• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert etmiyorum ama bu durumdan kurtulmam lazım

:kkk:ev alın tek çaresi bu ,bizde çok çektik bu dertten söğüşlediler resmen bizi ...eşlerle ne konuşursan konuş boş istediklerinde bunlar yine verirler.. sana söylemez gizli verir en iyisi büyük bir borcun altına girin ev alın derim en iyi yatırım ..hem insan içinde ev aldılar borçları var görünürsünüz

valla arkadaşım, allah anne babalarımızdan razı olsun. bizi büyütüp okutuyorlar, çocuk bakmak büyütmek çok zor(anne olunca anladım) ama şimdi bo oğulcuğundan ya da kızından para isteyen anne babaları da anlayamıyorum. zaruri bir hal olur ki buna kimsesnn karşı çıkacağını düşünmüyorum ama arkadaşın konusunda, o sabah gitsin akşam gelsin, çalışıp açbalasın(çalışan bir bayan olarak, bence bayana daha zor-hem ev hem iş vs), dişinden tırnağından artırsın, sonra anne baba da olsa avizesi mobilyası için para istesnler!!! bence çok yanlış, ben evladımdan istemem şahsen, eski eşyayla otururum, tüplü tv izlerim yine evladımdan öyle çul çaput için para istemem.
konu sahibi arkadaşa gelince; altın en mantıklısı.
bu arada, ben verdirmiyorum eşime. çünkü eşimin memlekete gittiğimde bakıyorum ki; kadınlar benden rahat valla. bir elleri yağda bir elleri balda, sabahtan akşama çay kahve kek, evde son moda lcd, halılar 2 yıla bir değişir, perdeler senelik değişir vs... ben de bi tarafımı yırtayım ki çalışıp para biriktireyim kazanayım dfiye. sonra da bize para... çok kızıyorum ya bunlara. benim kayınım var, eltim çalışmıyor ve akraba olduğu için ses çıkarmıyor; o kaynım kendi evine bir harcar annesine ve kızkardeşine(boşanmış görümcem var) iki harcar. eltim gider 200 liraya ucuz setüstü ocak alır, görümcem 600 liralık alır:) en son bu olmuştu da. neyse yani, eltim kendi çalışıp sıkıntı çekmediğinden, akraba olduğundan, bir çekirdek çeyiz getirmediğinden, bankada adına bilmem kaç para parası olduğundan ses çıkarmayabilir ama ben onların lüks yaşamı için sabah 7 akşam 6 kıızmdan ayrı çalışamam kimse kusura bakmasın...

hele bu çocuk olayı yok mu. Benim çocuğum saatlerce ağlıyordu ilk zamanlar. Kreş derdi , öğretmen derdi , hastalığı ... Çoook kolay görünüyor uzaktan çalışan kadının hali. Sabah 8 de ev işine başla 12 de silme süpürme yemek tatlı herşeyini bitirmiş olursun.

12 den sonra al çocuğunu gez.

Çalışan kadının hali böylemi.

Evde oturup ev işinden şikayet edip bir de abiden oğuldan para bekleyenlere ne diyeyim? Yokluk olur , hastalık olur anlarım.

Ama kimse özel hastane parası , lüx mobilya parası istemesin günah ya.

Aynı şeyler kızlarının başında olsa kapı kapı gezer ağlarlar.

Back