- 14 Ekim 2016
- 7.067
- 47.622
- 548
Boşanmış olsa da fotoğrafını taşısa haklısın canım ama Allah rahmet eylesin vefat etmiş kadın. Eşin de vefalı adammış ölmüşte olsa resmini yok etmeye kıyamamış. Boşuna kendini üzme ne güzel mutlu bir yuvan varmış Allah daha da iyi etsin ama ona belli etme gördüğünü hatta ilerleyen zamanlarda gösterse bile çok tepki verme .Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Aslında dert değil gibi ama akşamdan beri kafama takılıyor. Ben üç ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Çok şükür bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz. Ben altı yıl önce boşandım eşiminde altı yıl önce eşi vefat etmiş. Akşam bişey lazım oldu eşimin cüzdanına baktım. Benim fotoğrafım vardı. Sevindim mutlu oldum. Sonra arkada bir fotoğraf daha gördüm rahmetli eşinin fotoğrafı. Bi garip oldum görünce. Ne düşüneceğimi bilemedim. Allah var tanıştığımız günden beri bana karşı tavrı sevgisi aynı. Hatta evlenince daha güzel oldu her şey. Hiç bir zaman eski eşlerimizle ilgili bir tartışma sorun yaşamadık. Ama akşam akşam bu konu dert oldu bana. Söylesem mi ki cüzdanında eski eşinin fotoğrafını gördüm diye yoksa hiç görmemiş gibi mi yapayım
Çocuğu olan biriyle evlenmiş olsaydınız evde bile fotoğrafı asılı durabilirdi çunkü çocuk annesinin fotoğrafını attırmak ister mi istemez.Boşanmış olsalar neyse sorun edin ama eşi hayatta yok ben olsam bende yırtıp atamam herhalde fotoğrafıArkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Aslında dert değil gibi ama akşamdan beri kafama takılıyor. Ben üç ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Çok şükür bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz. Ben altı yıl önce boşandım eşiminde altı yıl önce eşi vefat etmiş. Akşam bişey lazım oldu eşimin cüzdanına baktım. Benim fotoğrafım vardı. Sevindim mutlu oldum. Sonra arkada bir fotoğraf daha gördüm rahmetli eşinin fotoğrafı. Bi garip oldum görünce. Ne düşüneceğimi bilemedim. Allah var tanıştığımız günden beri bana karşı tavrı sevgisi aynı. Hatta evlenince daha güzel oldu her şey. Hiç bir zaman eski eşlerimizle ilgili bir tartışma sorun yaşamadık. Ama akşam akşam bu konu dert oldu bana. Söylesem mi ki cüzdanında eski eşinin fotoğrafını gördüm diye yoksa hiç görmemiş gibi mi yapayım
Evet kıskanmadım. Sadece o an hissettiklerimi anlamlandıramadım. Anlık bir şeydi ve oturup düşününce buradaki yorumların sayesinde geçti gitti. İyi ki fevri davranıp eşimi de kendimi de boş yere üzmemişimBen ortalıkta tek bir resmi, izi olmasa üzülürdüm asıl.
Düşünsene yıllarını veriyorsun, seviyorsun, ama ölünce hiç varolmamışsın aslında gibi.
Ben ölsem de aynısı olacak demek diye düşünürdüm. Eşiniz ince ruhlu bir adam diye sevinin. Siz de kıskanmamışsınız zaten ki, buraya kıskansam mı diye konu açıyorsunuz.
Kendi kendinizi zorla doldurmayın.
Çok şanslı hissetmeniz gerekir vefalı biri.. Sizde saygı duyun ve hç görmemiş gibi yapınEvet zaten bu özellikleri etkilemişti beni başta. Eşinin hastalığında dört yıl kadar bakmış ilgilenmiş. Bunlar hoşuma gitmişti.
Aslında dert edilecek bir konu değil canım çünkü sevgisi ve ilgisi aynı dahada arttı diyosun.Belki eski eşiyle farklı bi sebepten dolayı boşanmış olsalardı o fotonun orda işi olmazdı. Ama vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Yani zamanında üzülmüştür tabi ve hiçbirsey unutulmuyor malesef mesela sende eski eşinle yaşadıklarını tamamen unutmamışsindir. Kıskanç ve öfkeli bir şekilde değilde tatlı dille olayi fotoyu görünceki duygularını anlatıp o fotoğrafı kaldırmasını rica edebilirsinArkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Aslında dert değil gibi ama akşamdan beri kafama takılıyor. Ben üç ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Çok şükür bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz. Ben altı yıl önce boşandım eşiminde altı yıl önce eşi vefat etmiş. Akşam bişey lazım oldu eşimin cüzdanına baktım. Benim fotoğrafım vardı. Sevindim mutlu oldum. Sonra arkada bir fotoğraf daha gördüm rahmetli eşinin fotoğrafı. Bi garip oldum görünce. Ne düşüneceğimi bilemedim. Allah var tanıştığımız günden beri bana karşı tavrı sevgisi aynı. Hatta evlenince daha güzel oldu her şey. Hiç bir zaman eski eşlerimizle ilgili bir tartışma sorun yaşamadık. Ama akşam akşam bu konu dert oldu bana. Söylesem mi ki cüzdanında eski eşinin fotoğrafını gördüm diye yoksa hiç görmemiş gibi mi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?