Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

Evli bi adamın bu şekilde.kanka ayağında.konuşması.çok saçma büyük.konuşmayım.ama ayrılık.sebebi ortalığı yıkarım mahfederim pire için yorgan yakarım ne bu samimiyet... evli olmasa bile sevgilisi.değilse hoş değil bak simdi sinirlendim:KK53:

cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün
hiç hoş bir cümle kurmamış eşin, sağlam bir uyarı çek ve sakin bir şekilde bekle derim.
illaki bir şey var denemez ancak gidişat güzel değil.
benim eşime bir kaç kez hatunun biri bişeyler sormak için msj yazdı hep akşam geç saatlerde, sonra cuma msjları.
eşim soru sorarsa birkaç kez cvp verdi. bir gece(perşembe gece saat 1) bir msj geldi okurken elim titriyordu, nefes alamadım öyle bir aşk mesajı döşemiş ki sayfalarca ve sonuna hayırlı cumalar yazmış, ilahi aşktan bahsetmiş güya :)
bir dönem tüm arkadaşlarıma okudum gariplik bende mi diye ama herkes aynı fikirdeydi.
eşime bi uyarı çektim, bu kadını sevmedim tek bir msj tel. vs istemiyorum şu an ben müdahele etmiyorum kendin hallet ben el atmayayım dedim.
aklın yolu bir eşim evet bu son msj bi garip tabi kadınlar daha iyi tanır birbirini seni rahatsız ediyorsa demek ki görmediğim birşey var dedi. kadın yaşıyormu bilmiyoruz o derece ortadan kayboldu :)
yawrum böyle kefaşe çok, ama tepkiyi sen değil eşin koyacak, canım cicimli msjla seviyeli bir ilşki olmaz

Yok oyle sey, sen yapsan bosamaya kalkar kesin..

nefret ediyorum erkekletin bu lakayit tavirlarindan..

benimkide gecen alisveris yapiyoruz, tsõrt denedi, tezgahtara diyorki (bayan)" yakistimi"..delirdim..bos bulunmus mus mus mus..uyuz hepsi

Hayır kızdığımı biliyosun neden yapıyosun.hadi yapıtosun gel bi özür dile veya açıklama yap.bugün benimle konuşmaya çalışıyo ben sana kırgınım diyorum neden bile demiyo.suçunu biliyo verecek cevabı yok çünkü.ama neymiş tek dediği o benim kardeşim ben onun abisiyim bu arada eşim 30.kız 22 yaşında.Ben derdimi sıkıntımı düşündüğüm şeyleri hep içimde yaşarım kendimle konuşurum.karşı taraflara konuşurken Ağlıyorum nedense.yarın eşime bu konuyla alakalı bi mesaj atmak istiyorum.ama sinirlendim kafamda hiç bişey toparlayamıyorum.yardım lütfen.yani böyle kızdığımı bile bile yazmana kırıldım.ama artık ne senin telefonuna ne de sana karışırım.Dilediğini yapabilirsin gibi takmaz tavırlarda
Takibi bırakma derim.Çünkü kardeşim dediğine bakma o yaş aralığında insanlar evleniyor 22 küçük değil koca kız.Eşin acil mesafe koymalı

Normal değil ama yazışmaları silmemesi acaba seni önemsememesinden mi yoksa önemli görmediği icin mi yani kizdan hoşlanmıyor belki yoksa saklı gizli tutmazmydi

Normal degil. Aralarinda suan birsey olmasa da,esin kiza ilgi duyuyor olabilir. Hatta asik olmus bile olabilir.

Durum onu gosteriyor. Bu konusmalar normal degil.

Yok oyle sey, sen yapsan bosamaya kalkar kesin..

nefret ediyorum erkekletin bu lakayit tavirlarindan..

benimkide gecen alisveris yapiyoruz, tsõrt denedi, tezgahtara diyorki (bayan)" yakistimi"..delirdim..bos bulunmus mus mus mus..uyuz hepsi
Aynen ya..Erkeklerin şu hallerine deli oluyorum.Biz soruyormuyuz bi erkeğe böyle, olmuş mu, olmamış mı diye?

Once nefret sonra sevgi .sakinligini korumanın öneririm .Eşinin bu samimi tavrını birde bekar kız açısından değerlendirelim. Farzedelim ortada duygusal bir durum yok .Bu kiz demiyecek mi adama bak ya evli çocuklu ama ne kadar rahat whatsapdan canim li mesajlar bir araba muhabeti ne hemen hediye almalar ( aralarında ne konuşma geçtiyse hepsi ) acaba benden hoşlanıyor mu da bu kadar ilgili ? Belkide yakın kız arkadaşlarına kocan dna evli adam var böyle samimi davraniyor ne yapmalıyım diye soruyordur.Buda olaya başka bir bakış açısı .Sen üzme kendini yapacağı varsa yapacak ama kizin babasının is yerinde çalışanı evli adam ile bir şey yaşamayı göze alacağını sanmıyorum.

rest çek yaa ya o kızla arasına mesafe koyar ya da sen kocanla arana mesfa koyarsın ne demek yaa canım cicim sen yapsan nasıl olur sende o zaman başkalarıyla kardeş gibi takıl.. sor bence bakalım ne diyecek..

