Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

Ben cok kankavari bir ko.usma buldum.yani konusma icerigi temiz.fakat bu kadar samimiyete gerek yok.orasi isyeri.esinden kiymetli degil ya,olmayiversin abi kardes...

Cansın yaaaa mı? Canini alirim valla adamin. :KK62: ay ben daha cok sinirlendim bak simdi. Sanki benim kocam dedi.

Ondan bekleme sen yap mı diyosun
Erkekler nikahı kıyana kadar koşuyor, sonra sporu bırakıyorlar.
Evlilik malesef ki kadının çabasıyla giden bir kurum özelliklede çağımızda.
Eşinizi ve evliliğinizi seviyorsanız sen ben yapmayıp,dediğiniz gibi ondan bekleyip işler sarpa sarana kadar beklemektense siz yapın başlangıcı.

Bence sizin tavirlariniza çok alışmış yani kizsa bile nasılsa düzeliyor diye düşünüyor. Çünkü kizdiginiz halde yazışmaları tutmazdı.
Ama kesinlikle evli bir erkeğin ister patronu olsun bu şekilde konuşması çok yanlış. Resmen aldatmaya teşebbüs bu ne laubalilik

Hiç bi şey yok şimdilik sadece iş programları yazılıyor o kadar.ama benim güvenim bittikten sonra ne yapayım artık.ne sevesim var ne sövesim..
öyle düşünme hemen vazgeçme kendini soğutma tatlım yanlış anlaşılmalara ve gazlara gelme bozma morelini

Mrb bayanlar..nerden başlayayım bilmiyorum bi çoğunuza saçma gelecek belki ama benim günlerdir düşünmekten kendimi alıkoyamadığım bi durum..Eşim bi nakliye firmasında çalışıyor.patronu 3 ay önce kızını ofisin başına oturtmuş ofis işlerini yönetmesi için.bu kız herakşamın sonunda watsaptan günlük iş progrsmını sorar çalışanlara. Benim eşime de tabi.konu neydi tam hatırlamıyorum ama bu kız eşime (eşim haklı olduğu halde ) sen kim olduğunu sanıyorsun yerini bil falan tarzında konuşmuş.eşim eve gelip bana bunu anlattığında nefret ediyorum o kızdan demişti.aradan zaman geçti baktım bunların araları düzelmiş gayet güzel konuşuyorlar.eşim kıza benimle her türlü özel derdini paylaşabilirsin bana güvenebilirsin tarzında şeyler yazmış.ben bunu gördüğümde acayip bağırdım çağırdım.sana mı kalmış milletin özel derdi sanane neden bu kadar ilgileniyosun falan deyip 2.3 gün konuşmadım.neyse aradan baya zaman geçti.babası kıza araba almış.bundan 3 gün önce de..Eşim kızla konuşmuş yine watsaptan.kız buna yanımda kız kardeşim olunca daha bi dikkatli kullanıyorum ablalık damarlarım tavan yapıyor yazmış.benimkisi de ' cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün' yazmış.ben yine ortalığı ayağa kaldırdım görünce tabi.sizce şüphelenmelimiyim? Kızdığımı bile bile kızla bu tarz konuşması normal mi ???

Eşiniz sizi aldatabilir bu kızla ...Kızda da suç var ama neden evli adama yüz veriyorsun bu kadar ...Bence evli bir adamla bir genç kız bu kadar samimi olmamalı suç ikisinde de bana göre

Evet gerçekten kabul edilemez bir samimiyet içindeler..
Erkeklere yapılan bu hırçın hareketler böyle yapıyor işte.

Herneyse hemen aldatma v.s düşünmeyin. Samimi bir arkadaşlık kurmuşlar sınırları aşarak.
Siz ayar çekeceksiniz eşinize. " Artık karışmam" demeyin kendisine tabiki.
Karışacaksınız sizi dinlemede burnundan getireceksiniz.
Yok oyle rahatlık.
İş yerine gidin arada mutlaka, ihmal etmeyin.
Bunun dışında eşinize empati kurdurun " benim abim olacak yaştaki biri bana böyle yaklaşsa " hayatım o abim gibi desem ne hissedersin , Korkarım ki bunu bana öğretiyorsun deyin

X