Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

Arada bir iş yerine gidip kendini göster bence.
Eşimin fırınında çalışan tezgahtar bir kız var, biz evlenmeden önceleri eşimden hoşlanıyormuş ve ben bunu biliyorum
Geçen hafta ailemin yanına gittim 1 haftalığına giderkende kıza abine iyi bak tamam mı kızlar sarkmasın dedim

Erkek mulleti hatasini gozune soksan yine kabul etmez ama biz bunu bilmeli ve sakince pusuya yatmaliyiz herkezde suclu degildir

Bence erkeğin sefa tarafina ....karismamak ne demek çanak tutmak olur. ..Eşim biriyle özelden yazisamaz, canimsin falan facia.....kardesmis dinlemem ortalığı ayağa kaldiririm. ..o da yapamaz ben de yapamam....bence yalana inanmak ;mağduru yaşamak istiyorsun. ...kendine güveniyorsan tepkini mesajla değil ifade ederek ve kendini acindirmadan kararlılıkla ver!

Eşinizin maşallah i var yani hem kızıyorsunuz hemde o kızla hala lakâyit bir sekilde konuşmaya devam ediyo fazla genis biri sanırım Allah yardım etsin ..

Eğer aldatılıp aldatılmadığınız hakkında şüpheleriniz varsa, kızı evinize yemeğe davet edin. Eşinizle olan diyalogları bu kadar samimiyse evinize de çağırabilir bence. Birlikte vakit geçirirken davranışlarına bakın bir terslik olup olmadığını bu şekilde anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat bana sorarsanız gerçekten de o kızı kardeşi gibi görüyor olabilir, iş arkadaşları arasında bu tip hitaplar gayet normal karşılanabiliyor çünkü..

eşim kızın birine 'cansın yaa' yazacak ha canını sökerim onunnnnnn bence hiiiiç normal değil

Sen onun nereden abisi oluyorsun aynı karından mı çıktınız de. Tövbe Ya Rabbim, sen bu erkeklerin akıllarına mukayet ol. ''O senin sadece patronunun kızı senin kardeşin değil mesafeni bil. Orası senin ekmek kapın kimseyle yüz göz olamazsın.''

Bende her akşam sahadaki personeli arar rapor alırdım bir tanesi vardı ki çok uyuz olurdum ama zamanla bir baktım ki öyle böyle baya tanımışız birbirimizi lafta sokuşsak anlaşıyoruz surekli konuşuyoruz iyide bi insandı sonra evlendik işte şimdi bebiş bekliyoruzzz amaaaa benımki bekardı o zamaan.. Evli adama hele ki aile şirketinde öyle art niyetli pek yaklaşmaz kimse he sen yine de bil ki çok muhabbet iyi degil ..
Eşinin de uzatmaması lazım sen rahatsız oluyorken ..

İki ihtimal geldi aklıma
1)Yalakalık yapıyor
2) Erkekler kendilerini tersleyen,egolarını zedeleyen kadınları elde etmek için her şeyi yaparlar bir nevi intikam gibi...

Valla bana kalirsa aralarinda bir kurlasma var esin "sana ayna alayim etrafi daha iyi gorursun" lafi acik ve secik ben burdayim beni gor seviyorum seni anlaminda ben olsam a.... s.... Allah yardimcin olsun kardes bol bol dua ettt

Bence yarın esıne mesaj atma,dırek zıyarete gıt kıza da caktırmadan haddını bıldır..Bu ne samımıyettır.!

Hiç bi şey yok şimdilik sadece iş programları yazılıyor o kadar.ama benim güvenim bittikten sonra ne yapayım artık.ne sevesim var ne sövesim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…