Mrb bayanlar..nerden başlayayım bilmiyorum bi çoğunuza saçma gelecek belki ama benim günlerdir düşünmekten kendimi alıkoyamadığım bi durum..Eşim bi nakliye firmasında çalışıyor.patronu 3 ay önce kızını ofisin başına oturtmuş ofis işlerini yönetmesi için.bu kız herakşamın sonunda watsaptan günlük iş progrsmını sorar çalışanlara. Benim eşime de tabi.konu neydi tam hatırlamıyorum ama bu kız eşime (eşim haklı olduğu halde ) sen kim olduğunu sanıyorsun yerini bil falan tarzında konuşmuş.eşim eve gelip bana bunu anlattığında nefret ediyorum o kızdan demişti.aradan zaman geçti baktım bunların araları düzelmiş gayet güzel konuşuyorlar.eşim kıza benimle her türlü özel derdini paylaşabilirsin bana güvenebilirsin tarzında şeyler yazmış.ben bunu gördüğümde acayip bağırdım çağırdım.sana mı kalmış milletin özel derdi sanane neden bu kadar ilgileniyosun falan deyip 2.3 gün konuşmadım.neyse aradan baya zaman geçti.babası kıza araba almış.bundan 3 gün önce de..Eşim kızla konuşmuş yine watsaptan.kız buna yanımda kız kardeşim olunca daha bi dikkatli kullanıyorum ablalık damarlarım tavan yapıyor yazmış.benimkisi de ' cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün' yazmış.ben yine ortalığı ayağa kaldırdım görünce tabi.sizce şüphelenmelimiyim? Kızdığımı bile bile kızla bu tarz konuşması normal mi ???
kesinlikle normal değil kızmakta sonuna kadar haklısınız

merhaba kızlar ben yeniyim ama düşüncemi söylemek istedim evlilik bu oyuncak değil tabiki hemen rest cekme bence çokta bağırıp bunaltma anlayışsız eş bunalımına sokma eşini, bence güzel bir ortamda yada anda ona neden kızdığını ve nasıl kırıldığını aynısını sen yapsan onun neler hissedebilecegını alatmaya çalış. ve tabiki şüphelen ve başı boş bırakma eşini :) allah yardımcın olsun :)

O telefonu alırrr makul şekilde yediririm ona nasıl msjlar onlar ya canısı falan eşinizi sert şekilde uyarın bence zamanı gelmiş trip atmayla geçmez bu

Ben bugün ona bu mesajı attım .......
'''''Yine düşüncelerimi yazarak dile getiricem..bunları söylememin nedeni tartışmak kavga etmek değil.sadece artık bundan sonra ki kafamı düşüncelerimi bil yeter.sen belki bu konuyu sallayarak geçiştiriyosun ama benim için o kadar kolay değil.bu gül muhabbeti yüzünden seninle kaç gün konuşmadım ilk kavgamızda.
Ve sen kızdığımı bile bile aynı şeyi tekrar ettin canımsınlar hediyeler falan.bu kız senin anan değil baban değil bacın değil patronunun kızı.arandaki mesafeyi bile koruyamadın 2 günlük gülcüğünle.sen istediğin kadar o benim kardeşim de bu benim kabul edebileceğim bi durum değil.sana da zaten çok şaşırıyorum artık normal olan osman bu şekilde davranmazdı. .mesajları gördüğüm akşam senin kıza yazdıklarına kırılmıştım ama biraz düşününce yazdıklarına değil,o anki kendimi değersiz hissetmeme , kızacağımı bile bile senin bunu yapmana kırılmışım.yani soruyorum kendime ben bu mesajları okuyunca kızacağımı biliyo.peki bile bile neden yapıyo? Hadi yapıyorsun bak kaç gündür konuşmuyorum seninle bi kere olsun bi açıklama gereği bi Özür yok.sen anca böyle başka kızlara karşı kibar nazik olursun.ama bana karşı burun dik yaptığınında yanlış olmadığını düşünüyorsun.bundan sonra bi şey yaparken empati kur.mervenin yerinde ben olsaydım nasıl tepki verirdim diye sor kendine öyle yap ne yapacaksan.gerçi artık o günden sonra sana olan güvenimi kaybettim ben.sürekli içimde sana karşı bi şüphe olucak bundan sonra. bana bunları hissettirdiğin için Sağol.artık sana hiç bi konuda da karışmam dilediğin gibi davran dilediğin gibi konuş istediğinle.ama eğer bi gün farklı bi şeyle karşılaşırsam da sonuçlarından ben sorumlu olmam. .yazdım.oda bana ..
Ya sen amma taktın bu gül e ya benim ne işim olur onunla benim evde fıstık gibi karım cennet gibi kızım varken ellemin cirkinleriyle ne işim olur
Sen kendini çok hafife alıyorsun ama benim için senden daha güzel vede senden özel hiç kimse olamaz
Senin şu yaptığın bana okadar gereksiz geliyor ki sen benim gözümden kendini görsen havandan gecilmez güzel karım benim
Sen beni ömür boyu denetle takip et ama hiç birşey bulamiycaksin ben çok güzel bir eşim var diye anlatıyorum çok güzel kızım var tıpkı annesi diyorum senin düşüncelerine bak hem gülüyorum hemde beni bukadar çok sevmen e bayılıyorum muahhhh güzel kadınıma...yazmış

