• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edip kıskançlık yapayım mı bilemedim?

Bence eski eşine vefasından resmini çıkarıp atmayı kendine yedirememiştir.Sizi sevmese evlenmezdi zaten..Kendinizi boşuna üzmeyin ama onun da özel alanına saygı gösterip müdahale etmeyin derim.Görmezlikten gelmek en iyisi (ama çok kafanıza takılacaksa sorun..Size diyeceği tahminim gibi olacaktır, saygımdan diecektir ve siz üzülmeyin die belki çıkarıp atacaktır da ama değer mi böyle bir duygu karmaşasına emin değilim)
Haklısınız. Şuan mutluyum ve bunu bozmak istemiyorum 😊

Bence görmemiş gibi yapın, boyle kişileri görünce Üzülüyorum. Sevgilim değildi ama çok yakın dostum dediğim bir erkek arkadaşım şehit oldu. Basim sikistiginda ilk aradigim kisiydi.. Fotoğraflarımızı onun fotoğraflarını hep saklarım. Mezarında ki çiçeğin kurutulmusu cüzdanımda vardır. Esimde bilir bir kaç kez kıskanır gibi olduğunu hissettim ve ölmüş birini kiskanmasindan dolayı cok üzüldüm. Ama sonra eşimle bunu konuştuk ve o da bu tavrını saçma buldu. Sizde eşinize birşey demeyin. Çünkü cüzdandan çıksa bile O fotoğraf aklından çıkmayacak. Hem daha çok üzülüp kırılabilir.
Tabiki bir sürü paylaşımları olmuş eşiyle. Hastalıkta sağlıkta dediğimiz şeyi bizzat tecrübe etmiş. Saygım var bu duruma. Dediğim gibi birden görünce garip hissettim. İkimizin fotoğrafı nı yan yana

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Aslında dert değil gibi ama akşamdan beri kafama takılıyor. Ben üç ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Çok şükür bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz. Ben altı yıl önce boşandım eşiminde altı yıl önce eşi vefat etmiş. Akşam bişey lazım oldu eşimin cüzdanına baktım. Benim fotoğrafım vardı. Sevindim mutlu oldum. Sonra arkada bir fotoğraf daha gördüm rahmetli eşinin fotoğrafı. Bi garip oldum görünce. Ne düşüneceğimi bilemedim. Allah var tanıştığımız günden beri bana karşı tavrı sevgisi aynı. Hatta evlenince daha güzel oldu her şey. Hiç bir zaman eski eşlerimizle ilgili bir tartışma sorun yaşamadık. Ama akşam akşam bu konu dert oldu bana. Söylesem mi ki cüzdanında eski eşinin fotoğrafını gördüm diye yoksa hiç görmemiş gibi mi yapayım
Bacim ölmüş kisi bence kiskanmniza gerek yok bende senin gibi 5 ay ince ikinci evliligimi yapdim ve bosandigi esi dibimizde yasiyor gecen gunde aradi kiziyla konusturmak icin onunlada konusdular benimde icim icimiyedi ama agzimi acip tek laf diyemedim allaha havale ettim seninki ölmüş bir insan hic dert etme keske bizimkide olu olsaydi ara yapmaya calismazdi en azindan

Tabiki bir sürü paylaşımları olmuş eşiyle. Hastalıkta sağlıkta dediğimiz şeyi bizzat tecrübe etmiş. Saygım var bu duruma. Dediğim gibi birden görünce garip hissettim. İkimizin fotoğrafı nı yan yana
Senin fotoğrafının olması da bence çok hoş. Sanada cok değer verdiği belli. Allah mutlu etsin. Beraber yaslanın insallah 💕

Yorumlarınızdan hatırladığım kadarıyla gayet aklı başında bir kadınsınız.
Kendinizi kötü hissetseniz de görünce, vefat eden eşin fotoğrafıyla ilgili birşey söylemenize hiç gerek yok.
Vefalı bir adam var karşınızda diye düşündüm ben.
Tanıdınizi kaçırmayın yok yere.
Teşekkür ederim. Haklısınız

Vefat eden eşinin resmini hala saklayan bir adam bence bulup bulabileceğiniz nadir güzellikteki adamlardan biridir. Kıskanmak yerine eşinizin hatiralarina saygı duyun. Bence çok şanslısınız çünkü herkese nasip olmaz bence bu incelikteki biri. Demekki vefalı biri.

Bence eski eşine vefasından resmini çıkarıp atmayı kendine yedirememiştir.Sizi sevmese evlenmezdi zaten..Kendinizi boşuna üzmeyin ama onun da özel alanına saygı gösterip müdahale etmeyin derim.Görmezlikten gelmek en iyisi (ama çok kafanıza takılacaksa sorun..Size diyeceği tahminim gibi olacaktır, saygımdan diecektir ve siz üzülmeyin die belki çıkarıp atacaktır da ama değer mi böyle bir duygu karmaşasına emin değilim)
Yok sormayacağım. Şimdi yok yere canı sıkılır morali bozulur.

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Aslında dert değil gibi ama akşamdan beri kafama takılıyor. Ben üç ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Çok şükür bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz. Ben altı yıl önce boşandım eşiminde altı yıl önce eşi vefat etmiş. Akşam bişey lazım oldu eşimin cüzdanına baktım. Benim fotoğrafım vardı. Sevindim mutlu oldum. Sonra arkada bir fotoğraf daha gördüm rahmetli eşinin fotoğrafı. Bi garip oldum görünce. Ne düşüneceğimi bilemedim. Allah var tanıştığımız günden beri bana karşı tavrı sevgisi aynı. Hatta evlenince daha güzel oldu her şey. Hiç bir zaman eski eşlerimizle ilgili bir tartışma sorun yaşamadık. Ama akşam akşam bu konu dert oldu bana. Söylesem mi ki cüzdanında eski eşinin fotoğrafını gördüm diye yoksa hiç görmemiş gibi mi yapayım
Bence görmemiş gibi yapın. Eski eşi vefat etmiş. Kıskanılacak bir durum yok. Hayatı boyunca acı tatlı hatırlayacaktır. Onu hatırlaması ya da anması size olan sevgisini asla değiştirmez merak etmeyin.

Cuzdanimda çocuklarımın ve esimin fotoğrafını tasiyorum.
Hatta esim dalga gecer, artik telefonlarimiz var farkindasin degil mi diye :)
Birinden birine bir sey olsa elim o fotografi cikarmaya gitmez.
6 yilda da gitmez, 36 yilda da.
Bence sevgisine boyle sahip cikiyor olmasina mutlu olun. Ne guzel ki sizi de boyle biri sevdi :)

Back