Allah rahmet etsin. Doğrudur iyi kötü yaşanan hiç bir şey unutulmaz. Ben de onu üzecek hiç bir şey sormuyorum. Oda sağolsun beni kuracak üzecek hiçbir şey söylemedi ilk evliliğimle alakalı. Sadece tanışma aşamasında bir kez konuştuk o kadar. Sonra önümüze baktıK. Fotoğraf olayının da üzerinde durmamaya karar verdim.Ben de ilk eşimi kaybettim ve hala fotoğraf lari var elbette. .cuzdanimda tasimam ama atmam da..o benim de yasanmisligim nihayetinde. ..ama bilen biri yaşayan biri olqrak söylemeliyim olum başka birşey ...bosaninca çok kolay bir tercih sonuçta ...ölüm çok acı. ..eminim eşiniz de çok hatırlıyordur ama yapacak birsey yok...ayrıca emin olun eşini kaybetmiş biri boşanmış olandan çok daha farklı sever ...ölümü tatmistir çünkü. ..o alana dokunmayın derim...ben benim gibi eşi ölmüş biriyle cesaret edemezdim ama inanin arada olacak sadexe zamanla duraganlasacak. ..hiç desmeyin. ..Eşim bana rahmetli eşimi hatırlatacak hicbirsey sormaz ben aynı durumda olsam kesin didiklerdim ☺ sormadikca daha iyi. ..boşuna desmeyin. .ama o fotoğraf ordayken dexrahar edemezsiniz bence...apaçık söyleyin ...kenara bir yere koy atma ama lütfen cüzdanına da koyma diye..nacizane ☺