bilerek yanlış werdi diye düşünürdüm

aynen onu da söyledim belkı yanlış verdin dedım o arada grdın msn e herseyını sıldın degıstırdın dedım aynen bana dedıgı pes dogrusu ya ne fesatsın dedı ben kendımden emınım içim rahat dedı kuranı kerım uzerıne yemın ettı bılmıyorum kı aldatıyor mu sımdı beni

canımm bende sıfrelerımı bılmem kı benımkı de bana trıp attı vaktı zamanında... baktı tel numarımı bıle bılmıyorum o zaman hak verdi
yanı otomatık kullanıyorum şifreleri...unutması normal

o arada sırada güvensizlik bende de oluyor. biz duramıyoruz sanırım hiç bişey yokken kuruntu yapıyoruz. ben sanmıyorum aldattığını hem büyük yemin etmiş. şifresini bi an unutmuş olabilir, belki farklı farklı şifreler kullandığı için karıştırmıştır...

cok tesekkur ederım canım belkıde öyle olabılır gerçı bende kendı telefon numaramı bılmıyordum bı ara hatta bı ıs görusmesınde yanlsı bıle vermıstım ıste arka arkaya olunca ınsan suphelenıyor bazen ılgın ıcın cok tesekkr ederım canım

evet canım arada sırada güvensızlık tavan yapıyor resmen bazen dıyorum o nıye bana sormuyor acaba benı sevmıyor mu yoksa cok mu guvenıyor kı ben herseyımı anlatırım cok buyuk yemın ettı yoksa yanı bılemıyorum ayrılırdım sanırım benım gözum kımseyı görmez yan gözle bıle bakmam aynısını karsıdan da beklerım bişeyler mi dürtüyor artık bırde dıyorlar kadınlar hısseder dıye o zaman dıyorum eee ben böle hıssedıyorum o zaman dogru mu ya ne karısık bu ask sevgı olayları ılgın ıcın cok tesekkr ederım canım

Konu sahibi üyeliğini sonlandırma talebinde bulunduğu için, konu yorumlara kapatılmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…