Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

canın çıksın inşallah deseydiniz eşinize

Isyerinde odada 5 erkekle birlikte calisiyorum.ben bekar hepsi evli..numaralari varsa bile isle alakali cok acil bi durum olmadikca aramayi birak mesaj dahi atmiyorum...yani kiz niyeti bozmus olabilir.esiniz kizla arasina mesafe koysa dahi kiz o mesafeyi koymadikca cekirge bi sıçrar iki sıçrar...esinizde sizden tepki alinca.muhabbetleri ve samimiyetleri devam etse bile tabiki daha temkinli davranacaktir.bence kizla tanisin.isyerine gidin.az bucuk anlarsiniz nasil biri oldugunu.yoksa bosverdim diye yada bosverdiginizi sanarak oylece birakirsaniz icinizdeki o suphe gitgide buyur.

Sanırım daha fazla konuyu uzatarak kendini önemli hissetmesini istemiyorum o yüzden boşverdim.ama devam ederse sonunun ne olacağını söyledim ona gerisini kendi bilir

Malesef resmi olmayan işyerlerinde bu laubalilik mevcut.
Dışarıdan bu olaya yazılan kadar bakınca çokta abartı görmedim, çünkü evde eşinden yada sevgilisinden çok onlarla bir arada olduğu için böyle bacı kardeş oluyorlar ne yazıkki.Doğrumu değil ama oluyor böyle.
Bana öyle flörtöz vs birşey miş gibi gelmedi.
Çokta irdeleyince illaki birşey bulursunuz, bir atasözü vardır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye.
Böyle yaparak, yapmasın diye korku saldığınızı sanarken tam tersi yap yap algısı oluşuyor erkeklerde.
Bence korkmayın bişey yok bu durumda

Ama çok ilgisiz artık eskisi gibi değil bana karşı seni seviyorum bile demiyor.neden demiyorum diyorum bilmem diyor.önceden yanımdan geçerken sarılır öperdi artık yok.yani bu kız muhabbeti olunca aklıma aralarında birşey var demekten başka bi şey gelmiyor bilmiyorum offff. .

Belki bu olaydan dolayı sizin eşinize tavırlarınız değişti öncesinde bunun farkında değilsiniz, oda kırılıp soğumuş olabilir.
Burda hergün eşler arası aldatma vs gibi konular okuyorum ve çoğu cidden kesin aldatıyor hissi veriyor.
Ama ben sizinkinde göremedim bunu inşallahta öyledir.
Empati yapacak olursanız çok kıskanç bir eşiniz olsa ve sürekli sizin açığınızı arıyor olsa tüm sosyal hesaplarınız kontrol ediliyor, telefonunuza bakılıyor olsa bence sizde incinir kırılırsınız.
Patron çocukları şımarık olur yetersiz iş deneyimi+yüksek ego.Bu kişi erkekte olsa böyle olurlar canı istemi aşağılar canı istedimi yakın davranır.Çalışanlarda iş korkusundan buna malesef boyun eğer.
Bence size tavsiyem evliliğinize renk katın, eşinize herzamankinden daha çok sevgi ve değer verdiğinizi gösterin, güzel ve sadece ikiniz vakit geçirin aranız eskisinden güzel olacaktır.

(Mesajların tamamını okumadım, ilk mesajı baz alarak yazıyorum)

Eşinizin ne yazdığından çok, kızın ne yazdığı ilgimi çekti.
Kadınların, karşı cins ile iletişimde anaç yönünü gösterme çabası, açık bir cilvelenme şeklidir.

Eşinize küsmek, çözüm değil.
İletişim kurun, onun "abi" tavırlarının genç bir kız tarafından yanlış anlaşılabileceğini söyleyip sadece iş ilişkisi kurmalarını tavsiye edin..

Bağırmadan, sakin sakin..

Ondan bekleme sen yap mı diyosun

Ya bende neden böyleyim bilmiyorum.aklıma ilk gelen şey bu adam bunu yazdı mı bu kıza yazdı kardeşim o zaman aldattığı düşünüyoSam sonrasında da onu düşünüyorum fikrim hiç bi şekilde değişmiyor

Aboo ben olsam bilemiyom yanikine ne felaketler cikardi..bn kiskanc degilimdr ama laubalilikten hic haz etmem

Cansin falan bu nedir nerden gliyo bu samimiyet.benm esim boyle bsey yazsn aklini alirim valla.evli barkli adam sinirini bilmeli.nasi bu kadar samimi olmuslar aralarnda bu kdar muhabbet oldguna gore.ben olsam bende suphelenirdm..takipte kal canim umarim seni uzucek bsey yapmaz esin..

Erkek Milleti işte topunun a.......

Bnmkide boyleydi ayni,is arkadasiyla...ama arkadasiimmmm sadeceee derdii....balayinda bile msjjlasmis kizla bn mal tabi sonra gorup tatili burnundan getirmistim....hos bisey degismedi,huyli huyundan vazgecmez.erkek capkin olur zihniyeti oluncaa...... haklisin kiyameti kopar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…