Ben bugün ona bu mesajı attım .......
'''''Yine düşüncelerimi yazarak dile getiricem..bunları söylememin nedeni tartışmak kavga etmek değil.sadece artık bundan sonra ki kafamı düşüncelerimi bil yeter.sen belki bu konuyu sallayarak geçiştiriyosun ama benim için o kadar kolay değil.bu gül muhabbeti yüzünden seninle kaç gün konuşmadım ilk kavgamızda.
Ve sen kızdığımı bile bile aynı şeyi tekrar ettin canımsınlar hediyeler falan.bu kız senin anan değil baban değil bacın değil patronunun kızı.arandaki mesafeyi bile koruyamadın 2 günlük gülcüğünle.sen istediğin kadar o benim kardeşim de bu benim kabul edebileceğim bi durum değil.sana da zaten çok şaşırıyorum artık normal olan osman bu şekilde davranmazdı. .mesajları gördüğüm akşam senin kıza yazdıklarına kırılmıştım ama biraz düşününce yazdıklarına değil,o anki kendimi değersiz hissetmeme , kızacağımı bile bile senin bunu yapmana kırılmışım.yani soruyorum kendime ben bu mesajları okuyunca kızacağımı biliyo.peki bile bile neden yapıyo? Hadi yapıyorsun bak kaç gündür konuşmuyorum seninle bi kere olsun bi açıklama gereği bi Özür yok.sen anca böyle başka kızlara karşı kibar nazik olursun.ama bana karşı burun dik yaptığınında yanlış olmadığını düşünüyorsun.bundan sonra bi şey yaparken empati kur.mervenin yerinde ben olsaydım nasıl tepki verirdim diye sor kendine öyle yap ne yapacaksan.gerçi artık o günden sonra sana olan güvenimi kaybettim ben.sürekli içimde sana karşı bi şüphe olucak bundan sonra. bana bunları hissettirdiğin için Sağol.artık sana hiç bi konuda da karışmam dilediğin gibi davran dilediğin gibi konuş istediğinle.ama eğer bi gün farklı bi şeyle karşılaşırsam da sonuçlarından ben sorumlu olmam. .yazdım.oda bana ..
Ya sen amma taktın bu gül e ya benim ne işim olur onunla benim evde fıstık gibi karım cennet gibi kızım varken ellemin cirkinleriyle ne işim olur
Sen kendini çok hafife alıyorsun ama benim için senden daha güzel vede senden özel hiç kimse olamaz
Senin şu yaptığın bana okadar gereksiz geliyor ki sen benim gözümden kendini görsen havandan gecilmez güzel karım benim
Sen beni ömür boyu denetle takip et ama hiç birşey bulamiycaksin ben çok güzel bir eşim var diye anlatıyorum çok güzel kızım var tıpkı annesi diyorum senin düşüncelerine bak hem gülüyorum hemde beni bukadar çok sevmen e bayılıyorum muahhhh güzel kadınıma...yazmış
G
Gayet güzel yazmış sende cevap olarak böyle düşünmene sevindim ancak benımde duygularımı düşünerek hareket edersen daha mutlu oluruz vs gibi seyler yaz ve konuyu uzatmadan çaktırmadan takip et bence :) sanliğini korumalısın aksi halde saçma sapan kıskançlık krizi olan anlayışsız eş konumuna düşebilirsin canım

G
Gayet güzel yazmış sende cevap olarak böyle düşünmene sevindim ancak benımde duygularımı düşünerek hareket edersen daha mutlu oluruz vs gibi seyler yaz ve konuyu uzatmadan çaktırmadan takip et bence :) sanliğini korumalısın aksi halde saçma sapan kıskançlık krizi olan anlayışsız eş konumuna düşebilirsin canım
Tabi canımmm bırakır mıyım:))

hep seni seviyorum, senden vazgeçmem vs iltifatlarla yürümüş,
hatalıyım seni kırdım
böyle hissettirdiğim için üzgünüm özür dilerim, bir daha muhatap olmam
vs göremedim.
yani canım sen sakin kal ama tedbiri elden bırakma

X