- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç hoş bir cümle kurmamış eşin, sağlam bir uyarı çek ve sakin bir şekilde bekle derim.cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün
Takibi bırakma derim.Çünkü kardeşim dediğine bakma o yaş aralığında insanlar evleniyor 22 küçük değil koca kız.Eşin acil mesafe koymalıHayır kızdığımı biliyosun neden yapıyosun.hadi yapıtosun gel bi özür dile veya açıklama yap.bugün benimle konuşmaya çalışıyo ben sana kırgınım diyorum neden bile demiyo.suçunu biliyo verecek cevabı yok çünkü.ama neymiş tek dediği o benim kardeşim ben onun abisiyim bu arada eşim 30.kız 22 yaşında.Ben derdimi sıkıntımı düşündüğüm şeyleri hep içimde yaşarım kendimle konuşurum.karşı taraflara konuşurken Ağlıyorum nedense.yarın eşime bu konuyla alakalı bi mesaj atmak istiyorum.ama sinirlendim kafamda hiç bişey toparlayamıyorum.yardım lütfen.yani böyle kızdığımı bile bile yazmana kırıldım.ama artık ne senin telefonuna ne de sana karışırım.Dilediğini yapabilirsin gibi takmaz tavırlarda
Aynen ya..Erkeklerin şu hallerine deli oluyorum.Biz soruyormuyuz bi erkeğe böyle, olmuş mu, olmamış mı diye?Yok oyle sey, sen yapsan bosamaya kalkar kesin..
nefret ediyorum erkekletin bu lakayit tavirlarindan..
benimkide gecen alisveris yapiyoruz, tsõrt denedi, tezgahtara diyorki (bayan)" yakistimi"..delirdim..bos bulunmus mus mus mus..uyuz hepsi
kesinlikle normal değil kızmakta sonuna kadar haklısınızMrb bayanlar..nerden başlayayım bilmiyorum bi çoğunuza saçma gelecek belki ama benim günlerdir düşünmekten kendimi alıkoyamadığım bi durum..Eşim bi nakliye firmasında çalışıyor.patronu 3 ay önce kızını ofisin başına oturtmuş ofis işlerini yönetmesi için.bu kız herakşamın sonunda watsaptan günlük iş progrsmını sorar çalışanlara. Benim eşime de tabi.konu neydi tam hatırlamıyorum ama bu kız eşime (eşim haklı olduğu halde ) sen kim olduğunu sanıyorsun yerini bil falan tarzında konuşmuş.eşim eve gelip bana bunu anlattığında nefret ediyorum o kızdan demişti.aradan zaman geçti baktım bunların araları düzelmiş gayet güzel konuşuyorlar.eşim kıza benimle her türlü özel derdini paylaşabilirsin bana güvenebilirsin tarzında şeyler yazmış.ben bunu gördüğümde acayip bağırdım çağırdım.sana mı kalmış milletin özel derdi sanane neden bu kadar ilgileniyosun falan deyip 2.3 gün konuşmadım.neyse aradan baya zaman geçti.babası kıza araba almış.bundan 3 gün önce de..Eşim kızla konuşmuş yine watsaptan.kız buna yanımda kız kardeşim olunca daha bi dikkatli kullanıyorum ablalık damarlarım tavan yapıyor yazmış.benimkisi de ' cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün' yazmış.ben yine ortalığı ayağa kaldırdım görünce tabi.sizce şüphelenmelimiyim? Kızdığımı bile bile kızla bu tarz konuşması normal mi ???
GBen bugün ona bu mesajı attım .......
'''''Yine düşüncelerimi yazarak dile getiricem..bunları söylememin nedeni tartışmak kavga etmek değil.sadece artık bundan sonra ki kafamı düşüncelerimi bil yeter.sen belki bu konuyu sallayarak geçiştiriyosun ama benim için o kadar kolay değil.bu gül muhabbeti yüzünden seninle kaç gün konuşmadım ilk kavgamızda.
Ve sen kızdığımı bile bile aynı şeyi tekrar ettin canımsınlar hediyeler falan.bu kız senin anan değil baban değil bacın değil patronunun kızı.arandaki mesafeyi bile koruyamadın 2 günlük gülcüğünle.sen istediğin kadar o benim kardeşim de bu benim kabul edebileceğim bi durum değil.sana da zaten çok şaşırıyorum artık normal olan osman bu şekilde davranmazdı. .mesajları gördüğüm akşam senin kıza yazdıklarına kırılmıştım ama biraz düşününce yazdıklarına değil,o anki kendimi değersiz hissetmeme , kızacağımı bile bile senin bunu yapmana kırılmışım.yani soruyorum kendime ben bu mesajları okuyunca kızacağımı biliyo.peki bile bile neden yapıyo? Hadi yapıyorsun bak kaç gündür konuşmuyorum seninle bi kere olsun bi açıklama gereği bi Özür yok.sen anca böyle başka kızlara karşı kibar nazik olursun.ama bana karşı burun dik yaptığınında yanlış olmadığını düşünüyorsun.bundan sonra bi şey yaparken empati kur.mervenin yerinde ben olsaydım nasıl tepki verirdim diye sor kendine öyle yap ne yapacaksan.gerçi artık o günden sonra sana olan güvenimi kaybettim ben.sürekli içimde sana karşı bi şüphe olucak bundan sonra. bana bunları hissettirdiğin için Sağol.artık sana hiç bi konuda da karışmam dilediğin gibi davran dilediğin gibi konuş istediğinle.ama eğer bi gün farklı bi şeyle karşılaşırsam da sonuçlarından ben sorumlu olmam. .yazdım.oda bana ..
Ya sen amma taktın bu gül e ya benim ne işim olur onunla benim evde fıstık gibi karım cennet gibi kızım varken ellemin cirkinleriyle ne işim olur
Sen kendini çok hafife alıyorsun ama benim için senden daha güzel vede senden özel hiç kimse olamaz
Senin şu yaptığın bana okadar gereksiz geliyor ki sen benim gözümden kendini görsen havandan gecilmez güzel karım benim
Sen beni ömür boyu denetle takip et ama hiç birşey bulamiycaksin ben çok güzel bir eşim var diye anlatıyorum çok güzel kızım var tıpkı annesi diyorum senin düşüncelerine bak hem gülüyorum hemde beni bukadar çok sevmen e bayılıyorum muahhhh güzel kadınıma...yazmış
Tabi canımmm bırakır mıyım:))G
Gayet güzel yazmış sende cevap olarak böyle düşünmene sevindim ancak benımde duygularımı düşünerek hareket edersen daha mutlu oluruz vs gibi seyler yaz ve konuyu uzatmadan çaktırmadan takip et bence :) sanliğini korumalısın aksi halde saçma sapan kıskançlık krizi olan anlayışsız eş konumuna düşebilirsin canım